Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-112 από 112.
-
Πότε θα έχουμε την Stable 4.3.0 στα Ελληνικά?
-
Έχω κάνει και εγώ Like 'Αντωνης Καραγιαννιδης'
-
Ξέρει κάποιος άμα με την 3.10.0 διορθώθηκε το πρόβλημα τα χρώματα της οθόνης και τον αισθητήρα φωτός?..
-
Mi3 Brightness Problem
Μήνυμαok σε ευχαριστώ
-
Mi3 Brightness Problem
Μήνυμακανένας τίποτα..?
-
Mi3 Brightness Problem
ΜήνυμαΜετά την αναβάθμιση v3.3.0 Stable και την DEV v5.2.13 αν θυμάμαι καλά υπάρχει πρόβλημα όταν πάω κάτω από τον ήλιο είτε έχει αυτόματη φωτεινότητα είτε χειροκίνητη το άσπρο χρώμα κυρίως είναι λες και ανεβαίνει σε υπερβολικό βαθμό και τα υπόλοιπα χρώματα ξεθωριάζουν....άμα καλύψω τον αισθητήρα φωτεινότητας φτιάχνουν...έχει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα?...υπάρχει λύση? είναι θέμα του κινητού μου η της miui..?
-
Χρώμα οθόνης
ΜήνυμαΣτο Mi3 όταν πάω κάτω από τον ήλιο είτε έχει αυτόματη φωτεινότητα είτε χειροκίνητη το άσπρο χρώμα κυρίως είναι λες και ανεβαίνει σε υπερβολικό βαθμό και τα υπόλοιπα χρώματα ξεθωριάζουν....άμα καλύψω τον αισθητήρα φωτεινότητας φτιάχνουν ... μόνο στην 5.2.13
-
Διορθώθηκε το πρόβλημα με τον συγχρονισμό των επαφών.. Αλλά το Chrome δεν συγχρονίζει σελιδοδείκτες, η μόνο σε εμένα το κάνει..?
-
Την πέρασα αλά δεν μπορώ να συγχρονίσω επαφές στο Google...ακόμα και στις ρυθμίσεις συγχρονισμού βγάζει τις μισές επιλογές..
-
Mi3 Update Πληροφορίες
Μήνυμαμια ακόμα ερώτηση ο οδηγός αναβάθμισης που είναι? αν και στο SGS που είχα πέρναγα ROM αλά δεν ξέρω τι ακριβός παίζει εδώ edit - (βασικά το βρήκα ευχαριστώ)
-
Mi3 Update Πληροφορίες
ΜήνυμαΚαλήμερα μόλις σήμερα παρέλαβα το Mi3w μου και έχει μέσα από ότι βλέπω την MIUI v6 11.2.0.KXDCNBJ τα ελληνικά του είναι κάπως (τραβηγμένα και περίεργα) τι προτείνετε για αναβάθμιση λογισμικού? έχω βρει ένα link en.miui.com/download-101.html#164 η V6.2.1.0 είναι καλύτερη? η να κατεβάσω από το site εδώ την v4.12.26?