Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 961-980 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
αν εχετε θηκη στο κινητο, βγαλτε την πριν. να πατιεται καλα το vol+.. προσωπικα εχω δοκιμασει οτι κυκλοφορει σε custom recovery. με κανενα δεν ειχα αυτο το θεμα. χαχαα.. σωστο κι αυτο @Constantinos Kontis @friedman21 OF recovery
-
Παράθεση από friedman21: “Η ταλαιπωρία που έχω περάσει με αυτό το κινητό να του περάσω twrp πραγματικά δεν την έχω ξανασυναντήσει σε όλα τα προηγούμενα xiaomi η άλλες μάρκες.είχα προσπαθήσει και παλιά το προσπάθησα και τώρα (ηθελα να περασω xtrv) και είχα πάλι τα ίδια the system has been destroyed..δεν ξέρω τι δεν πάει καλά το περνάω γράφω fastboot reboot κρατάω το volume + και πατάω enter το κινητο δεν το σκέφτεται καν πετάει το μήνυμα κατευθείαν..περνάω το αρχείο από το post 39 υπάρχει κάποιο …
-
αστο να φορτισει για να εχει μπαταρια και μετα μπες fastboot και βαλε την τελευταια official fastboot με το miflash..
-
Πρόβλημα με τα Ελληνικά
Μήνυματις αγνωστες πηγες που ειπες πιο επανω τις εχεις ενεργοποιησει, σωστα? ποια εκδοση rom εχεις? την xtrv? εισαι root??
-
Πρόβλημα με τα Ελληνικά
Μήνυμακατεβασε αλλον file manager (πχ solid explorer) και τρεξτο απο εκει..
-
Παράθεση από koutsou: “Σε ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά. Θα το δοκιμάσω το βράδυ γιατί φεύγω για δουλειά. Απλώς ανησυχώ για το ότι δεν βλέπει το pc το κινητό. Ελπίζω να γίνει με αυτό τον τρόπο. Θα ενημερώσω. ” Αν πας βάση οδηγού δε θα έχεις θέμα. Εδώ είμαστε...
-
Αυτο έγινε γιατί δε μπήκες twrp αμέσως μετά. Διάβασε καλά τον οδηγό. Τώρα πας πρώτη σελίδα και κανείς τα βήματα που λέει για 11.0.4.0 Το πρώτο κομμάτι δλδ του οδηγού. Μόλις μπει ξαναδοκιμαζεις twrp ακολουθώντας καλά τα βήματα. Δε σου λέω να περάσεις τώρα official fastboot γιατί θα χάσεις το L1.
-
Παράθεση από stauros2653: “στα δυο 9προ μου ξεραηλα,καμια αναβαθμηση.(joyeusee) : ” Screenshot-2.jpg υπομονη λιγο ακομα, απο τη στιγμη που θες να μεινεις προφανως με την official εκδοση.
-
@koulis13 Προσοχη μονο στο σημειο που μετα την εγκατασταση του twrp απο το fastboot πρεπει να κανεις επανεκκινηση στο twrp αμεσως. fastboot reboot και κρατωντας το vol up πατας το enter και το κρατας μεχρι να μπει twrp. ειναι το σημειο που πολλοι κανουν "λαθος" και τρωνε semi-brick..
-
Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από baxalo: “υπαρχει καπου εδω μεσα ενα τοπικ που γραφει τις διαφορες μεταξυ τους ” εδω δεςΑπορια XTRV/EU ” xaxax.. μολις ετοιμαζα το print screen.. ησουν πιο γρηγορος και ουσιαστικος ομως.. ακομα καφε πινω να ανοιξει το ματι. χαχαχ
-
Παράθεση από koulis13: “Ευχαριστώ για την ανταπόκριση! Format internal storage κάνω; Επίσης, μεταξύ τών δύο ROM που αναφέρω προτείνετε κάποια; Ποιά τα χαρακτηριστικά τους και οι διαφορές τους; ” Format Data μονο (στο σημειο που γραφεις yes για να προχωρησει). Dalvik - Cache wipe μονο. Xtrv προτεινω με κλειστα ματια. Χρησιμοποιει το ιδιο source με την .eu αλλα ειναι πολυ καλυτερα optomize. υπαρχει καπου εδω μεσα ενα τοπικ που γραφει τις διαφορες μεταξυ τους, δε το εχω προχειρο τωρα. αν μπορεις κα…
-
Παράθεση από Constantinos Kontis: “Παράθεση από baxalo: “Εχεις δλδ την .eu έκδοση Μπορείς τωρα να βάλεις twrp και να περάσεις από εκεί μέσα την 12 που ανέβασαν τα παιδιά.. ” πρεπει να κανω φορματ τα data/cache ?δεν θελω να τα χασω,θα κανω backup αλλα δεν θελω να ξαναστηνω το τηλεφωνο απο την αρχη..... ” Δε νομιζω να χρειαστει. στην ιδια εκδοση με σενα περασα το twrp και μετα αλλη ρομ και δεν ειχα θεμα με την κρυπτογραφηση.
-
@koulis13 στο 7 θα κανεις και format data και καπακι restart στο twrp. μετα βαζεις οποιοα rom θελεις κτλ κτλ..
-
Παράθεση από Constantinos Kontis: “ναι εχω την .eu 11.0.4 .Απο οτι βλεπω δεν υπαρχει ακομα TWRP για το joyeuse .... ” Ποστ 39
-
Παράθεση από Constantinos Kontis: “καλησπερα ειδα οτι βγηκε αυτη sourceforge.net/projects/xiaom…ZMIXM_v12-10.zip/download .Τωρα ειμαι με την 11.4 του πρωτου ποστ,δεν εχω root ουτε και twrp.Πως φλασαρω την 12?Αποσυμπιεσα το zip αλλα μεσα δεν εχει .bat για fastboot απο windows.... ” Εχεις δλδ την .eu έκδοση Μπορείς τωρα να βάλεις twrp και να περάσεις από εκεί μέσα την 12 που ανέβασαν τα παιδιά..
-
Πρόβλημα με τα Ελληνικά
Μήνυμαμπορεις να δοκιμασεις την εκδοση που ανεβασε ο @markito σε εμενα (σε miui12 RN9PRO) επαιξε κανονικα και επανηλθαν τα ελληνικα στην μπαρα. Contacts-Dialer_V12.2.0.1.apk
-
Παράθεση από stauros2653: “στα δυο 9προ μου ξεραηλα,καμια αναβαθμηση.(joyeusee) ” Αν έχουν την EEA επάνω, θα περιμένεις λίγο ακόμα.
-
σε εμενα περναει κανονικα. δε ξαναβαζεις το patchακι? SafetyNet FIX
-
οκ ειναι. στα 7 ανοιξε κλεισε σταματησα..
-
Παράθεση από Kritikos44: “Κατέβασμα και πέρασμα από twrp τότε? Στάλθηκε από το joyeuse μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ναιιιιιιιιιιιιιιιιιι.. περασε το να ξερουμε τι γινεται. γιατι να πω την αληθεια το εχω αρκετα "ταλαιπωρημενο" το τηλεφωνο και δε ξερω αν καποια προβληματα που ισως βγουν (πχ ο updater) εχουν να κανουν με αυτο ή ειναι της rom.