Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 981-1.000 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Παράθεση από caeser: “Λοιπόν Θανάση, επειδή αυτή η ένδειξη είναι η ΟΝΟΜΑΣΙΑ των καρτών (μαζί με τις ενδείξεις 3G και 4G), για να είμαστε ΣΙΓΟΥΡΟΙ για τις ενδείξεις και να μην μπερδευόμαστε με την ονομασία πήγαινε Ρυθμίσεις-->Γραμμή κατάστασης-->Αλλαγή ονόματος Παρόχου και δώσε άλλα ονόματα στις κάρτες... Π.χ. "COSMO" και "WINDY". Επίσης κάνε το ίδιο στο Ρυθμίσεις-->Κάρτες SIM & δίκτυα κινητής -->Πρώτη κάρτα (όποια είναι)-->Επεξ. ονόματος SIM-->Άλλαξέ το και πάλι σε κάτι δικό σου.. Αν μετά απο αυ…

• Ποτέ δεν έχασα λεφτά από το PayPal όταν τα ζήτησα πίσω, αλλά........... Οι ενέργειές μας μόλις παραλάβουμε το δέμα από e-shop

• Παράθεση από linuxilakis: “το φλασαρεις μέσω εντολής fastboot flash modem NON-HLOS.bin...Αλλά πες μου από σήμα Πως είσαι? Δουλεύουν όλα σωστά? redmi note 3pro thunder gkalen rom ” Και με το flashify δεν μπορεί να το φλασάρει για να μη μπλέκει με ADB εντολές;

• Παράθεση από demakhs: “Ή την έχεις την 800-ρα ή δεν την έχεις....και 801 να είναι και όχι 850 που λέτε και πάλι ντεν!! Παρατήρησα στην stable rom του @gkalen το εξής εκπληκτικό: Ξεκινάει όταν ανοίγει με 35% κατειλημμένη ram, δηλαδή 65% διαθέσιμη (έκδοση με τα 3gb ram), εννοείται φορτωμένη με εφαρμογές και αργότερα, όταν ισορροπήσει, παίζει γύρω στο 50%!! Είναι πολύ εντυπωσιακό.... ” Δες εγώ τι παρατήρησα αλλά με την dev 6.0.1 Kenzo Τhunder του @gkalen......... Ίσως να ισχύει και για την GTV MM δ…

• Παράθεση από lukasd: “Καλησπέρα σας..έχω το Redmi note 2 με έκδοση Gtv 5.11.12 beta. Πως μπορώ να πάω στην τελευταία έκδοση miui 8 και πως θα ήταν καλύτερο να πάρω back up τα πάντα μέσα από το κινητό?ενα απλό αντίγραφο back up από τις ρυθμίσεις του κινητού θα ήταν αρκετό?η καλύτερα το mi cloud?η titanium back up?αν θα μπορούσατε να μου προτείνεται τον καλύτερο τροπο για να το κάνω με τα κατάλληλα link θα ήμουν πραγματικά ευγνώμων.σας ευχαριστώ πολύ εκ τον προτέρων. ” Για πλήρες Backup (Nandroid)…

• Παράθεση από linuxilakis: “Παράθεση από Flightcaptain: “Παράθεση από gkalen: “@Flightcaptain Απίστευτο , όταν οι υπόλοιποι έχουν μηδενική κατανάλωση .. Τι να σου πω δηλαδή , δεν ξέρω .. ” Μα αυτά διαβάζω και εγώ εδώ και τρελαίνομαι. Μιλάω με το μαγαζί τώρα μήπως το στείλω πίσω... ” Το persist.img το φλασαρες? Που σου είπε χθες ο @Thracia ? Τι έγινε? Μήπως πρέπει να φλασαρεις και το modem ξεχωριστα redmi note 3pro thunder gkalen rom ” Σμηναγέ μου @Flightcaptain έχεις κάνει καθαρή εγκατάσταση fast…

• Σε συνέχεια εντυπώσεων της πρώτης KENZO THUNDER ROM και όχι της διορθωμένης. Φοράω 2 κάρτες sim, μια της WIND με επιλογή για ομιλία και μια COSMOTE για δεδομένα. Ως γνωστό μπορούμε να επιλέξουμε μόνο μια κάρτα για 3G-4G, η άλλη λειτουργεί μετά την επιλογή της data sim σε 2G(GSM). Παρατήρησα ότι η Cosmote δούλευε μόνο σε 2G και η Wind έδειχνε 3G Κοίταξα στις ρυθμίσεις μήπως είχε αλλάξει κάτι, αλλά δεν είχε αλλάξει. Η Cosmote ειχε επιλογή κανονικά για δίκτυο 4G. Έκανα επανεκκίνηση και η Cosmote συ…

