Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 152.

• Α) How to flash Xiaomi Mi 10T 5G/10T Pro 5G/K30S Ultra Firmware ROM 1. If Fastboot firmware. The ext. must be tgz. If not. Rename it from .gz to .tgz. Extract it by WinRAR 2. For Fastboot firmware. Download XiaomiFlash lastest. Extract tool after downloaded 3. Open XiaoMiFlash.exe. Install driver if tool required. Press select and select to firmware/ROM folder what includes flash_all.bat 4. Make sure your phone are unlocked bootloader. Or you must bring your phone to EDL mode (9008) to flash 5. …

• New - Android 11 update (Mi 10T/Pro) ROMs for devices with locked bootloader: - Unlock your first bootloader here en.miui.com/unlock/ - Εγκατάσταση TWRP via Fastboot mode και μετά εγκατάσταση ROM - Code: fastboot flash recovery twrp.img ή fastboot boot twrp.img 1. Flash TWRP 3.5.0_10-beta_1 >>>>>twrp-3.5.0_10-gauguin-geoanto555.img | by Camerado for Generic Device/Other 2. Format Data (Αν πας από Android 10 σε 11 κάνεις μόνο Format Data, αν όχι τότε κάνεις wipes, όχι όμως wipe system!) 3. Flash …

• Εδώ μπορούμε να διαβάσουμε τις 10 μυστικές λειτουργίες σε smartphone Xiaomi με MIUI 12 Σε μετάφραση google: Μετάφραση Google Πηγή: Ecco 10 funzioni segrete sugli smartphone Xiaomi con MIUI 12

• Έγραψε πιο πάνω ο φίλος amavroudis : "Αν δε σου ανοίξει απλά κάνεις εγκατασταση σε fastboot το stock recovery που θα βρεις μέσα στη τελευταία fastboot rom του κινητού σου..." Όλο αυτό πρέπει να το δώσεις με απλά ελληνικά να το καταλάβει ο νέος χρήστης, με εικόνες και με συνδέσμους για το stock recovery.... για έρθουν - εδώ μέσα - όλοι αυτοί που θα αγοράσουν την συσκευή μας, θαυμάζοντας ασφαλώς την ελληνική δουλειά. + ό,τι είπαμε λίγα post πιό πάνω.....δηλ. τους αναχρονιστικούς λόγους του οδηγού …

• Ένα (1) post χρειαζότανε που να περιείχε βήμα -βήμα τις οδηγίες εγκατάστασης της ελληνικής ρομ! ΕΝΑ και τέλος (+1 όποιοι κατάλαβαν), έτσι ώστε να βρίσκουνε άμεσα οι ενδιαφερόμενοι τον τρόπο εγκατάστασης. Για όσο καιρό δεν θα γίνεται αυτός ο οδηγός, δεν έχω παρά να σας αφιερώνω το.....https://www.youtube.com/watch?v=xjxQGUDPOE8 (κι ας μην είναι τα κάλαντα, μέρες που είναι τώρα)

• Οκ! Σ' ευχαριστώ... δίνοντας τον τίτλο "Τρόμος στην πτήση", αλλά έτσι θα βρω την ευκαιρία ν' ασχοληθώ με κάτι στις γιορτές.... αν συμφωνήσει και εκείνος που το κατέχει πλέον σήμερα που δεν έχει βγάλει από την συσκευή τα gamepad! Καλό βράδυ. Υ.Γ. Τελικά ποιο twrp περνάμε για την συσκευή μας και από που το κατεβάζω?

• Βλέπεις με κάτι Samsung, Huawei καλοέμαθα και δεν ασχολήθηκα τα τελευταία χρόνια με εγκαταστάσεις ρομ που από την μία με είχαν κουράσει, από την άλλη μου έχει περάσει ο ενθουσιασμός των ρομ (30 χρόνια φούρναρης...)! Η περιέργεια μιας ελληνικής δουλειάς με ενθουσιάζει! Πλέον τα θέλω με ασφάλεια και τακτοποιημένα....σ' ένα! Αυτή είναι και μια βασική αιτία της επιτυχία των XDA Που να έβλεπες και το μουσείο των συσκευών μου......

• 1) Τα windows 10 έχουν προχωρήσει (developer) σημαντικά 2) Το mui έχει προχωρήσει επαναστατικά 3) Οι συσκευές και τα συστήματα καινούργια (drivers usb) 4) Android 10 κλπ νομίζεις ότι σε κάνουν να νιώθεις ασφαλή να ακολουθήσεις έναν οδηγό που γράφτηκε τον Δεκ 6th 2016 και που οι σελίδες του σε παραπέμπουν σ' ένα twrp που δεν ανοίγει. Χμμμμ... Υγεία πάνω απ' όλα!

