Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Boot σε TWRP σε Galaxy Tab 3 10.1
GR_Macedon - - SAMSUNG
ΜήνυμαΜετά από το πέρασμα του TWRP κάνεις επανεκκίνηση απευθείας σε αυτό?
-
Παράθεση από Theodore: “Παράθεση από makisfz: “Αν βρεις σε καλή τιμή από Ελλάδα εννοείτε Redmi Note 3 pro ” Μου έστειλε το link ένας φίλοςΟθόνη Και Μηχανισμός Αφής Xiaomi Redmi Note 3 / Note 3 Pro Μαύρο 150mm | FixMobile Store ” Και που ξέρεις ότι αυτή η οθόνη θα δουλέψει και δεν έχει κάποια αστοχία υλικού; Και θα τη δεχτεί το κατάστημα που την αγόρασες πίσω, ενώ ξέρει ότι δεν είσαι τεχνικός και ίσως εσύ να έκανες κάποιο λάθος κατά την τοποθέτηση; (Βασικά αν δει επάνω στην οθόνη κόλλες και βγαλμ…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
-
Καλό και με 20€ max, από το εξωτερικό, ούτε για πλάκα. Ειδικά αν έχει και πλαίσιο που είναι και πιο σίγουρο λόγω εργοστασιακών κολλήσεων. Πάντα σε ένα τηλέφωνο να υπολογίζεις τα 2/5 τουλάχιστον της αξίας του στην οθόνη, για να ξέρεις περίπου, πού βαδίζεις σε περίπτωση ατυχήματος. (κόστος οθόνης + περαστικά) Αν σου βγαίνει ότι είναι ακριβή μετά τον υπολογισμό, τότε πας για άλλο οικονομικότερο μοντέλο. Καλή η mercedes, για παράδειγμα και έχω τα χρήματα να την αγοράσω, αλλά αν κατά λάθος την τρακάρ…
-
Το καλύτερο για να γίνει σωστό root είναι να έχει ξεκλείδωτο bootloader. Μάλλον δεν έχει. Οπότε πρέπει να κάνει αίτηση για ξεκλείδωμα, πράγμα πιυ απαιτεί 3-5 μέρες για να γίνει (μέσα δτις 5 μέρες και οι 72 ωρες) Τώρα αν έχει ξεκλείδωτο bootloader ας έρθει να του περάσουμε την ελληνική rom που rootαρετε πανεύκολα. Εξάλλου η συνάντηση θα έχει αφιέρωμα στις διάφορες της ελληνικής xtrv rom από την global.
-
Ότι είπαμε παρπάνω αλλά ΠΡΟΣΟΧΗ Πρώτα δοκιμάζεις την οθόνη χωρίς να ξεκολλήσεις τίποτα από πανω της. Την συνδέεις στην μητρική πλακέτα (motherboard) και ανοίγεις το τηλέφωνο (θέλει λίγο ακροβατικό στυλ με τα χέρια ) Αυτό το κάνεις ώστε αν δεν δουλεύει είτε η οθόνη είτε το touch να τη στείλεις πίσω και να την δεχτούν, αλλιώς αν έχεις ξεκολλήσει αυτοκόλλητα και ζελατίνες δεν την δέχονται πίσω) Πρέπει να προσέξεις πού θα βάλεις την ταινία διπλής όψης ώστε να μην καλύψεις αισθητήρες ή ακουστικά και …
-
Το καλύτερο, κατά τη γνώμη μου, είναι να βάλεις μία fastboot rom, η οποία υπάρχει και σε ελληνική XTRV (λίγο παλιά, αλλά κάνει για αρχή και για ολικό καθαρισμό του τηλεφώνου σου) από ΕΔΩ και μετά να περάσεις την τελευταία recovery rom, από ΕΔΩ. Αν δεν ξέρεις τις διαφορές της FASTBOOT από την RECOVERY rom, απλά κάνε κλίκ επάνω τους.
-
Αν το τηλέφωνο δεν έχει πάρει σασί, τότε αγόρασε ταινία διπλής όψης 1-2 χιλιοστών, κατά προτίμηση 3Μ. Η κόλλα όμως χρειάζεται βοηθητικά σε 3-4 σημεία για καλύτερη συγκράτηση, αλλά θέλει τουλάχιστον 24 ώρες να στεγνώσει. (κι εδώ μιλάμε για ειδική κόλλα για οθόνες, όχι UHU όχι LOGO. ) Αν το τηλέφωνο έχει παρει σασί (στράβωσε) θέλει λίγο καλίμπρα και σίγουρα κόλλα σε περισσότερα σημεία.
-
Δεν πεθαίνουν με λίγο νεράκι αρκεί να το κλείσεις γρήγορα και να μη το αφήσεις πολύ καιρό βρεγμένο. Το ρύζι δεν είναι η καλύτερη λύση όταν τα νερά μπουν μέσα στο τηλέφωνο. Και υποψιάζομαι ότι, όπως οι περισσότεροι από εμάς, μετά τη βουτιά, του έριξες και κάνα δύό φυσήματα στο USB, για να φύγουν τα νερά (αλλά γίνεται το αντίθετο. Τα νερά μπαίνουν ακόμα πιο βαθιά στο τηλέφωνο) Αν δεν ανοίξει το δίνεις άμεσα σε τεχνικό για καθάρισμα και σωστό στέγνωμα, ώστε να αποφύγεις μελλοντικές οξειδώσεις.