Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-32 από 32.
-
Πρώτο Βήμα Μόλις Αγοράσεις Xiaomi με Android 8 Oreo ή νεότερη έκδοση - Βασικοί Έλεγχοι
ieros - - Διάφοροι Οδηγοί
Μήνυμα@miui_fan δεν θα χω προβλημα στην εγκατασταση των rom που δεν κανει boot σε edl? συμφωνα με τα αποτελεσματα που εχω στο αρχικο μου post? Επισης αναφερεις οτι <<όλες οι συσκευές πρέπει να έχουν κανονικά μία τιμή ARB>> Αρα τι σημαινει αυτο για την δικια μου συσκευη? Δεν εχει ξανατυχει να βγαλει τετοιο αποτελεσμα καποιος?
-
Παράθεση από NasDriver: “Εκεί θέλει username-nickname αι αφού το δεχτεί ξανά κάνεις τη διαδικασία από την αρχη ” Αυτο εγραψα πανω στο αρχικο post τον εβαλα τον κωδικο, ξανανοιξα την σελιδα και βλεπω αυτην την εικονα forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/66073/ Επισης το δοκιμασα και με αλλο πλοηγητη καθως και απο το κινητο αφου πρωτα το συνεδεσα με mi account Οταν μου βγαζει τα πεδια να βαλω user pass (κατι που ο οδηγος δεν το δειχνει παρολο που το παει βημα- βημα) φορτωνει αλλη σελιδα που …
-
... μαλλον το δικο μου προβλημα ειναι πολυ πιο νωρις απο το να χω τα δικα σας (χαχαχα). Στην αρχη του οδηγου που υπαρχει το λινκ για να κανουμε το αιτημα του unlock με το που πατας unlock now σε πεταει σεμια σελιδα στα κινεζικα (αντε και εβαλα τον κωδικο στα πεδια που εχει) δεν ανταποκρινεται στον τροπο που περιγραφει ο οδηγος. Μηπως εχει αλλαξει το λινκ σε κατι αλλο? Επισης πρεπει να συνδεσω και το κινητο στον λογαριασμο mi πρωτα ?
-
Πρώτο Βήμα Μόλις Αγοράσεις Xiaomi με Android 8 Oreo ή νεότερη έκδοση - Βασικοί Έλεγχοι
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Κάνε αυτές τις ενέργειες για το Mi8: Δες ποια version είναι η συσκευή δλδ Global ή China mi.com/global/shield?fbclid=Iw…Djvz7ZSJO4NS8vlyY#imei_en ” Βαζοντας στο dial pad *#06# μου βγαζει 2 imei και με τα 2 imei το αποτελεσμα ειναι το κατωθι This is a Mi 8 6GB RAM 64GB ROM Black Delivery address: Poland (If the address above doesn't match your personal infomation, please make sure that you purchased the product via official channels) Αρα διπλο-πιστοποιηθηκε οτι ειναι Glob…
-
ΜήνυμαΑν πιστευετε οτι θα ταν καλυτερα να μεταφερθει το post μου καπου αλλου ευχαριστως αλλα ταιριαζει σε πολλα και επελεξα αυτο να τα γραψω ολα που ειναι πιο γενικευμενο. Λοιπον τελειωσα σημερα με τους ελενχους (μιας και ειχα ρυζεν ετρεξα και στην δουλεια τα adb commands να δω αν θα εχω αλλα αποτελεσματα) και εχω τα εξης: Ηρθε με Android 8.1.0 OPM1.171019 και MIUI Global 9.6.7.0 (OEAMIFD) Εκδοση Kernel 4.9.65-perf-gf6f5e7d Version: Global a.Bootloader: Locked b.Anti Rollback (ARB): μαλλον δεν εχει συ…
-
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Το μήνυμα που λαμβάνεις σημαίνει ότι ο bootloader είναι ξεκλείδωτος. Δοκίμασε και με ένα usb hub μπας και λειτουργήσει με τον ryzen. ” (bootloader) Device unlocked: false Η boolean παραμετρος Device unlocked ειναι false δεν ειναι true για να ναι ξεκλειδωτος,.. χανω κατι στον οδηγο που εξηγει ποτε ειναι κλειδωμενος και ποτε ξεκλειδψτος.... η εχει και εξτρα bootloader τον οποιο εννοεις
