Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 195.

• ευχαριστω με deep flash usb μπορουμε να κανουμε test point ?το ειχα κανει παλια σ ενα rn3

• αυτο ομως δεν θελει ξεκλειδωτο bootloader.εμενα ειναι κλειδωμενος πως θα περασω twrp

• ωραιος οδηγος.μπραβο με την μεθοδο test point μπορουμε να σωσουμε τα user data μας (internal storage?)θα θα γινει πληρες φορματ?

• το θεμα ειναι πως θα παρω τα αρχεια απο μεσα κ μετα κανω κ test point

• Παράθεση από Ippo Cratis: “αδυνατον να εχει παρει την 10.0.3 γιατι το update εχει αποσυρθει.εκτος και αν εχει να κανει επανεκινηση πανω απο βδομαδα και προλαβε και το κατεβασε τοτε . σε καθε περιπρτωση αν δεν εχει ενεργοποιημενο το oem unlock απο τα developer options και αφου ειναι κλειδομενος δεν μπορει να κανει τιποτα μονο test point .δοκιμασε καλου κακου mi flash tool αν το βλεπει εισαι καλλα . φλασαρεις απο κει χωρις να χασεις δεδομενα . ” για το update δεν ειμαι σγρς αλλο το τηλ ηταν λειτου…

• καληαπερα .εχει ενας φιλος μ το mi a2 κ σημερα αφου λειτουργουσε σωστα εκανε επανεκιννηση και κολησε στ boot logo.το κινητο ειναι global stock locked bootloader.απο οτο διαβαζω μαλλον ειναο θεμα του update.μαλλον εκαμε update και πιθανον μπροκαρε..μπαινω σε recovery και fastboot.το θεμα ειναι οτι θελουμε να σωσουμε τα αρχεια του.φοτο κτλ.και για αυτο δεν εχω επιχειρησει ακομα wipe data/factory reset.σε win δεν το διαβασε. Τη βοηθεια σσς.γιατι διαβαζω οτι θελει test point edl method

• Mibox 3 και αναβάθμιση σε Oreo

kwstpap - - Mi-TV & TV Box

Μήνυμα

Χτες το Mi box εκανε απο μονο το update σε oreo.προς εκπληξη μου και σε σχεση με οσα εχουν πει αλλοι χρηστες τοσο εδω οσο κ αλλου οσοι εκαναν την μεταβαση ειχαν σοβαρα προβλημτα.τοσο σε buggs σε κοληματα ακομα και σ συγχρονισμο ηχου εικονας.εγω δεν αντυπετωπισα τπτ απο ολα αυτα.οσο γρηγορο κ σταθερο ηταν παρεμεινε ετσι.οταν ειδα οτι κανει force update απογοητευτηκα αλλα ολα καλα. ενα προβληματακι αλλα πιστευω λυνεται.κρασαρει και κανει force close το youtube...κλασικα ομως προβλημτα αυτα οταν γι…

• αρα με το USB γιοκ....ποοο πάλι καλά που τ έμαθα γτ αν κάτσει στραβει θα χαλαγα ξανά 100 USB για να πετύχω σωστο γυμνωμα χαχαχχα. Τώρα με αυτό που διάβαζα πιο πανω με το edl μονο εξουσιοδοτημένοι απο την xiaomi ?μόνοι μας παλι γιοκ?θα μας τρελάνει η xiaomi.anti roll back κτλ.αυτό δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα σε εμας έτσι?

• παιδια επειδή διαβάζω τα παραπανω κ κάπου χάθηκα.η μέθοδος με το edl για unbrick δεν μπορεί να γίνει πλέον απο εμας?δλδ η μέθοδος test point ...που ανοιγεις πλάτη βραχυκύκλωνεις και μέσω edl επαναφέρει στη ζωή τς xiaomi. Πάντως επειδή το άνοιγμα πλάτης παντα με φοβιζε εγώ που είχα μπρικαρει ενα redmi note 3 εκανα με σω edl αλλά δεν άνοιξαν πλάτη.πήρα ενα καλώδιο USB το ξεγυμνωσα τα 4 καλώδια που είχε και βραχυκυκλωσα τα 2 (δεν θυμάμαι χρωμα τώρα).αναξε το λαμπάκι κ μπήκε σε edl.νομιζω είναι πιο …