• Παράθεση από dcookied: “Εχεις ιδεα που μπορει να ειναι το αρχειο; γιατι με search δεν το βρισκω κ ειναι απειρα αρχεια κ φακελοι.. ” Το αρχείο βρίσκεται πάντα μέσα στον φακελο της fastboot rom που κατέβασες και αποσυμπίεσες στον υπολογιστή σου. Επειδή όμως από την ερώτηση σου υποψιάζομαι ότι δεν έχεις ξεκαθαρίσει το τι είναι Fastboot rom, recovery rom και οι διαδικασίες εγκατάστασή τους, θα σου πρότεινα να ακολουθήσεις το παρακάτω οδηγό. και να ρήξεις και μια ματιά στο λεξικό του φορουμ (πανω δεξ…

• Θα πας στο browser και θα επιλέξεις το αρχείο flash_all μέσα από τον φακελο της faastboot rom που εχεις. Μόλις το επιλέξεις θα πατήσεις flash γιατί αν επιλέξεις πάλι το flash_all τσεκάροντας το στο κάτω μέρος του παράθυρου της εφαρμογής θα χασει το πρόγραμμα το path του πραγματικού αρχείου.

• Έβαλα κι εγώ την KENZO THUNDER Είχα φορεμένο εδώ και καιρό το TWRP 3.0.2_2 Βήματα Από Recovery 'εκανα Wipe Dalvik/Art και Cache Εκλεισα το τηλέφωνο και έκανα ξανα εκκίνηση σε recovery με Volume up και Power. Ξανά Wipe Dalvik/Art και Cache Install την KENZO THUNDER ROM. Η εγκατάσταση διακόπηκε και το τηλέφωνο έκανε μόνο του επανεκκίνηση σε TWRP recovery. Ξανά Wipe Dalvik/Art και Cache Install την KENZO THUNDER ROM η οποίο έγινε με επιτυχία Ξανά Wipe Dalvik/Art και Cache Επανεκκίνηση σε System Κατ…

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465

• @Flightcaptain γιατί αυτοσχεδιαζεις; Ακολουθησε κατα γράμμα τον οδηγό που σου έδωσα. Δεν υπάρχει λογος να ρωτάς πράγματα που απαντώνται μέσα στον οδηγό. Αν θες να ξεκλειδωσεις κατεβαζεις china dev. Ούτως ή άλλως δεν θα μείνει στο κινητό σου πάνω από 5 λεπτά.

• Παράθεση από varitimos84: “χαμενη υποθεση το θεωρω ... οποτε οποιος μπορει.. ας μου στειλει pm τα στοιχεια του, κ δευτερα του το στελνω.. θα βρω να βολευτω για μερικες μερες.. ” Έχεις PM

• Παράθεση από omek07: “Ακόμα τα ίδια με την καινουργια ρομ . στο βιντεο εχει την ροζ γραμμη αν ενεργοποιησεις την επιλογη HDR κατα την εγγραφη ” Μόλις παρέλαβες το τηλέφωνό σου, έκανες καθαρή εγκατάσταση official fastboot rom με το mi flash tool? Αν όχι πιστεύω ότι από εκεί ξεκινάν τα προβλήματα. Η διαδικασία που πρέπει να κάνουμε όλοι όσοι έχουμε xiaomi και αμέσως μόλις το πιάσουμε στα χέρια μας είναι: 1. Εγκατάσταση official fastboot rom μονο με το mi flash tool 2. Ξεκλείδωμα 3. Εγκατάσταση TWR…

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από Flightcaptain: “Είχα την Unofficial 7.6.3.0.0, μετά έβαλα official china dev 6.8.11, μετά του @gkalen και τώρα την china dev 6.9.9. Με όλες έχω το ίδιο αποτέλεσμα! ” Με του Gkalen ή με την Ελληνική GTV (που δεν έχεις δοκιμάσει ακόμα) μετά απο καθαρή εγκατάσταση(!) λογικά δεν θα έπρεπε να έχεις κανένα πρόβλημα, σύμφωνα με την εμπειρία των χρηστών που φοράνε τις ίδιες rοms.Αν θέλεις βάλε μια εφαρμογή να μετρήσεις εάν και που υπάρχει κάποιο battery drain... και απ…

• USB Memory Σε Xiaomi Mi-4

GR_Macedon - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Δοκίμασε και με άλλες εφαρμογές File Explorer. Τον ES file eplorer τον έχει δοκιμάσει;

• Προβλημα με την SD

GR_Macedon - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Φίλε μου με γεια το εργαλείο. Αλλά αν θες να το έχεις σε πλήρη λειτουργία, (αυτό να το λες σε όλους που σκέφτονται να αγοράσουν XIAOMI), πρέπει αμέσως να του κάνεις καθαρή εγκατάσταση μιας official fastboot rom με το mi flash tool ακολουθώντας το παρακάτω οδηγό. ΑΝ δεν το κάνεις, κάθε μέρα θα έχεις και ένα νέο παράξενο πρόβλημα, μέχρι και να brickαρει το κινητό χωρίς άλλα σημεία ζωής. Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)