Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 981-1.000 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
ο updater κρασαρει. εκανα εκκαθαριση, επαιξε μια φορα, παλι κρασαρει. ξανα εκκαθαριση, παιζει, μετα παλι κρασαρει κλπ κλπ
-
κυκλοφορησε και beta εκδοση του orangefox, απο τα καλυτερα custom recovery. σε καλο δρομο ειμαστε
-
κυκλοφορησε η miui 12 global.. αναμονη να την συμμορφωσουν τα τσακαλακια εδω xiaomifirmwareupdater.com/miui…20beta/V12.0.1.0.QJZMIXM/ edit: ανεβηκε και απο .eu edit2: σφαιρα τα τσακαλακια edit3: εγκατασταθηκε η xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote9ProEU_V12.0.1.0.QJZMIXM_v12-10 χωρις κανενα προβλημα. για την ωρα φαινονται ολα οκ. ΜΠΡΑΒΟ παιδες..
-
Παράθεση από markito: “Νεα εφαρμογή contact and dialer με αναζήτηση ελληνικών στο πλάι Telegram: Contact @MiuiSystemUpdates Aπό Mi 9 Lite via Tapatalk ” Σε ευχαριστουμε.. Περαστηκε σε RN9PRO με την official 12 miui με επιτυχια.. @gkalen τελικα δεν ηταν στο framework η δουλεια.
-
Παράθεση από gkalen: “ @baxalo Η μοναδική γλώσσα που αλλάζει τη μπάρα επαφών είναι τα ρώσικα , όλες οι άλλες έχουν αγγλικά .. Το κοιτάμε από χθες , ξέρουμε το κομμάτι που θέλει αλλαγή στο framework-res , ψάχνουμε να βρούμε τι άλλο υπάρχει που χρειάζεται για να ενεργοποιηθουν τα ελληνικά στη μπάρα .. ” για το χαβαλε το παλευω. αφου δε μπορω να κατσω στα αυγα μου. χαχαχ
-
Παράθεση από geoanto555: “Προσπαθησα λίγο να το αλλάξω αλλά έφαγα δύο τρία κρασαρισματα και το παράτησα . Μάλλον είναι κάποιος συνδυασμός που θέλει ψάξιμο. Το αλφάβητο πάντως στη γρήγορη αναζήτηση είναι στο framework Για την γλώσσα πάρε μπακαπ επαφές κ δοκίμασε να κάνεις εκκαθάριση δεδομένων εφαρμογής. Όρισε Αγγλικά κ ξανά ελληνικά ... Μήπως κ στρωσει. ” με το apktools κανεις decompile? τελευταια εκδοση που βρισκω ειναι 2.4.1 (ενα χρονο πισω) κανει κανονικα decompile αλλα οταν πας να κανεις comp…
-
Εχει κανεις αλλος προβλημα με την εμφανιση του site? κατι γινεται με τις διαφημισεις που πεταει και κρυβει καποιο μερος της σελιδας απο επανω. τωρα που κανω νεο νημα δε μπορω να βαλω τιτλο πχ prntscr.com/vfijti (στην τυχη το εβαλα. κλικ στην ετικετα και shift+tab να παω πιο πανω που υπεθεσα ειναι ο τιτλος χαχαχα) σε αλλο σημειο δε βλεπω την μπαρα να αλλαξω σελιδα κτλ prntscr.com/vfik3l hprntscr.com/vfiv2h καποια στιγμη ειχε στρωσει, σημερα παλι τα ιδια. edit: εστρωσε edit 2: στην επομενη ανανεωσ…
-
περασα τελευταια εκδοση του com.android.contacts_12.2.7.0-270(απο apkmirror) και μου αλλαξε την γλωσσα στο μενου των επαφων σε αγγλικα.. απο που στον κορακα τα διαβαζει ολα αυτα. αν το εχει παντως καποιος ας το στειλει.
-
ειναι ευκολο να ανεβασει καποιος το contacts.apk απο εκδοση miui 12 που να εχει ελληνικα στην δεξια μπαρα αναζητησης? (η διαδρομη ειναι: root/system/priv-app/contacts)
-
Παράθεση από amavroudis: “Ποια ψάχνεις; Δες το όνομα του φακέλου και κατέβασε τη... Παράθεση από stauros2653: “μπηκα αλλα χαθηκα ” ” δεν εχει εβδομαδιαια το μοντελο αυτο. μονο stable. 11αρα για την ωρα σε global...
-
δε δοκιμαζεις σε αλλη θυρα και με αλλο καλωδιο? και κανα φυσημα κανε στη θυρα μεσα..
-
οσο αφορα το usb.. δοκιμασε απο το μενου επιλογες προγραμματιστων να απενεργοποιησεις το εντοπισμο σφαλματων usb. συνδεσε μετα με τον υπολογιστη και τσεκαρε το. μετα ξαναενεργοποιησε το και ξανατσεκαρε. αν θες την 11.0.4.0 δεν υπαρχει σε twrp. edit: οσο αφορα το bluetooth. μολις το δοκιμασα με το Laptop. δε παιζει και σε μενα. ειμαι με την miui 12 (official). βγαινει το μενου για συζευξη με τον κωδικο, γινεται κανονικα αλλα μετα το εχει σαν αποθηκευμενο μονο και δε συνδεεται.
-
αυτο με το bluetooth και συνδεση με υπολογιστη δε το ειχα δοκιμασει για να σε πω. αλλα θεμα με τη συνδεση με το καλωδιο usb ή εγγραφη με την καμερα δεν ειχα με την 11.0.7.0 xtrv.. και τα 2 τα χρησιμοποιω συχνα. μηπως να εκανες μια εκκαθαριση cache και dalvik απο το twrp?
-
HARD BRICK
Μήνυμααντε ωραια. ξεμπερδεψες.. προσοχη απο εδω και περα και διαβαζε καλα πριν κανεις οτιδηποτε
-
HARD BRICK
Μήνυμαδε νομιζω να εχεις και πολλες επιλογες. παντως βλεπεις τι κανει. ενα miflash θα τρεξει και θα σε περασει την rom. δεν εχει κατι αλλο. μπορεις να ψαξεις και κανεναν στην περιοχη σου κοντα παντως. αν εχει τετοιο λσμο να το πας να στο κανει.
-
Μiui 12
ΜήνυμαΚαι η κλασική απάντηση, όχι χαχαχα Με το drm info το βλέπεις
-
HARD BRICK
ΜήνυμαΟ/Η padis έγραψε:Παράθεση από padis: “Τωρα εχω ανοιξει το γυαλι απο πισω χωρις να το σπασω. Τωρα μενει να δουμε αν αυτος ο Ρωσος δεν ειναι κανας σκαμερ. Μωλις τελιωσω θα σας ενημερωσω. ” με θερμοπιστολο το ξεκολλησες? πως το ξανακολλας μετα?
-
Μiui 12
Μήνυμαδε το εχω δοκιμασει φιλε μου.. και απο οτι ξερω ισχυουν αυτα με το l1 και το perist.. απλα δεν εχω ψαχτει περαιτέρω να πω την αληθεια γιατι δε με πολυ καιει αν χασω το L1.. αν εχει ψαχτει καποιος παραπανω ας μας δωσει τα φωτα του..
-
Μiui 12
ΜήνυμαΣε όλα. Αν περαστεί fastboot με το persist.img μέσα πας σε l3. Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος.