Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 736.
-
Χτύπα 6-7 φορές στο kernel να σου ανοίξει το engineering mode (ή CIT ή όπως το λέει το Mido). Και κάνε το τεστ του touchpad. Χαλασμένο digitizer σε κάποιο σημείο του μυρίζομαι δυστυχώς... Δοκίμασε να ορίσεις διαφορετικό pattern αν καταφέρεις να προχωρήσεις το οποίο να μην περνάει από το προβληματικό σημείο.
-
Οι stable είναι πρώην developer άρα αν το module λύνει το θέμα που είχαν αυτές με τις ελλιπείς βιβλιοθήκες πιθανότατα θα δουλέψει. Χρειάζεσαι root με το Magisk. Δεν ξέρω αν αυτά τα modules του Magisk μπορούν να φλασάρονται μέσω TWRP απλά και να δουλεύουν το ίδιο σε κάποιον π.χ. που χρησιμοποιεί SuperSU. Έκανα επεξεργασία το προηγούμενο post και πρόσθεσα και link με το θέμα που είχε βρει το module.
-
Παράθεση από BanditGR: “Από εκεί και πέρα κυκλοφορούν κάποια mods (κυρίως σε μορφή Magisk modules) που προσθέτουν features στις κάμερες. Αυτό που δεν γνωρίζω (γιατί δεν έχω τη συσκευή) είναι αν δουλεύον σε Santoni. Δυστυχώς χρειάζεται ψάξιμο και δοκιμές. ” Ένα GCam-Enabler-MIUI10.zip module (από αυτό το topic) που βρήκα στο en.miui.com για το οποίο ισχυριζόταν αυτός που το ανέβασε εκεί ότι είναι για Santoni δεν μου δούλεψε πάντως ό,τι κι αν έκανα... edit: Τελικά το επανεγκατέστησα πριν λίγο το m…
-
Θέμα με 4g
ΜήνυμαΠαράθεση από alexeft13: “το κοστος της πλακετας ειναι 2 ευρω μαζι με τα μεταφορικα. ειμαι θεσσαλονικη και δεν ξερω αν θα το δεχτει καποιο καταστημα ...σκεφτομαι και θα κανω τωρα μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων αρχικα....μπας και...αλλιως αυριο σε καταστημα ” Το πρόβλημα είναι ότι με το λύσε-δέσε ενδέχεται να χαλάσεις ανεπανόρθωτα το τηλέφωνο πουθενά αλλού. Δεν ξέρω βέβαια και πόσο πιάνουν τα χέρια σου αλλά είναι επικίνδυνο...
-
Παράθεση από JohnHD: “2.5.052 είναι η έκδοση αλλά για να το λες εσύ δεν θα έχει μεγάλη διαφορά . ” Είναι παλιά έκδοση αυτή και δεν αξιοποιεί καν το camera api2 για το οποίο μιλάω και έχει πάψει να λειτουργεί στη miui 10 του santoni (και των περισσότερων xiaomi με nougat από όσο διαβάζω). Μάλλον δεν έχεις καταλάβει τι κάνουμε και γιατί ασχολούμαστε με root, ενεργοποίηση api2 και εγκατάσταση συγκεκριμένων gcam. Ο σκοπός είναι να βελτιωθεί σημαντικά η ποιότητα ειδικά σε χαμηλό φωτισμό, πράγμα το οπ…
-
Ας έχει και lens blur και ό,τι θέλει. Εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν αυτά, με ενδιαφέρει όμως ότι δεν μπορεί να τραβήξει αξιοπρεπώς παρά μόνο σε απόλυτη λιακάδα 12 το μεσημέρι.Το μαύρο της το χάλι ήταν και παραμένει να είναι η στοκ κάμερα στο Santoni... Ποιά είναι η έκδοση που βρήκες να δουλεύει; Γιατί νομίζω ότι δεν είναι θέμα έκδοσης gcam αλλά καθολικό πρόβλημα της miui 10.
-
Θέμα με 4g
ΜήνυμαΤι να βοηθήσει η αλλαγή ROM... Όταν σκαλίζεις hardware και αμέσως μετά εμφανίζεται κάποιο πρόβλημα είναι προφανές και βέβαιο ότι το πρόβλημα οφείλεται στο hardware.
-
Παράθεση από Astrolavos: “Αγόρασα πριν δυο περίπου χρόνια κινητό από Ali κι ήρθε μέσω Ολλανδίας. Όλα Φίνα. Κομπλέ! Ωστόσο λέω αυτή την φορά να μην το ρισκάρω... ” Να μην το ρισκάρεις σε καμία περίπτωση γιατί τα πράγματα έχουν αλλάξει δραματικά σε σχέση με πριν 2 χρόνια. Τότε δεν ήλεγχαν =πρακτικά- τίποτα τα τελωνεία, τώρα ελεγχουν τα πάντα.
