Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Αυτό δεν θα είναι συνάντηση XIAOMI.......έκθεση τροφίμων ποτών θα είναι.
-
Λίγοι πωλητές και καταστήματα ξέρουν τι πουλάνε. Και αυτό κάνει τη διαφορά. Σε κάποια καταστήματα ο πελάτης φεύγει μια ώρα μετά την αγορά γιατί ενημερώνεται, για το τηλέφωνό που αγόρασε, παίρνει μια βασική εκπαίδευση, για τα μη και τα πρέπει στη χρήση του και σετάρετε μπροστά του, σύμφωνα με τα γούστα και τις ανάγκες του. Και χωρίς έξτρα χρέωση.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Και το δικό μου έχει burning στην οθόνη από βλακεία μου. Την άφησα ανοικτή όλο το βράδυ. Αλλά δεν με ενοχλεί γιατί δεν είναι έντονο. Όσο για την αναβάθμιση, πιστεύω ότι είναι θέμα marketing της εταιρίας, ώστε να το παρατησουμε και να πάμε για άλλα. Γιατί, αν το αναβαθμίσει δεν θα το αλλάξουμε ποτέ. Είναι το μοναδικό μέσης κατηγορίας (redmi) xiaomi, με διπλή κάμερα, oled οθόνη και helio x25 επεξεργαστή.
-
Το παρόν θέμα κλειδώνει και συνεχίζουμε στο νέο θέμα με την νέα συνάντηση Θεσσαλονίκης ΕΔΩ
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/43476/ Σας περιμένουμε όλους στην 12η Συνάντηση μας στη Θεσσαλονίκη και στον γνωστό πλέον χώρο που μας παραχωρεί ο φίλος και μέλος του forum Νίκος @alnikou smile.png Ημερομηνία: Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017Ώρα: 18:00 - 22:00 Χώρος: Αίθουσα Π.Σ απανταχού Κλεισουριέων «Ο Άγιος Μάρκος» Διεύθυνση: Τσιμισκή 61 με Αγ. Σοφίας στον 8ο όροφο. Θα γίνει παρουσίαση θεμάτων και συσκευών που μας ενδιαφέρουν, από μέλη του Forum. Στην αίθουσα θα υπάρχει κυλικείο που θα σε…
-
Τα ΕΛΤΑ θα σου πουν. Διασαφιση πρέπει να λέγεται
-
Το πρόβλημα είναι γνωστό. Απλά πες τους ότι σε αυτό το πρόβλημα αλλαζεται η μητρική. ΕΠίσης μη ξεχάσεις να κάνεις τα διαδικαστικά στα ΕΛΤΑ για αποστολή συσκευής στην Κίνα ώστε στη ν επιστροφή μη στη περάσουν τελωνείο και πληρώνεις.
-
Λύγισε η οθόνη
ΜήνυμαΣτη δική σου περίπτωση ίσως έχουμε άλλα προβληματα. Σε ένα ηλεκτρονικό κύκλωμα πόσο καλό ή κακό κάνει ένας μαγνήτης (συνήθως ισχυρός) κολλημένος πάνω από το motherboard? Δεν δημιουργείται υγροποίηση όταν σε ένα συστημα με θερμοκρασίες 40-50 βαθμούς κελσίου (Θερμοκρασία μπαταρίας κατά την φόρτηση και της cpu κατά την χρήση), το ψύχεις στους 12 βαθμούς κελσίου (συνήθης θερμοκρασία αέρα του a/c)?? Ερωτώ.......
-
Λύγισε η οθόνη
ΜήνυμαΓενικά δεν υπερθερμαίνουμε τις συσκευές μας. Επίσης μέγα λάθος ένα τηλέφωνο στο παρπριζ αυτοκινήτου να φορτίζει να δουλευει ταυτόχρονα το GPS και να το καίει ο ήλιος στους 40-50 βαθμούς. Εννοείται ότι θα πάει αδιάβαστο ή το ίδιο ή η μπαταρία του.
-
Έλα ας το παραδεχτούμε. Για τα ουζάκια κάνουμε τις συναντήσεις.
-
Κι εμείς....... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/43002/
-
Καλά. Από τώρα θα λέω.... Παμ πλατεία.