Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 167.
-
προβλημα με ειδοποιησεις
ΜήνυμαΕμένα μου δείχνει οτι έχω πχ 98 ειδοποιήσεις, πατάω το τικ και μου γράφει 69 μετά ΠΑΕΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ!!!!!
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
ΜήνυμαΠαραγγελία απο Black Xiaomi ROIDMI 12-24V to 5V 2.1A Bluetooth Player 4.0 Car Charger Xiaomi Accessories Sale - Banggood.com Με το κωδικό που έχει στη περιγραφή περίπου 12.50€
-
Οθόνη σπασμένη
ΜήνυμαΥποθέτω ebay Στάλθηκε από το RedMi 2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οθόνη σπασμένη
ΜήνυμαΔε νομιζω πως είναι τόσο απλό, κατά την γνώμη μου πάντα. Εγώ προσωπικά θα κοιτουσα τι φοράει τώρα. Που σημαίνει λύσιμο το υπάρχον κινητό. Στάλθηκε από το RedMi 2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οθόνη σπασμένη
ΜήνυμαΝα υποθέσω πως είναι αυτό; Coolpad - Modena Υπολόγιζε 25-50$ για οθόνη Στάλθηκε από το RedMi 2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
ΜήνυμαΜάλιστα...άρα μπορεί να συνδεθεί μέσω ΒΤ ή FM με το αυτοκίνητο και να παίζει μουσική από το κινητό... Στάλθηκε από το RedMi 2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
ΜήνυμαΕπειδή δε καταλάβα...τι ακριβώς κάνει το Νο4 με το ΒΤ;
-
Ό,τι να 'ναι (Off Topic)
ΜήνυμαÐïíôéêéá Áóýñìáôï Bluetooth : E-shop.gr Στάλθηκε από το RedMi 2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edit: Λογικά και στο Κυπριακό eshop θα υπάρχουν τα αντίστοιχα
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Παιδιά από που μπορώ να αγοράσω (10-15 ευρώ) mouse (εννοείται να μη δώσω άλλα 10-15 για να έρθει)???? Δώστε ιστοσελίδες και οι περισσότερες κινέζικες δεν και το amazon χρεώνει άλλα 10-15 για να το στείλει... άρα βοηθήστε λίγο σε σελίδες ή σε επιλογή mouse Εννοείται πως θέλω Bluetooth mouse wireless και όχι με σύρμα” Γιατί Bluetooth; Αν θες για σύνδεση με tablet κλπ ΟΚ. Αν όχι κοίτα κάτι σε rf Στάλθηκε από το RedMi 2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από alnikou: “λοιπόν είναι 571 και κάντε ένα τεστ εδώ playbuzz.com/carterjones10/can…well-as-you-think-you-can” Ultra κάτι μου είπε πως έχω...και ναι είναι 571... Στάλθηκε από το RedMi 2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Test 1-2 1-2
ikomninos - - Test Corner
Μήνυμα -
XiaomiΜΑΝΙΑ
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Παράθεση από ikomninos: “Google Translate: COOWOO Bluetooth ακουστικό ακουστικό φορτιστή αυτοκινήτου combo, η βιώσιμη κατανάλωση, η αυτόματη απάντηση, ποιότητα HD ” Φαίνεται καλή φάση μιας και το bluetooth το θέλεις 99% στο αμάξι. ” Ναι ΟΚ. Προϋποθέτει οτι δεν έχεις κάποιο άλλο bluetooth
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
ΜήνυμαGoogle Translate: COOWOO Bluetooth ακουστικό ακουστικό φορτιστή αυτοκινήτου combo, η βιώσιμη κατανάλωση, η αυτόματη απάντηση, ποιότητα HD
-
Test 1-2 1-2
ikomninos - - Test Corner
Μήνυμα@Bodai ?????
-
τρένο τρένο τρένο τρένο λέω τρένο τρένο και τρένο τρένο κάθομαι τρένο τρένο βλαμμένο τρένο τρένο το τρένο τρένο ώρα τρένο τρένο τόση τρένο τώρα διαβάστε τις μεσαίες λέξεις απο κάτω προς τα πάνω...
-
dl242ULXysJTfG7yHXst8NXK4fDb5IfJb0LahUT5xEMOZaFJT6DIRJZ-_gp_vE0lcJkrBbQqwuKEE4G8FLIk=s0
-
Cj5jCItI0S1SCcEEgi4iSfdnWs90oG8x5iGyOdr8NMkjL4y34tYzZfUunbfb48P_yzfaLNsYnLCn__PfMRo=s0
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
ΜήνυμαΚαταρχήν ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ το ίδιο. Αυτό που πήρε ο "τρελογιατρός" είναι ΒΤ ηχείο μόνο. Ενώ το δεύτερο που αναφέρει ο @Sam έχει υποδοχή για SD Card
-
Πολύ δουλειά...!!!!