Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-69 από 69.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από jeisblack: “Κάποιο Promo Video δεν έχει βγάλει ο Xiaomi για τη Miui 7 να χαζεψουμε? Περιμένω ένα μήνα με το απειραχτο Mi4 για να βάλω την 7. Ελπίζω να με δικαιωσει η αναμονή.. By OnePlus One with TapaTalk” Βέβαια ΚΑΚΩΣ περίμενες ένα μήνα, αλλά αυτή είναι προσωπική μου άποψη... Θα μπορούσες να είχες απο τη πρώτη στιγμή τη V6 και να τη χαίρεσαι... μέχρι να αποφασίσεις να πας στην V7... Πάρε και μερικά βίντεο... youtube.com/watch?v=FAwdCKV6AWQ youtube.com/watch?v=…
-
Παράθεση από caeser: “Δεν έχω ξανακούσει παρόμοια υπόθεση, ωστόσο δεν μου φαίνεται περίεργο όταν μεσολαβούν τέτοιες εταιρείες (ACS, GLS κ.λ.π.). Γνωρίζουμε ότι υπάρχει ένα γενικότερο θέμα (καθυστερήσεων) με τις μπαταρίες, όταν αυτές έρχονται μόνες τους, αλλά μέσα σε συσκευή, όπως στην περίπτωσή σου, δεν το ήξερα. Επίσης τέτοιου είδους αποστολές (με τέτοιες εταιρείες) έχουν υψηλό ρίσκο να περάσει το πακέτο απο τελωνείο (και να φορολογηθεί)... Εύχομαι να μην γίνει κάτι τέτοιο και ανέβει ακόμα περι…
-
Καλησπέρα σε όλους, είναι η πρώτη φορά που γράφω στο φόρουμ σας και συγχαρητήρια για τη φοβερή δουλειά που έχει γίνει. Τώρα στο θέμα μας, αγόρασα από το XiaomiForSale το Xiaomi Mi4 μαζί με το OAK Cover στις 17/6/2015. Είχα ήδη ενημερωθεί από το αρκετά γρήγορο Support τους ότι είναι Out Of stock και ότι θα παραλάβουν σύντομα από τη Κίνα για να με εξυπηρετήσουν. Μου είπαν να κάνω υπομονή περίπου δύο βδομάδες και όντως βγήκαν αληθινοί βλέποντας στο Status της παραγγελίας να αλλάζει σε Completing στ…