Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 191.
-
Αυτα βγαζει δοκιμασα ξανα με αλλο τηλεφωνο ξανα τιποτα
-
Αυτά έχει δοκίμασα πάλι χθες να περάσω μόνο τα res αλλά το βγάζει λάθος, έκανα ξανά επαναφορά του bad πάλι τίποτα
-
Καλημέρα και με το καλό να έρθει ο νέος χρόνος Έχω ένα θεματάκι με το mi band 3 που αγόρασα πρόσφατα, αφού κατέβασα το official mi fit και έκανε όλα τα update κατέβασα της κοινότητας και εδώ είναι που κόλλησε, η με το η με της κοινότητας official έχει μόνο αγγλική γλώσσα αλλά με το δεύτερο έχει ερωτηματικά στον καιρό. Κατέβασα το res και προσπάθησα να το περάσω με το notify αλλά το βγάζει ότι δεν είναι έγκυρο. Ξαναπέρασα το firmware με το notify πάλι τα ιδιά. Τα αγγλικά δεν αλλάζουν με τίποτα, έ…
-
Καλησπέρα Και σε εμένα ήρθε το 11 δεν τρελάθηκα κιόλας αλλά βλέπω λίγο καλύτερη διαχείριση στην μνήμη, γραφικά ποιο απλά και ωραία στο μάτι δεν το έχω ψάξει να δω τι λέει λόγο δουλείας. Υπομονή θα κατεβεί σε όλους αργά η γρηγορά, αν θέλετε δοκιμάστε να αλλάξετε το region μήπως την καταβάλετε ποιο γρήγορα. Νοτe 4Χ mido 3/32 η συσκεύη
-
Καλησπέρα Πρώτα ένα μεγάλο μπράβο για την δουλειά που κάνετε που είναι πράγματι σπουδαία. Τώρα να σας απασχολήσω λίγο με ένα θεματάκι που έχω στο band μου, έχω το miband 3 με το ελληνικό mifit, δυο εκδόσεις πίσω άρχισε να κάνει κάτι περίεργα όταν το χρησιμοποιώ για περπάτημα/τρέξιμο. Πάντα εξωτερικό χώρο πάντα στο ίδιο σημείο κάνω, την μια μέρα βγάζει μεγάλο αριθμό χιλιόμετρα την άλλη μικρό και κάποιες φορές κολλάει στα 660 μέτρα. Έκανα uninstall την εφαρμογή αφού έκανα καθαρισμό και κατάργηση ζ…
-
Το έκανα βγάζει αυτήν που έχει και δεν κάνει δεξιά αριστερά να βγάλει άλλην μόνο μια θα κάνω downgrade αύριο και θα ξανά περάσω την 4.0 να δω τι γίνεται
-
Ευχαριστώ πολύ το έκανα αν και με έσκασε λίγο γιατί δεν έπαιρνε τα font αλλά μου βγάζει μόνο μια δυστυχώς, αρά κάτι έχω κάνει λάθος.
-
Ευχαρηστω πολυ παω να δω
-
Καλησπέρα σας Βλέπω κάτι φωτογραφίες από το 3 που ανεβάζετε και έχει πολύ περισσότερα στοιχεία στην οθόνη από ότι το δικό μου. Μόνο το λουκέτο ώρα ημ/νια έχει, έχω περάσει το ελληνικό firmware της κοινότητας, το Μi Fit. To κατεβάζω το τρέχω κάνει τα update αλλά μια από τα ίδια. Πως μπορώ να βάλω και εγώ επιπλέον στοιχεία στην αρχική οθόνη? Ευχαριστώ
-
ok το εκανα και βλεπουμε Ευχαρηστω πολυ για την βοηθεια
-
Καλησπέρα Έχω το mi band3 μέχρι πριν λίγο καιρό όλα ήταν μια χαρά πλέον όταν κάνω προπόνηση (τρέξιμο) μετα τα 250-400 μέτρα σταματάει να γράφει, έχω κάνει απ εγκατάσταση το mifit έχω δοκιμάσει το Notify τίποτα έχω ξεκινήσει την άσκηση από το ρολόι από το τηλ πάλι τα ίδια. Κατέβασα το mifit από play store πάλι τα ίδια, Αυτό που πρόσεξα είναι ότι με το mifit του play πάλι είναι ελληνικά και στο ρολόι και στο τηλ. Μπορώ να κάνω hard reset και αν ναι πως? Ευχαριστώ πολύ
-
Καλησπέρα σας Έχω ένα θέμα με την κάρτα μνήμης στο mindo, έκανα ένα factory reset πριν λίγο καιρό και από εκείνη την ημέρα κάθε φορά που κάνω επανεκκίνηση στο τηλ δεν βλέπει την κάρτα μνήμης και πρέπει να πάω να την ανοίξω πάνω από την μπάρα ιδοποιησεων για να δουλέψει σωστά. Τι να κανω εκτως Format για να λυσω το προβλημα? Ευχαρηστω πολυ
-
Επανεκκίνησεις στο τηλ
ΜήνυμαΟχι μια χαρα ειναι το τηλ μου ολλα οκ Ευχαρηστω που για την βοηθεια
-
Επανεκκίνησεις στο τηλ
ΜήνυμαΌταν πέρασα την beta δεν πείραξε τίποτα και πήγανε σφαίρα το χαμένο
-
Επανεκκίνησεις στο τηλ
ΜήνυμαΌλα καλά δούλεψε απλά πρέπει να έκανα βλακεία και το στήνω από την αρχή, τη επόμενη ποιο προσεκτικός. Και πάλι ευχαριστώ πολύ
-
Επανεκκίνησεις στο τηλ
ΜήνυμαΝαι αμεσως μολις το πηρα, οκ το κατεβαζω