Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 195.

• Λογικά όταν θα κάνει update θα χάνεις το root... Και πιθανόν να το ξαναστησεις γτ όταν κάνεις unlock κανει factory reset..ίσως φορματ data δεν θυμαμαι Sent from my MI CC 9 using Tapatalk

• Καλώς ήρθες και καλοριζικο Όταν τ ξεκλειδώσεις πάρε ένα backup γιατί θα σ διαγράψει τα πάντα Μπορεις να περάσεις το twrp με το αυτοματοποιημένο τροπο.απλα δεν είμαι σίγουρος αν δεν θα έχεις πρόβλημα αν μείνεις με στοκ....το καλύτερο είναι περνά twrp format data και βάλε την ελληνική xtrv stable.και θα έχεις κ το miui dialer και ξεμπερδεψες.root με magisk και έτοιμος. Τώρα αν με twrp και στοκ ρομ δεν ξέρω αν παίζει.και αν θα έχεις προβλήματα.εγω δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ.θα σ πουν οι πιο έμπειροι…

• Android one και γενικά aosp δεν υπάρχουν ακόμα.μονο miui based σαν αυτή της κοινότητας εδώ. Για το bootloader πρέπει να περιμένεις δεν υπάρχει άλλος τρόπος Twrp gcam ρυθμίσεις κτλ δες όπως είπαν το πρώτο ποστ. Sent from my MI CC 9 using Tapatalk

• ΠΡΟΣΟΧΗ Αν κάποιοι είστε με miuimix μην flasharete RevOs...παρατηρήθηκαν hard brick και δεν μπαίνει ούτε σε fastboot. Γενικά προσοχή.μπορει να μην οφείλετε στην μετάβαση από Miuimix σε RevOs αλλά και από άλλες rom σε RevOs. προσωρινα αποφεύγετε το την τελευταία έκδοση RevOs μέχρι να βρεθεί λυση Sent from my MI CC 9 using Tapatalk

• δοκιμασε το.αν εχει θεμα ξερεις την διαδικασια χαχαχα και σ 19,4 ν μεινεις παλι δεν εχει θεμα

• Κάνε unistall με το zip που έχουν στους xda και περνά την έκδοση 19.4.και πες μας αν δουλεύει αυτη Sent from my MI CC 9 using Tapatalk

• Ποιο magisk έχεις? Sent from my MI CC 9 using Tapatalk

• Θα ανεβάσω μια λίστα με modules.ειμαι στο στάδιο δοκιμών.μου χουν πέσει πολλά αυτή την περίοδο...έχω και στα σκαργια 2 project ελπίζω στις γιορτές ν έχω χρονο Sent from my MI CC 9 using Tapatalk

• RE:

kwstpap - - Mi 9 Lite/Mi CC9 (Pyxis)

Μήνυμα

Παράθεση από villasg: “Παράθεση από kwstpap: “Μην κάνειs update μείνει με την 19.4...μου το έχει κάνει και εμένα η 20 αρκετές φορές. Δοκίμασε και το παραπάνω που σ λέμε.με το ζιπ unistall ” Αυτο με το Update δεν ειναι για μενα ετσι ? ? γιατι μπερδευτικα” Είναι για τον @Panagiotakis Sent from my MI CC 9 using Tapatalk

• Ακριβως Sent from my MI CC 9 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

@Panagiotakis Μην κάνειs update μείνε με την 19.4...μου το έχει κάνει και εμένα η 20 αρκετές φορές. Δοκίμασε και το παραπάνω που σ λέμε.με το ζιπ unistall villasg καλοριζικο

• RE:

Μήνυμα

Έχεις πάει σε πάρα πολύ παλιό για αυτό.δοκιμασε μια το 19.4(κάτι τέτοιο τεσπά την έκδοση πριν την 20) και πες μου.κανε unistall reboot σε system reboot twrp και φλασαρετο...σε περίπτωση που δεν εμφανιστεί το εικονίδιο του magisk manager κατέβασε το apk από το xda thread του magisk και κάντο install.και άνοιξε την εφαρμογή.τοτε δοκίμασε να ανοίξει μια εφαρμογή που ζητάει root να δεις αν σ πετάξει το αντίστοιχο pop up μηνυμα Sent from my MI CC 9 using Tapatalk

• Όσο αφορά την gcam. Χρησιμοποιήστε αυτή που έχω βάλει στο αρχικό ποστ hyoercam μαζί όμως με το xml αλλιώς δεν θα είναι λειτουργική (έχει bug το night sight). Το extended power το ενεργοποιείτε μέσω του devoper option και όπως είπαν πιο πάνω θα τ δείτε μόνο όταν πατήσετε reboot θα βγάλει και άλλες 2 επιλογές τότε. Όσο αφορά την μετάβαση από xtrv Dev σε stable πρέπει να κάνετε format data όπως και όταν αλλάζετε εκδόσεις android πχ από 9 σε 10.αν δεν κάνετε format data ίσως έχετε διάφορα bugs ίσως …

• Παράθεση από Panagiotakis: “ Ο φακοί της φωτογραφικής στο πίσω μέρος έρχονται στην ευθεία με την θήκη. ” αρα δεν τους προστατευει ε?δεν υπαρχει καποιο εξογκωμα περιμετρικα τ φακου?

• Το συγκεκριμένο twrp σε αφήνει να φλασαρεις μέχρι τον 8 μήνα αν δεν κάνω λάθος.οποτε δεν έχεις κάποιο θέμα με ημερομηνίες.αν όμως έχεις υπάρχει τρόπος να το παρακαμψεις Sent from my MI CC 9 using Tapatalk

• @Panagiotakis όταν σου έρθει πες μας εντυπώσεις.αν εφαρμόζει καλά αν πιάνει το δαχτυλικο .γενικά αν αξιζει

• Για δοκίμασε αυτη που έχω εδω

• Η stable https://ota.xiaomi-miui.gr/suktew23/roms/stable/MIUIv11./xiaomi-miui-hellas-XTRV-MI9LiteMICC9_V11.3.2.0.PFCCNXM_v11-9.zip Ειναι android 9

• Οσο το είχα το κινητό ήξερα ότι ήθελε ενεργοποίηση του api2. Δεν είχα βρει εγώ προσωπικά κάποια που να λειτουργούσε έτσι.δεν το είχα ψάξει κι όλας.ενεργοποιουσα το API και δούλευε πλήρως κ πάρα πολλές εκδόσεις κι ολας

• Εγώ πήρα μια από αυτες