Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 195.

• Παράθεση από cacau: “Εδώ και 2-3 μέρες είμαι και εγώ στο γκρουπ, ο Mini που τον ρώτησα λέει ότι το TL δεν είναι απαραίτητο για να δουλέψουν τα υπόλοιπα. Λέω όταν γυρίσω Αθήνα να δοκιμάσω με και χωρίς... ” νομιζω ειναι απαιρητος αν θες να δουλευει στην gcam το aux. ισως με το δευτερο mod να μην χρειαζεται. ειμαι με los τωρα και δεν μπορω να το επαληθευσω σγρ

• Ολα ειναι δοκιμασμενα απο εμενα και ως στιγμης κανενα δεν μου εχει η ειχε παρουσιασει καποιο προβλημα στην συσκευη. ΑΛΛΑ ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ.ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΜΕ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ!!!! Τα περισσοτερα τα εχω δοκιμασει και λειτουργουν σχεδον σε ολες τις miui pie εκδοσεις απο xiaomi eu, xtr rom ,revolution os,miuipro και mi globe. Και στην stable 10.4.1 xiaomi eu *Ποτε δεν βαζουμε παραπανω απο 1 module οσο αφορα την gcam περα απο καποιες πολυ συγκεκριμενες περιπτωσεις **Τα module που αφορου…

• Παράθεση από morgoth: “Χαιρετω, χρησιμοποιω κανονικα το Notify & Fitness με το Mi Band 4 και ενω συγχρονιζει κανονικα με το Strava δεν εχω βρει επιλογη να το κανει αυτοματα στο τελος καθε workout, απλα παω και παταω για καθε εναν συγχρονισμο "χειροκινητα". Εχω την αισθηση απο αυτα που διαβασα πιο πανω οτι πρεπει να υπαρχει επιλογη να γινεεται αυτοματα ο συγχρονισμος αλλα δεν το βρισκω.” Μια και παραγγείλατε και εγώ το 4 έχω μία απορία.η εφαρμογή έχει κάτι επιλογές για όταν πατάς διπλο πάνω στ κε…

• Σήμερα όταν πάω στο PC θα ανεβάσω κάποια modules για το magisk που 1.για την gcam με όλα τα απαραίτητα για να δουλεύει 2.βελτιωση του ήχου.αυξανει τον ήχο σε ηχεία και στο ηχείο κλήσεις 3.με παραμετροποίηση του κερνελ σε CPU GPU για καλύτερη απόδοση και μπαταρια και permissive kernel Μπορώ να ανεβάσω και την gcam που χρησιμοποιώ με κατάλληλες ρυθμίσεις Τα module δεν είναι δικά μου αλλά από devs στην κοινότητα του Jason στο telegram. Τα modules είναι για όλες τις εκδόσεις MIUI pie Αν θέλετε μπορώ…

• Mi Band 4

kwstpap - - Mi Band

Μήνυμα

Καλησπέρα.Το τσίμπησα και εγώ από eShop crazy Sunday.και θα το παραλάβω περίπου 28 τ μήνα γιατί εξαντλήθηκε.το πήρα στα 36 ευροπουλα Αναβάθμιση από 3 μιας και το είχα αφήσει στην άκρη λόγο τώρα του καλοκαιριού στον ήλιο δεν έβλεπα τπτ.ελπιζω να αξιζει

• Απορια XTRV/EU

kwstpap - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

ευχαριστω πολυ .κατατοπιστικο.μου λυθηκε η απορια αυτο που μπορω να παω με μεγαλη βεβαιοτητα η xtrv παιζει να ειναι η καλυτερη και πιο σταθερη miui εκει εξω χωρις να λεω υπερβολες.οπως ειπα εχω δοκιμασει παμπολες και παντα γυρναω εδω

• Απορια XTRV/EU

kwstpap - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Μιας και η eu 9,7,11 βγηκε και περιμενωντας να βγει και η xtrv εχω μια απορια.εψαξα στο site αλλα τα αρθρα που βρηκα ειναι καπως πιο παλια πχ 2017 με τελευταιθα ποστ το 2018 περιπου και για παλιοτερες εκδοσεις πχ miui 9 android 7 & 8...μπορει να πει καποιος τι διαφορες εχουν οι eu με xtrv αλλα σε επιπεδο Miui 10 και android 9?τις βασικες τους. εχω δοκιμασει σχεδον ολες τις Miui πχ miroom mi globe revoluton os miui pro...μονο στην τελευταια βρηκα μεγαλες αλλες απο την eu. οποτε σε τι διαφερει η δ…

• Παράθεση από spideman3: “Έδωσες τα απαραίτητα δικαιώματα να διαβάζει τις επαφές σου? ” τα εχω δωσει ολα

• γιατι οταν με περνουν τηλ δεν εμφανιζει το ονομα αυτου που με περνει? *θα ηταν ωραιο αν μπορουσατε να βαλετε dark Mode στην εφαρμογη

