Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 736.

• Παράθεση από geozn8: “Καλημέρα επειδή μου έρχονταν και μένα παλιά ούτε να τα ανοίξεις γιατί χρεώνεσαι!! Πάρε τηλ τον παροχο σου και ζητα φραγή όλων των 5 ψηφίων ξέρουν πολύ καλά!! Μόνο έτσι ” Είτε τα ανοίξεις τα SMS είτε όχι το ίδιο είναι. Κάποια 5ψήφια επιφέρουν χρέωση, όχι όλα. Γίνεται φραγή αν ζητηθεί από τον πάροχο αν και θα έπρεπε εδώ και πολύ καιρό να είχε απαγορευθεί πλήρως αυτή η απαράδεκτη πρακτική...

• Παράθεση από BanditGR: “Επίσης σίγουρα γνωρίζεις ότι δεν είναι και η καλύτερη πρακτική να χρησιμοποιείς την συσκευή ενώ φορτίζει. Καταπονείς την μπαταρία χωρίς λόγο και είναι κρίμα γιατί είναι καινούργια. ” Εδώ πάντως (στο βίντεο σαν "mistake no2") τα λέει διαφορετικά: Δώδεκα λάθη που κάνεις όταν φορτίζεις το κινητό σου. Και τα 40-80% θέτει σε αμφισβήτηση και διάφορα άλλα...

• Πρόβλημα Βοήθεια!!!

theopan - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Δεν δουλεύουν τα συγκεκριμένα ακουστικά σε άλλο κινητό. Δουλεύουν υπό ορισμένες συνθήκες μόνο στο δικό σου. Νομίζω δεν θέλει πολλή σκέψη και συζήτηση. Είναι προφανές ότι φταίνε τα ακουστικά.

• Παράθεση από Thanasis1972: “καλησπέρα έχω προβλημα μαύρισε η οθόνη δεν βλέπω τίποτα ” Έσβησε και δεν ανάβει το τηλέφωνο ή απλά μαύρισε η οθόνη και δεν φαίνεται τίποτα; Ανταποκρίνεται το τηλέφωνο στο δακτυλικό; Ακούγεται ήχος ξεκλειδώματος; Αν κρατήσεις πατημένο το power ξεκινάει και δείχνει mi logo; Αν δεν συμβαίνει τίποτα από αυτά πας για νέα οθόνη.

• Δεν με κατάλαβες μάλλον. Αυτό διάβασα κι εγώ. Δεν θα αποφασίσει η ΑΑΔΕ όμως το αν στις 29/3 βγει ή δεν βγει η Βρετανία από την Ε.Ε. Είναι σχέδιο για την περίπτωση που βγει. Αν δεν βγει θα μείνουν με τα σχέδια... Και είπα ότι η γνώμη μου είναι ότι θα δοθεί -τουλάχιστον- παράταση καιθώς οι λοιποί Ευρωπαίοι έχουμε να χάσουμε εξίσου -αν όχι περισσότερα- από όσα θα χάσουν οι Βρετανοί και δεν είμαστε καν έτοιμοι.

• Παράθεση από ktlk21: “απο 30/3 απο Αγγλία περνάνε τελωνείο πλέον κανονικά.. οπως και οι μετακινήσεις θα χρειαστεί διαβατήριο... ” Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για αυτό. Η πεποίθησή μου είναι ότι δεν πρόκειται να γίνει τίποτα στις 29/3 και για πολύ καιρό ακόμα. Κι αν και όταν γίνει κάτι θα έχουν καταφέρει να έχουν και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο οι Βρετανοί. Και άσε τους Πιτσιλήδες να καταστρώνουν σχέδια (όπως διάβαζα χθες) και να κάνουν με το νου τους μπαϊράμι για "διαδικασίες" και ε…

• Δεν επιβάλλονται δασμοί για τέτοιες αξίες ούτως ή άλλως. Όπως βλέπω τα νούμερα τα 17$ ταιριάζει να είναι ο ΦΠΑ των 60$ (60Χ24%) της αξίας των γυαλιών που με τη συναλλαγματική μετατροπή $-->€ (γιατί θα πληρωθεί σε € αυτός) βγαίνει όντως 17$ περίπου. Τα μεταφορικά προφανώς τον συμπεριλαμβάνουν ή εξαιρούνται ανάλογα πως χρεώνονται. Δεν θα πληρώσεις τίποτα άλλο.

