Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 778.
-
απο Ελλαδα megastore Ελλαδα . Ειναι κινεζικο φανταζομαι.Δειτε φωτο @vprasinos =============== Μαρ 2nd 2018, 7:26pm =============== παιδια στα αγγλικα ειναι μεσα η οδηγιες κτλ και ο φορτιστης ειναι ευρωπαικος επισης στα αγγλικα...περιεργο.Με το Global rom Μου εκανε update σε 9.1.6.0 αλλα ακομα και με το vpn δεν ξεκλειδωνει ο bootloader .Μου λεει οτι η συσκευη δεν ειναι bound κτλ ξεκλειδωνει τελικα με global stable? η οχι ? χωρις φυσικα να ανοιξω το τηλεφωνο.Αν οχι μπορω να περασω china developer …
-
Παράθεση από van-panos: “Να πω κ εγώ οτι έχω το ίδιο πρόβλημα με ανοιχτή ακρόαση.Ο άλλος με ακούει στο βάθος.(note 4) συν το θέμα με τα themes. Κατά τα άλλα η pre-beta είναι ίσως απο τις καλύτερες ρομ.. ” Παιδια σε όλες τις τελευταιες μας ρομ miui gr υπαρχει το προβλημα με το την ανοιχτη ακροαση...! αν μπορειτε να το λυσετε Ευχαριστουμε!
-
Παράθεση από gaiosgf: “Παράθεση από apsogos4ever: “να ενημερωσω οτι σε ολες τις τελευταιες ρομ εκτος τις 8.2.8 pre beta σε note 4x ,σε ανοιχτη ακροαση ο αλλος σε ακουει σαν να εισαι σε πηγαδι..... Αναγκαστικα και πηγα σε eu... ” επειδη μ ενδιαφερει να λειτουργει η ανοικτη ακροαση, στην pre-beta λειτουργει σωστα; κι αν ναι, ειναι λειτουργικη η ρομ για καθημερινη χρηση; ” μην σε παρω στο λαιμο μου , ναι στη prebeta λειτουργει! εγω εχω αλλο ενα φιλο με ιδιο Νοτε 4χ και στους 2 συμβαινει το ιδιο.
-
Καλησπέρα σε όλους, ειχα τo mi max 1 μετά mi5s τώρα note4x τα push παίζουν σωστά παιδιά η όχι...? Αλλες φορές έρχονται στην ωρα τους αλλες φορές οπότε μπω στην εφαρμογή...... Και στα προηγούμενα xiaomi τα ίδια θυμάμαι.... Τι ισχύει τελικά
-
Παιδιά καλημέρα Θα ήθελα να μου πείτε Ποιο xiaomi κινητό έχει την καλύτερη κάμερα? επίσης ας κάνουμε και ενα συγκριτικό,1ο,2ο,3ο,4ο.Αυτη τη στιγμή έχω ένα xiaomi note 4x το οποίο παρότι είναι πάρα πολύ γρήγορο και εύχρηστο τηλέφωνο με φοβερή μπαταρια ,η κάμερα είναι μαύρο χάλι. Ειχα Το mi5s μετα s7 edge μετά s8