Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Έχω σταματήσει να ασχολούμαι. Έχω forthnet κλειδωμένη στα 5600 με το ζόρι. Απεριόριστες κλήσεις σε κινητά σταθερά με 24€ το μήνα. Το συμβόλαιο έχει λήξει εδώ και 2 χρόνια και δεν το ανανεώνω, περιμένοντας στην γωνία τον πρώτο πάροχο που θα φέρει οπτική μέχρι το σπίτι μου. Όποιος τηλεφωνεί για προσφορά του ζητάω στο συμβόλαιο να εγγυηθούν την κατώτερη ταχύτητα στα 10000) κι έτσι με αφήνουν ήσυχο. Υπανάπτυξη στο μεγαλείο της.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Αυτή την Τετάρτη θα πιούμε καφεδάκι στον Εύοσμο και ίσως αργότερα, όσοι επιθυμούμε, μπορούμε να συνεχίσουμε σε τσιπουραδικο στο Κορδελιό. Τετάρτη λοιπόν στις 7 το απόγευμα στο BattleNet, στον πεζόδρομο του Ευόσμου, λίγο πιο πάνω από το Δημαρχείο. Φορτίστε και ελάτε.
-
@derveni αυτές οι συναντήσεις δεν είναι επίσημες, γι αυτό και δεν αριθμούνται. Είναι απλά ένας καφές και στο τσσκίρ κέφι, κανένα τσιπουραδικο.
-
Ας το φέρει να το δούμε. Αφού πρώτα κάνει backup φωτογραφίες και επαφές, γιατί αν μπει ρομ ελληνική θα φλασαριστουν τα πάντα. =============== Οκτ 9th 2017, 11:37pm =============== 12η Συνάντηση τέλος με λίγους αλλά καλούς και σχεδόν μόνιμους πλέον θαμώνες, εκτός από 4-5 νέους φίλους και φίλες. Συζήτηση, καλαμπούρι, καφεδάκι, τσιπουράκι, κλήρωση, παρουσίαση και ανάπτυξη του θέματος: "Τα χαρακτηριστικά της XTRV rom που ΔΕΝ έχει η Global rom" Επίσης είδαμε και περιεργαστήκαμε τα Mi 5X και Mi A1. Κα…
-
Αν κάνεις όλα backup δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις γιατί θα επαναφέρει το τηλέφωνό σου στην κατάσταση που ήταν πριν την νέα ρομ. Τώρα αν θες απλά να το έχεις σε περίπτωση που δεν πάει κάτι καλά στην εγκατάσταση, τότε θα το βρεις στο TWRP-Backups, μέσα στην εσωτερική μνήμη. Αντιγράφεις όλον τον φάκελο TWRP στο pc σου, για να τον έχεις για ώρα ανάγκης.
-
DIY Signal Booster
ΜήνυμαΤα βύσματα δεν είναι τα ίδια Χρήστο. Αυτά της φωτογραφίας είναι για την εσωτερική υποδοχή, θηλυκά. Η εξωτερική παίρνει αρσενικό βύσμα με μεγαλύτερο κεφάλι. Άργησα λίγο, αλλά επειδή παιδεύομαι με ένα ίδιο με χαμηλή λήψη, τώρα είδα την ανάρτηση σου. Οπότε ή αγοράζεις καλώδιο εξωτερικής κεραίας ή βαζεις το σύρμα του βίντεο.
-