• Παράθεση από Sentinel6: “Καλησπέρα. Γνώμες για την καλύτερη official global και ελληνική stable από άποψη μπαταρίας; Καιρός να φύγω από την τέλεια και υπέροχη 8.2.10.0. Update: Κατέβασα την official global 9.2.1.0, την φλασαρα μεσω twrp αφου εκανα dalvik, cacge wipe και η συσκευη εχει μεινει κολλημενη στο mi boot logo. ” Καλύτερη είναι πάντα η τελευταία (αν και όχι πάντα για χρηστικούς αλλά για διάφορους άλλους λόγους ασφαλείας κυρίως) και είναι παράλογο να βάζεις την 9.2.1.0 που είναι ROM ενός …

• Παράθεση από JohnHD: “Τελικα συνεχίζει να μην δουλεύει. Θέλει root η δεν είναι απαραιτητο; ” Επανέρχομαι γιατί δοκίμασα χθες. Να βάλεις αυτό ακριβώς που σου έδωσα στο λινκ με τις οδηγίες στο μήνυμα #2.056. Όχι κάποιο άλλο τυχαίο module που ίσως βρεις στο repository του magisk γιατί δοκίμασα κι εγώ άλλα και δεν δουλεύουν. " [NEW} GCAM Enabler MIUI 10 " να λέγεται. Με αυτό (ίσως χρειαστεί και 1-2 restart επιπλέον θα δουλέψει και η στοκ και η gcam.

• Δεν έχεις άλλες επιλογές. Αναγκαστικά θα ανέβεις σε μέγεθος λίγο. Τα 6άρια βλέπω ότι είναι 5,45 ίντσες αντί για 5 αλλά επειδή είναι πιο στενόμακρα μπορεί να σου κάθονται στο χέρι και καλύτερα. Αν το γράδουν ότι είναι global version (και όχι απλά global rom) θα έχουν και 4G 800MHz (γενικά 4G έχουν όλα). Δεν αξίζει όμως κατά τη γνώμη μου να δώσεις 160€ από Infoquest ή ακόμα και 100-110€ από Κίνα για να το πάρεις, όταν με 105€ παίρνεις π.χ. αυτό: Xiaomi-Redmi-6-32GB.html edit: Αυτό που παραθέτεις α…

• Στο δίκτυο της Infoquest βλέπω να υπάρχει ακόμα. π.χ. Xiaomi Redmi 4X 32GB Dual Sim Gold - Κινητό Smartphone - Δωρεάν Παράδοση - Kotsovolos.gr Από εκεί και πέρα μπορείς να το βρεις στα καταστήματα του aliexpress (από Κίνα). Θα σου έλεγα όμως να κοιτάξεις σε κανένα πιο καινούργιο μοντέλο, σε κάποιο Redmi 5 ή 6. Το 4Χ είναι πλέον 2 ετών μοντέλο και παρά το ότι είναι καλό είναι ξεπερασμένο πια και με android 7.1 που δεν πρόκειται να αναβαθμιστεί άλλο.

• Όχι θα συνεχίσεις σε beta (devoloper για την ακρίβεια) αναγκαστικά. Παράλληλοι είναι οι δρόμοι που ακολοθούν developer και stable και δεν συναντώνται ποτέ. Αν θέλεις να παίρνεις αναβαθμίσεις σε stable (για όσο υπάρχουν ακόμα) θα πρέπει να περάσεις stable. Υ.Γ. Επίσης καλό θα ήταν να διορθώσεις τη συσκευή που φαίνεται να έχεις στο προφίλ σου. To Redmi Note 4X είναι το Mido που λες ότι έχεις. Redmi 4X είναι εντελώς διαφορετική συσκευή.