• μπορουν κάποιοι να πουν πόση ωρα sot έχουν .είναι με los 15.1 και θα ήθελα να συγκρινω

• τελικα θα γίνει αντικατασταση στο δικο μου λογο της μπαταρίας π δεν κρατούσε ουτε 2 μέρες.απο το μαγαζί που Μίλησα μ ειπαν είναι θέμα μάλλον του αισθητήρα και ας ει αι κλειστος για αυτό το τόσο μεγαλο battery drain

• εχω απογοητευτει

• το προβλημα με την διαρκεια εξακολουθω να τ εχω.εκανα downgrade μπας και εφταιγε αυτο.το εωγαλε χτες το βραδακι απο πληρξς φορτιση.τωρα σχεδον μετα απο 24 ωρες η μπαταρια ειναι στο 52℅.ολα κλειστα εκτος απο ειδοποησεις 3 εφαρμογων.και κλησεων.

• καλησπερα/καλημερα.εχω μια καμερα yi 360 και την yeelight bedside lamp ...οι ειδοποιησεις της καμερας δεν ερχονται παντα κ οραν ερυουν με καθυστεριση πανω απο 3λεπτο.για τ λαμπα δν μπορω να πετυχω με τιποτα τς αυτοματοποιησεις.αλλη ωρα οριζω εγω οχ να αναξει αλλη ωρα αναβει αυτη .εζω βαλει ωρα ελλαδας αλλα την χανει συνεχεια.(παλια υπηρχε κ η εντολη οταν με περνουν τηλ να αναβοσβηνε αλλα πκεον δν την βλεπω) Ποιον σερβερ χρησιμοποιειται.ποιος θεωρςιται καλυτςερος.τωρα ειναι με chuna αλλα λεω να π…

• Όπως πάει ούτε 6 μέρες δεν βγάζει.μπορει να φταίει κ ο φορτιστής που είσαι fast..το έβγαλα από φόρτωση σήμερα τ βράδυ κατά της 3 και τώρα έχει φτάσει 88%

• Και εμένα στο 16 άρχισε τις τρελές του να κάνει.παρατηρησα ότι όταν τ έβγαλα από την φόρτιση σε ένα βράδυ έχασε 10% μπαταρία.ηταν 2 δεύτερη φόρτιση π τ έχω κάνει.αλλα παρατηρώ ότι χάνει γρήγορα μπαταρία.αποκλειεται με αυτόν τον Ρυθμό να βγάζει 20 μέρες ο λέει ούτε 10

• Παράθεση από cacau: “Περίεργο, σε μένα αυξήθηκε (λίγο αλλά κρίσιμα) η ένταση. Φαντάζομαι ρύθμισες τα permission και μετά save-restart? ” ναι ναι.θα αλλαξω ρομ και βλεπω

• aex oreo,ειπα να δοκιμασω και τπτ αλλο περα απο miui.αλλα και σε miui παλι το ιδιο ειχα

• Παράθεση από cacau: “Μάλλον είναι γενικό ανεξαρτήτως rom, τυχαία είδα αυτό προχθές increase-earpiece-speaker-volume-xiaomi-mi-note-3 το έκανα και με την 2η προσπάθεια πέτυχε. Την πρώτη φορά πείραξα το .xml στον υπολογιστή με το notepad++ και προφανώς κάτι δεν του άρεσε... ” τα πειραζω ολα τα rx τα παω στο 95 αλλα μονο το μεγαλο ηχειο αυξανεται.το ηχειο earpiece ειναι ακομα χαμηλο.το εκανα και με miui και τωρα ειμαι με havoc os oreo και παλι τα ιδια

• Καλημερα στην παρέα.με έχει μπει η ιδέα να περάσω κάποια custom ROM πχ aex .είναι λίγο off topic.εχςι δοκιμάσει κανείς?στους XDA δεν βλέπω πολύ κινητικότητα.εχετε να προτείνετε καμία? Δεν έχω κανένα θέμα με την xtrv απλά με έβαλε τώρα η τρέλα να δοκιμάσω και αυτές χαχα.παντα με ressurection και aex ήμουν