-
Screenshot-2018-11-23-22-19-59-818-com-miui-securitycenter.png Έχω βάλει την Gcamera_v.5.1.0.18_Mod_v.3.4.15_R4X.apk Τράβηξα καμιά 20αριά φωτογραφίες βέβαια σήμερα αλλά σαν πολύ δεν πίνει μπαταρία ρε παιδιά; Ακόμα και όταν δεν τραβούσε σήμερα απλά ήταν στο background ένιωθα το τηλέφωνο να ζεσταίνεται,
-
Παράθεση από aeriko7475: “θα γυρίσω σε προηγούμενη ROM γιατί αν ο άλλος δεν κλείσει την κλήση συνεχίζει και με χρεώνει.. και δεν είναι ότι δεν κάνω κλήσεις.. λόγω δουλειάς μπορεί να τύχει να κάνω και 40 κλήσεις την ημέρα.. ” Μπορείς να του ορίσεις να τερματίζει την κλήση με το power button οπότε δεν σε νοιάζει αν είναι σβηστή η οθόνη. Εναλλακτικά μίλα με ακουστικά και τερμάτιζε τις κλήσεις από το κουμπί τους. Ως προσωρινή λύση τουλάχιστον. Δεν νομίζω πάντως ότι είναι θέμα ROM τέτοια προβλήματα. …
-
Παράθεση από ANDREAS54: “Η συσκευή είναι mido και αν είσαι root μπορείς να το ενεργοποιήσεις μέσα από το buildProp Editor. Στην αρχή χρειαζόταν ενεργοποίηση του 2api μετά από κάθε αναβάθμιση μέχρι που συμπεριελήφθη στην ARΩMA. Δεν έχω περάσει ακόμα στο Miui10. ” Εγώ στις συσκευές που το δοκίμασα όμως δεν έχω ARΩΜΑ... Για official global stable μιλάω.
-
Παράθεση από spideman3: “Κάνε εκκαθάριση δεδομένων της stock cameras και μετά επανεκκίνηση την συσκευή. ” Εννοείται ότι το έχω κάνει όχι μια αλλά 100 φορές. Παράθεση από Antretng: “Σε μας με λάθος permissions είχαμε ακριβώς την ίδια συμπεριφορά. Δηλαδή δούλευε η gcam αλλά όχι η στοκ. Οταν βρήκαμε τα σωστά σταμάτησε το πρόβλημα. Από εκεί και πέρα αν εσύ βολευεσαι ως έχει ή δεν με πιστεύεις κανένα πρόβλημα. Στους υπόλοιπους πάντως δουλεύει κανονικά η στοκ. Καλά κλικς ” Δεν είναι λάθος τα permissio…
-
Παράθεση από Antretng: “Οχι nougat ημουν. Δεν παίζω ποτέ με module, προτιμώ πάντα να τα πειράζω ο ιδιος για να ξέρω τι έχω κανει. Δεν λεω ότι φταίει η συσκευή σου αλλά μήπως απλά δεν το κάνεις σωστά. Γιατι δεν είμαι μόνο εγώ αλλά και άλλα παιδιά που δεν είχαν θέμα (ακόμα και στο mido). Ρίξε μια μάτια αν θες στον οδηγό μου. Από εκεί και πέρα εσυ ξέρεις ” Δεν δουλεύει αδερφέ. Μην επιμένεις. Τον οδηγό σου είχα ακολουθήσει και παλιότερα για να ορίσω τα permissions και έτσι από περιέργεια μόλις το ξα…
-
Παράθεση από Antretng: “Σε mido με σιγουριά μπορώ να σου πω ότι δεν έχει θέμα. Το είχα πριν κάνα χρονο δοκιμάσει και δεν είχε θέμα. Η στοκ δούλευε κανονικά. Μπορεί να στο επιβεβαιώσει και ο @ANDREAS54. Μόνο στην αρχή που δεν είχαμε βρει τα σωστά permissions είχαμε θέμα (κρασαρε σε hht ή hdr). o ” 2 ή 3 φορές το έχω δοκιμάσει και σε Mido φίλης μου (μετά από ROM update που έχανε root και twrp) και ουδέποτε δούλεψε ταυτόχρονα η στοκ. Να φταίει το module που προανέφερα μου φαίνεται απίθανο. Μήπως ότ…
-
Παράθεση από Antretng: “Όπως σου ειπα και πριν, μάλλον δεν έχεις δώσει σωστά permissions. Διαβασε το οδηγό της υπογραφής μου και σιγουρεψε οτι έχεις δώσει τα σωστά. Εχω δοκιμάσει την ενεργοποίηση api2 στις περισσοτερες συσκευες της xiaomi των τελευταιων 2 ετων και άλλες τόσες εκτός xiaomi. Δεν είχα με καμία πρόβλημα. Οπότε ψάξου Παραθέτω μέρος του οδηγού ” Δεν είδα το δικό σου ποστ παρά μόνο του foxy γιατί με έβγαλε σε νέα σελίδα στο τοπικ. Όχι δεν νομίζω ότι είναι θέμα permissions. Το ενεργοποι…
-
Παράθεση από foxy4270: “αποκλειεται...δεν υπαρχει λογικη σε αυτο ” Τι αποκλείεται; Όπως ακριβώς σου το λέω είναι. Σε καμία περίπτωση δεν λειτουργεί παράλληλα η stock camera εφόσον ενεργοποιηθεί το api2 για να δουλεύει η gcam. Ο μόνος τρόπος να επανέλθει σε λειτουργία είναι να αναιρεθεί η αλλαγή που αφορά το api2 στο build.prop. Σε Santoni και Mido με official global stable τουλάχιστον.