• Δεν ξέρω αν πειράζει η beta καθώς εγώ σε stable το έχω δοκιμάσει. Δεν νομίζω όμως να έχει πρόβλημα. Ναι θέλει οπωσδήποτε root αφού μιλάμε για Magisk module! Το Magisk αυτό κάνει, root.

• Παράθεση από michael_forever: “Ναι δεν έχω κάνει reset από την αγορά του (πάνω σπο 1 χρόνο). Σχετικά με την μπαταρία όλες η εφαρμογές εποπτείας δείχνουν ότι είναι good health. Ειχα και προσδοκία για αντοχή παραπάνω απο 1 χρόνο. Θα επιχειρήσω ενα reset και θα επανέλθω με τα αποτελέσματα. ” Πήγαινε σε αλλαγή μπαταρίας κατευθείαν θα σου πρότεινα εγώ για να μη χάνεις χρόνο με backup/restore αφού το θεωρείς κι εσύ σημαντικό αυτό. Όταν ένα τηλέφωνο κλείνει στα καλά καθούμενα με 40% μπαταρία αν δεν είν…

• Στην αρχή μου έκανε κι εμένα τα ίδια μετά όμως 2-3 ενεργοποιήσεις/απενεργοποιήσεις του module και συγκεκριμένη έκδοση gcam (δεν εντόπισα τι από όλα το έφτιαξε) έστρωσε. Βάλε αυτή την έκδοση gcam: GCamera_v.5.1.0.18_Mod_v.3.4.15_R4X.apk Με αυτή δουλεύω εγώ και όπως γράφω παλιότερα δουλεύουν ταυτόχρονα και η στοκ και η gcam. Ανανέωσε και το Magisk και το manager του στις τελευταίες εκδόσεις. Παρατήρησα όμως προχθές ότι μετά τη αναβάθμιση σε miui 10 έχει βελτιωθεί αισθητά η ποιότητα φωτογραφιών και…

• @JohnHD [MAGISK MODULE] FIX GCam Enabler For MIUI 10 - Redmi 4X ️ - App - Xiaomi MIUI Official Forum

• Παράθεση από JohnHD: “Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω . Αν φλασαρω το camera 2 API zip στην recovery θα μπορώ να περνώ updates ή όχι; Έχω miui 10 global beta. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Υ.Γ χρειάζεται ειδικό camera API zip για κάθε κινητό ” Απάντησε ο @BanditGR στο #2.018 για αυτό. Έχει νόημα το φλασάρισμα μόνο αν είναι εγκατεστημένο το Magisk. Θα προσθέσω όμως ότι αυτό το από παλιά γνωστό camera api2 δεν λειτουργεί καν στη miui 10 (τη stable τουλάχιστον). Χρειάζεσαι το νεώτερο "gcam enabler miui 1…

• File recovery σε Redmi 4X

theopan - - RedMi 4X (Santoni)

Μήνυμα

Κάνε μια δοκιμή σε αυτό details?id=com.defianttech.diskdigger Δεν είμαι σίγουρος για το τι ακριβώς κάνει (undelete που θέλεις εσύ ή αν ψάχνει απλά να βρει media παντού μέσα στο τηλέφωνο) αλλά δεν χάνεις τίποτα.

• Redmi 5 plus Global Rom

theopan - - RedMi 5 Plus (Vince)

Μήνυμα

Απάντησα στον Picard01 για να διορθώσω τη γενίκευση που έκανε. Ναι υποστηρίζει 802.11ac το 5 Plus.

• Redmi 5 plus Global Rom

theopan - - RedMi 5 Plus (Vince)

Μήνυμα

Δεν υπάρχει "τα xiaomi" (υποστηρίζουν ή δεν υποστηρίζουν 5GHz). Ανάλογα το μοντέλο είναι και το chipset. π.χ. το Mido υποστηρίζει. Το Santoni όχι. Εφόσον το Mido υποστηρίζει 5GHz μπάντα λοιπόν υποθέτω ότι και όσα μοντέλα έχουν από SD625 και μεγαλύτερο (ή νεώτερο) μάλλον το κάνουν.