• Παράθεση από fragsp: “Καλημέρα από την κυριακή που έβαλα την rom όλα μια χαρά ξαφνικά χθες το βράδυ κλείνω την οθόνη και την ξανανοίγω και ήταν μαύρη δηλαδή φωτεινή μαύρη. Δεν φαινότανε τίποτα η (η φωτεινότητα ήταν στην μέση πριν το κλείσω). Κλείνω το κινητό και το ξανανοίγω κανονικά άνοιγε η οθόνη αλλά πάλι τα ίδια όταν την έκλεινα πάλι μαύρο. Έκανα wipe cache davlik τα ίδια τελικά έκανα factory reset και επανήλθε. Ελπίζω να ήταν bug της Rom. Βέβαια χθες είχα παρατηρήσει λίγο παραπάνω κατανάλωσ…

• Παιδια είμαι με mi note 3 . Δουλεύει σωστά το GPS.?δεν με αφήνει να ενεργοποιήσω το high accuracy αλλά μόνο το save battery

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από kwstpap: “Καλησπετα.επειδη είμαι σε aosp τώρα κνεχω το mi note 3 Jason είπα να ξαναγυρίσω σε miui...από μπαταρία πως τα πάει? ” Για αυτή την εβδομάδα δεν θα έχουμε ROM για τo Jason γιατί ετοιμάζεται να πάρει Android 9 Pie. ” γκαντεμια ....τώρα π ήθελα να αλλάξω ..χαχαχ Αλλά άντε καιρός ήταν γτ η xiaomi μας είχε ξεχασει

• Καλησπετα.επειδη είμαι σε aosp τώρα κνεχω το mi note 3 Jason είπα να ξαναγυρίσω σε miui...από μπαταρία πως τα πάει?

• Εχει δοκιμάσει κανείς το substratum?δουλεύει?κ ειδικά σε 3ες εφαρμογές όπως Instagram κτλ?

• εχει κανεις να προτεινει καμια καλη εκδοση gcam?επειδη ημουν πολυ καιρο σε aosp rom πλεον στο miui 10 μπορει να περαστει?

• καλησμπερα παιδια.ειμαι με custom rom LOS16 αλλα βλεπω μια περιεργη πτωση της μπαταριας. εχω αλλαξει και αλλλες rom αλλα τα ιδια.οποτε πριν προβω σε αλλαγη της θα ηθλελα να περασω μια official με miflash μπας και στρωση να καθαρισουν ολα απο μεσα κ ν ειναι σαν καινουργιο.ειμαι με unlock bootlaoder twro root .αρα μαπινω σε fastboot κ μ miflash περναω stock firmware.σωστα? ποια εκδοση Miui εχει την καλυτερη μπαταρια?fastboot rom πρεπει ν κατεβασω ετσι?

• Δυστυχως τα δεδομενα δεν σωθηκαν.το πηγε ο φιλος μ τελικα σε τεχνικο και ακολουθησε την ιδια διαδικασια μεσω edl miflash μαλλον.κ ειπε το προβλημα ηταν στα δεδομενα ηταν κατεστραμενα.το κινητο τωρα ειναι με την 10,0,2 .δεν μπορω να καταλαβα εκει στ xiaomi τι κανουν κ μ ενα Update κατεστραψαν τα user data.απαραδεχτο. θα επιχειρησω καποια στιγμη με καποια εφαρμογη να δω αν μπορω να κανω ανακτηση των αρχειων μ.σε hdd το ειχα πετυχει για να δουμε σ κινητο.θα ενημερωσω οταν το κανω Ευχαριστω ολα τα π…

• Παράθεση από hercules21: “Εβαλες αρκετα ζητηματα.Πρωτα απ ολα απο οτι ανεφερες φαινεται πως η συσκευη δεν εχει brick απλα εχει κολλησει (bootloop) απο κατι που δεν γνωριζουμε.Προσωπικα αν ειναι ετσι τα πραγματα,πιστευω απλα με μια επαναφορα η συσκευη θα bootαρει και θα ανοιξει.Το να χρησιμοποιησεις την edl mode ανοιγοντας τη συσκευη δεν θα στο προτεινα τουλαχιστον σαν αρχικη λυση ειδικα αν δεν το εχεις κανει αλλη φορα.Μπορει ομως να μπει σε edl και με αλλους τροπους πχ μεσω adb η fastboot _Πιο π…

• Παράθεση από hercules21: “Hλια δεν ξερω σε ποιο post αναφερεσαι.... Αν μιλας για το πιο πανω με τα benchmark ειναι απλα μια συγκριση συσκευης τελους 2018 με μια συσκευη 5ετιας ...Bγαινουν συμπερασματα απο αυτο... Οσο για τα αρχεια που εχασε χρηστης πιο πανω οπως διαβαζω, δεν τα ειχε συγχρονισμενα με το λογαριασμο google? Exω προτεινει στη συγκεκριμενη συσκευη ενεργοποιημενο usb debugging (και καποια ακομη, υπαρχει πιο πισω το post) τουλαχιστον προσωρινα... Αν το ειχε ενεργοποιημενο η ανακτηση θα…