Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Redmi Note 11 pro 5G

flytouch1111 - - RedMi Note 11 Series

Μήνυμα

Στις περιπτώσεις που υπάρχει ήδη εγκατεστημενο twrp στο κινητό, περνάω και σε αυτη την περίπτωση την rom με την διαδικασία που αναφέρθηκε ?

• Redmi Note 11 pro 5G

Μήνυμα

@erateinos Ειχα την εντυπωση ότι αυτή η διαδικασία ισχύει μονο για τις rom που δεν είναι xtrv Αυτά παθαίνεις όταν χάνεις τις εξελίξεις. Ευχαριστώ πολύ για τον κόπο της ενημέρωσης

• Redmi Note 11 pro 5G

Μήνυμα

Αρα υπάρχει και twrp σωστά ?? Αντε να μου δώσετε και το λινκ απο το σωστό twrp?? Please?? Επιτέλους να βάλω μια ταξη στα κινητά. Hip hip hoeraa

• Redmi Note 11 pro 5G

Μήνυμα

Εχω μπερδευτεί με αυτήν την συσκευή : Ο κωδικός της είναι pissaro ή veux?? Και αν είναι veux όπως το pocco, για xtrv rom επιλέγω την εκδοση veux? Υπάρχει δηλαδή εδω και καιρο xtrv για το redmi note 11 pro 5g? Πριν μπω στην διαδικασία factory reset!!!

• Redmi Note 11 pro 5G

Μήνυμα

αυτό θα το κάνω έτσι και αλλιώς. Ευχαριστώ πολύ

• Redmi Note 11 pro 5G

Μήνυμα

@MIUI_ART Για να παω απο eu σε global υποθέτω κάνω την διαδικασία από την αρχή με τον ίδιο τρόπο, σωστά ? Θέλω να αλλάξω rom επειδή δεν λύθηκε το θέμα με το NFC καθώς και κάποια άλλα θεματακια. Ίσως να μην είναι θέμα rom αλλά δικός μου λάθος χειρισμός ελπίζω μια καινούρια εγκατάσταση να λύσει αυτά τα θέματα

• Redmi 10C

flytouch1111 - - XIAOMI (Smarthones - PADs)

Μήνυμα

@MIUI_ART Θα βγάλει η κοινότητα κάποια rom στο κοντινό μέλλον ή δεν μπορείς να το ξέρεις αυτό ??

• Redmi 10C

Μήνυμα

και σε αυτη την περίπτωση θα χρησιμοποιήσω την μέθοδο command prompt Windows_fastboot_first_install... κλπ???

• Redmi 10C

Μήνυμα

@MIUI_ART Ευχαριστώ πολύ, επιτέλους θα βάλω σε μια τάξη τα κινητά! Ελπίζω

• Redmi 10C

Μήνυμα

Ακόμα δεν βγήκε κάποια rom ή εγω δεν κατάφερα να την εντοπισω ??

• Redmi 10C

Μήνυμα

Καμιά πληροφορία σχετικά! Παλι κατάφερα να πιάσω το τζακ-ποτ! ??

• Redmi 10C

Μήνυμα

βρέθηκα σε κατάσταση εκτακτου αναγκης μετά από απώλεια ή κλοπής του κινητού που είχα για επαγγελματική χρήση και πήρα αυτό που βρέθηκε μπροστά μου. Τώρα μπαινω στον γολγοθα να ρυθμίσω το κινητό. Αντε να ξεκλειδώσω τον bootloader. Χtrv rom γι αυτό το μαραφέτι υπάρχει ?? Μεγάλο ξενερωμα που δεν έχει default τις εφαρμογές τηλεφώνου και επαφών. Είναι οι βασικές εφαρμογές που με άρεσαν και με βολευαν στο κινητό. Οι ανάλογες εφαρμογές του Google είναι για πέταμα. Ξέρει κανείς καμιά καλύτερή εφαρμογή α…

• Redmi Note 11 pro 5G

Μήνυμα

αν κανω factory reset θα κλειδώσει παλι ο bootloader?? Μήπως να κανω wipe data στο recovery?? Αυτό που παρατήρησα είναι ότι έχει κρατήσει εφαρμογές και απο το Google αλλά και απο την xiaomi. Ειχε δυο τηλεφωνικούς καταλόγους και η εφαρμογή whatssApp ολο εχανε τις επαφές. Μέχρι που εσβησα την μια της Google και συαματησε το θέμα. Λεω τωρα, μήπως τα στοιχεία της συσκευής εμφανίζονται διπλά με διαφορετικους κώδικες ονομασιες?? Στην αρχη ειχε μια ονομασια γραμματα και αριθμούς ενω τωρα είναι το κανον…

• Redmi Note 11 pro 5G

Μήνυμα

Κάπως καταφερνω να λυσω τα ψιλοθεματακια, πάντα κάποια χαζομάρα φταίει που δεν το προσεξες στην αρχή. Τέλος παντων παραμένει το θέμα με το NFC που δεν ανοίγει. Εκτός του ότι θα μπορούσε να έχει θέμα η κεραία αρα θέλει τεχνικο, μήπως κάποιος έχει κάποια ιδέα τι μπορεί να προκαλεί το πρόβλημα ??

• Redmi Note 11 pro 5G

Μήνυμα

@MIUI_ART Αυτη η απάντηση με τσακίζει Αντε να κανω τον πουαρό τώρα

• Redmi Note 11 pro 5G

Μήνυμα

Για το θέμα με το NFC δοκιμασα ολες τις λύσεις που βρήκα στο διαδίκτυο χωρίς αποτέλεσμα. Να θεωρησω οτι είναι πρόβλημα που βγήκε με την rom??

• Redmi Note 11 pro 5G

Μήνυμα

Στο ξεκίνημα της ρομ δεν σου δίνει την επιλογη να αντιγραψεις τις εφαρμογές και δεδομένα απο το παλιο κινητό ??

• Redmi Note 11 pro 5G

Μήνυμα

τελικα έχω κάποια ψιλοθεματακια όπως π.χ. το ότι WhatsApp όλο ξεσυνχρονιζεται με τις επαφές. Ενδέχεται τα προβλήματα αυτά όπως το NFC να φταίει το ότι αντέγραψα το κινητό από το mi 9?? Μήπως έπρεπε να στήσω τις εφαρμογές από την αρχή ??

• Redmi Note 11 pro 5G

Μήνυμα

έχω ένα θέμα στο κινητό αυτό. Μια τραπεζική εφαρμογή μου ζητάει να ενεργοποιήσω το NFC αλλά όλο κλείνει όταν το ανοίγω Έχει σχέση που έχω ξεκλείδωτο τηλέφωνο ??

• Redmi Note 11 pro 5G

Μήνυμα

@MIUI_ART " Στο επόμενο Update θα τρέξεις το αρχείο με το όόνομαwindows_fastboot_update_rom.bat και θα σου κάνει απλά Update χωρίς να σου διαγράψει όλα τα αρχεία από την αρχή. " Αυτην την εντολή πότε την περναω ? Πριν το update ή μετά ? Μπορω να την τρεξω την εντολή και τώρα π.χ.??