• Η πικρή αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει ένας πλήρης οδηγός (βήμα - βήμα) για την εγκατάσταση της ελληνικής ρομ. Είναι κάτι που φώναζα από την αρχή! (Δικαιούχος γαρ δεν τόλμησα να την εγκαταστήσω ακόμη) Κάνουν που κάνουν την δουλειά της ελληνικής ρομ (Άγιος Βασίλης) ας κάνουν οι ίδιοι επιτέλους και έναν σαφή οδηγό (δηλ.την δουλειά των ξωτικών)! Εξάλλου είναι οι μόνοι που μπορούν να μας καθοδηγήσουν σ' αυτό (Δώρο του Άι Βασίλη) Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα σε όλους τους φίλους της συσκευής μας…

• Υποστηριζόμενες επίσημες συχνότητες του 5G στο κινητό μας: - n1/n3/n7/n8/n20/n28/n38/n41/n77/n78 Συχνότητες που καταχωρήθηκαν στις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα: η δημοπρασία για τις συχνότητες του 5G αφορούσε (700 MHz, 2 GHz, 3400 - 3800 MHz και 26 GHz). Γι αυτό τα : - XIAOMI Mi 10T Lite 128GB - XIAOMI Mi 10T Pro 256GB - XIAOMI Mi 10 Pro 256GB - XIAOMI Mi 10 128GB - XIAOMI Mi 10T 128GB είναι συμβατά με το 5G. Αναλυτικά καταχωρήθηκαν: COSMOTE: δεκαπέντε (15) τμήματα στη ζώνη των 3400-3…

• Με σύνδεση cosmote 5G στο κέντρο της πόλης μου (Η πρώτη πόλη της Ελλάδας με τεχνολογία 5G) το internet είναι το κάτι άλλο στο κινητό!!!

• Όχι amavroudis, έχει δίκαιο ο παραπάνω σου....Τα αντιβακτηριακά δεν βρίσκονται μέσα στο τζάμι της οθόνης, αλλιώς πως θα προστατεύεσαι? Είπα: Αν θέλεις περισσότερο χρώμα το βγάζεις και βάζεις κάτι πιο σούπερ δικό σου. Αν θέλεις αντιβακτηριακή προστασία (χμ χμ ξέρουμε πως μεθοδεύονται και τα αποτελέσματα των τεστ π.χ. και κορονοιου...) τότε κράτησέ το! Εγώ το κράτησα και αν χαλάσει πάλι το ίδιο θα βάλω! Υ.Γ. Πάντως στο note 9 που έχω, όσοι είχαν βγάλει το προστατευτικό της εταιρίας και το άφησαν χ…

• youtube.com/watch?v=XDIpmA8SFbo&feature=emb_logo

• Όχι, γιατί δεν το έχω πλέον στα χέρια μου. Στήσε τα πάντα - όλα από το μηδέν με επανεκκινήσεις σε κάθε σου βήμα σχεδόν. Μην αφήσεις υπολείμματα στο σβήσιμο...και θα αποθηκεύονται κανονικά. Μην πειράζεις πολλά..στο κινητό είναι "εργαλειάρα"...απόλαυσέ το! Αν θέλεις ποιό ζωντανά χρώματα στην οθόνη σου, βγάλε το film που έχει και βάλε ένα τζαμάκι καλό της αρεσκείας σου..όμως σιγουρέψου για τις διαστάσεις σε σχέση με την θήκη που φοράς!

• Πέταξα το apk στο κινητό, το εγκατέστησα και άρχισα να βγάζω λίγο καλύτερες φωτό .... μ' αυτό .... vk_10tprov2.xml | by acervenky for Generic Device/Other Δημιούργησε έναν φάκελο GCam/Configs7 και βάλε μέσα το πιο πάνω αρχείο. Μετά βρες το από την κάμερα του κινητού σου και voila.....οι ρυθμίσεις που ζήτησες!

• Mi 10T Pro - GCam vs Stock youtu.be/ucQ0EUWarxo Από εδώ τα ωραία: Nikita: NGCam_7.4.104-v1.8-fix.apk

• Για το κινητό Mi 10T pro ποιό TWRP ενδείκνυται και από που θα το κατεβάσω? Μήπως από εδώ? [RECOVERY][UNOFFICIAL][3.4.0][apollo]TWRP fo… | Xiaomi Mi 10T / 10T Pro

• Για το κινητό Mi 10T pro ποιό TWRP ενδείκνυται και από που θα το κατεβάσω? Μήπως από εδώ? [RECOVERY][UNOFFICIAL][3.4.0][apollo]TWRP fo… | Xiaomi Mi 10T / 10T Pro

• Ευχαριστώ πολύ για την αμεσότητα της απάντησης. Και που είναι αυτό το νήμα? Δεν είναι και τόσο ξεκάθαρα....

• Γιατί δεν βλέπω την συσκευή μου (Mi 10T pro) στην διανομή των νέων MIUI 12 - XTRV ROM ?