Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 75.
-
Καλησπέρα , Σε mi9 lite όλα καλά μέχρι στιγμής.
-
Καλησπέρα παιδιά. Να προσθέσω ένα ακόμη θεματάκι που παρατηρησα στο mi 9 lite. Σε τυχαίες επανεκκινήσεις που έκανα διαπίστωσα ότι έρχονταν ειδοποιήσεις είτε από emails είτε της εθνικής Τράπεζας από χρεώσεις pos , οι οποίες δεν είχαν έρθει στην ώρα τους αλλά αφού έκανα επανεκκίνηση. Π.χ. Ένα email που ήρθε στις 14:00 δεν πήρα ποτέ ειδοποίηση. Αφού έκανα επανεκκίνηση στις 15:00 τότε μου ήρθε ειδοποίηση για το συγκεκριμένο email και για άλλα ενδιάμεσα.
-
Δεν έχω παρατηρήσει υπερβολική κατανάλωση μέχρι στιγμής.
-
Καλημέρα παιδιά. Τέσσερις παρατηρήσεις ήσσονος ενδεχομένως σημασίας για mi 9 lite : 1) Χρειάστηκε 3-4 επανεκκινήσεις για να στρώσει. 2) Στην τελευταία χάθηκαν όλες οι συντομεύσεις ιστοσελίδων που είχα βάλει στην επιφάνεια από τον chrone και των Firefox. 3) Επίσης όταν έχω ανοίξει μια σελίδα ας πούμε στον chrome και κλείσω την οθόνη ή κάνω εναλλαγή σε άλλη εφαρμογή , όταν ανοίξω την οθόνη ή επανέλθω στον chrome, η σελίδα είναι παγωμένη και δεν κάνει τίποτε και χρειάζεται να κλείσω και να ξανανοιξ…
-
Παράθεση από sakisMIUI: “Ποιος ειναι ο launcher? Της Rom η custom? ” καλησπέρα , Μόνο τον launcher της ρομ έχω. Ευχαριστώ για την βοήθεια.
-
καλησπέρα, Εγκατέστησα τη νέα rom σε mi9 lite. Όλα καλά με την rom μέχρι στιγμής εκτός από ένα θέμα στο task bar και ειδικότερα σε notificatiom της google για ένα λογαριασμό email μου όπου εάν επιλέξω αναβολή , συμβαίνει κάτι σαν restart του launcher.
-
[Miui 12.5 - 21.5.20/21] Διανομή των νέων MIUI 12.5 - XTRV ROM για 21 συσκευές (Ανανεώθηκε η λίστα)
Μήνυμακαλησπέρα, Όλα καλά σε mi9 lite.
-
καλημέρα παιδιά, Ολα καλά μέχρι στιγμής σε mi9 lite. Ωστόσο έχω εντοπίσει ένα θέμα τουλάχιστον από την προηγούμενη rom το οποίο είχα ποστάρει σε λάθος θέμα. Το θέμα σχετίζεται με την εγγραφή κλήσεων , οι οποίες αν και πραγματοποιούνται κανονικά, δεν αναζητούνται μέσω του dialer (λεπτομέρειες κλήσης) για αναπαραγωγή, όπως συνήθως γίνεται , αλλά θα πρέπει να τις αναζητήσεις στη διαδρομή που αποθηκεύονται στο κινητό. Δεν ξέρω βέβαια αν αυτό αποτελεί κάποιο bug ή είναι αλλαγή φιλοσοφίας για τον τρόπ…
-
Διευκρίνηση στο παραπάνω πρόβλημα που ανέφερα. Εντόπισα ότι οι εγγραφές γίνονται κανονικά και αποθηκεύονται στην διαδρομή του αποθηκευτικού χώρου. Ωστόσο μέσω του dialer όπου συνήθως αναζητούμε και εντοπίζουμε την εγγραφή που θέλουμε , δεν βγάζει την επιλογή της αναπαραγωγής της εγγραφής.
-
Παιδιά καλησπέρα, Διαπίστωσα ότι δεν λειτουργεί η εγγραφή κλήσεων , παρά το γεγονός ότι είναι ενεργοποιημένη σε mi9 lite. Καμμιά ιδέα; Ευχαριστώ,
-
όλα καλά σε mi9 lite. Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση!!!
-
Υπάρχει κάποιο fix ή workaround για το playstore, γιατί έχω παρατηρήσει ότι εδώ και λίγο καιρό παλεύει /καθυστερεί κατά την διάρκεια των ενημερώσεων ή των λήψεων/εγκαταστάσεων εφαρμογών ;
-
Όλα καλά σε mi9 lite
-
Όλα καλά σε mi9 lite. Ευχαριστούμε.
-
Καλημέρα , Οκ σε mi9lite.
-
Ευχαριστώ για την βοήθεια.
-
καλησπέρα παιδιά. Τις τελευταίες 10 ημέρες αντιμετωπίζω ένα θέμα με την κάτω μπάρα που τοποθετούμε διάφορα apps η οποία κατεβαίνει λίγο πιο κάτω από το κανονικό με αποτέλεσμα να μην μπορώ να χειριστώ όπως πριν τα κουμπιά που επικαλύπτει. Υπάρχει κάποια συμβουλή ; Σημειώσετε ότι το πρόβλημα διορθώνεται για λίγο μόνο μετά από restart. Επίσης έχω δοκιμάσει διάφορα θέματα και εικονίδια officials και unofficials αλλά συμβαίνει το ίδιο. Ευχαριστώ, Βλέπε φωτό πριν και μετά : Πρόβλημα κάτω μπάρας
-
Παράθεση από wankel13: “Καλησπέρα.Σε Mi9 lite κατέβασα και εγκατέστησα την Ρομ μέσω updater , μπήκε TWRP και ξεκίνησε την εγκατάσταση αλλά όταν έφτανε στο τελείωμα της εκεί που βγάζει την επιλογή για wipe dalvik-cache k reboot ,ξανάξεκινουσε από την αρχή.Αυτο έγινε πέντε φορές, οπότε αναγκαστηκα έσβησα το κινητό και μπήκα χειροκίνητα στο TWRP και έκανα την εγκατάσταση κανονικά.Μαλλον υπάρχει κάποιο bug στον updater υποθέτω .Είχε κάποιος άλλος με pyxis το ίδιο πρόβλημα; ” Σε pyxis δεν αντιμετώπισ…
-
Καλημέρα παιδιά Όλα καλά σε mi9 lite. Ευχαριστούμε
-
Διορθώθηκαν όλα μετά απο update του Android WebView .