-
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Παράθεση από ieros: “Ειναι στην 8 εκδοση και δειχνει οτι υπαρχει ενημερωση.. ” Κάνε έλεγχο αν είναι κλειδωμένος ο bootloader. Και υπόψιν από τις 30-6-2019 σταμάτησε η διάθεση της global beta rom μόνο global stable rom πλέον. Εκτός αν θέλεις την XTRV ή EU που βασίζονται στην china rom που ακόμη δίνουν την beta rom. ” Ευχαριστω για την ταχιστη απαντηση...αν και ξεκινησα να τα γραφω στα αρχικα what to do thread εδω μου φαινεται καλυτερα 1.Bootloader locked->Κλειδωμενος συμφ…
-
Μήνυμακαλησπερα και παλι κοντα σας μετα απο διετη απουσια... μολις παρελαβα mi 8 και διαβαζω τους οδηγους ξεκινωντας απο drivers κτλ Ενα μικρο specification της συσκευης μου και κατευθειαν στην ερωτηση γιατι κολλησα Εχω την Global Version (δεν προλαβα να δω για bootloader αν ειναι κλειδωμενος γιατι κολλησα σε πιο πριν σημειο) Ηρθε με Android 8.1.0 OPM1.171019 και MIUI Global 9.6.7.0 (OEAMIFD) Εκδοση Kernel 4.9.65-perf-gf6f5e7d Android Composite ADB Interface και MTP USB Device Κατα την εγκατασταση των…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από ieros: “1.Ναι το φανταστηκα για το unlocked απλα πιστοποιηση απο καποιον ηθελα. Τωρα αν εχει root manager δεν ξερω πως το βλεπεις. twrp σαν εικονιδιο κατα την v+ power λειτουργια δεν εμφανιζει σαν επιλογη (ισως να πρεπει ετσι) 4.Ποια πρεπει να κατεβασω ? Πατωντας Κατεβάστε τις XTRV-8.7.19 & ARΩMA (Global Source) από ΕΔΩ εχει πολλες ... φανταζομαι καποια απο τις xiaomi-miui-hellas-8.1_vince_V10_XTRV_8.7.19.zip η xiaomi-miui-hellas-8.1_ysl_V10_XTRV_8.7.19.zip (…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “1. To Root είναι ανεξάρτητο από το Bootloader και μπορεί να μην είναι rooted αν δεν έχει βάλει Super SU ή Magisk root manager. Αφού έχεις ήδη TWRP Recovery και ελληνική ROM έχεις Unlocked Bootloader.2. Κάνε κλικ εδώ => FastBoot Mode 3. Να μην το κάνεις 4. Την κατεβάζεις - κάνεις Factory Reset (ΠΡΟΣΟΧΗ να έχει αποδεσμεύσει ο προηγούμενος κάτοχος στην συσκευή από το Mi-Account του, και να έχεις δικό σου Mi-Account) βάζεις το zip της ROM στην συσκευή και κάνεις Install από τ…
-
Παράθεση από sisois: “@ieros ανοιγει η οθονη με διπλο χτυπημα.εσυ θα το ρυθμισεις.ακολουθησε ευλαβικα τις δηγιες του miuiart ” Τωρα ναι το κανει, κατσε να φτασω στο σημειο να περασω την 10 πρωτα.... ευχαριστω παντως
-
Καλησπερα Εχω το mi mix 2 εδω και κανα 4-5μηνο (το πηρα την επομενη παρουσιασης απο ενα tuber (δεν θυμαμαι ποιον)) και εκτοτε το δουλευα χωρις να κατσω να δω τι rom φοραει to ξεκλειδωσε ηταν απο μονο του κτλ.... Μπηκα στο site μmiui hellas και ειδα οτι βγηκαν αρκετες παραπανω εκδοσεις firmware απο αυτην που χω Τα χαρακτηρηστικα - εκδοσεις λογισμικου που ειδα κατωθι MIUI 9.3 XTRV-8.2.1/Beta Οταν ανοιγει το κινητο γραφει κατω unlocked Με παρατεταμενο το πληκτρο Power για να κλεισει, εμφανιζει επιλ…