Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 921-940 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
δεν μπήκε τώρα υπήρχε αλλά για πήγαινε στην εφαρμογή πάτα επάνω στο Mi Band 3 κάτω από το Οι συσκευές μου και προς το τέλος έχει ένα πεδίο Ρυθμίσεις προβολής για δες εκεί υπάρχει το πεδίο άσκηση μήπως έχει μετακινηθεί στα κρυφά αντικείμενα βάλτο πάλι στα φανερά
-
στο band ή στην εφαρμογή;
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Καμία παρεξήγηση άλλωστε η αρχική μου ερώτηση ήταν στον UserXP. Η απάντηση με τις τεχνικές λεπτομέρειες με μπέρδεψε και γι'αυτό ρώτησα διότι δεν κατάλαβα αν θα δωθεί εκ νέου ROM με ενσωματωμένα τα patches ή τελείως καινούργια ROM την άλλη εβδομάδα
-
Απλό για εσάς που ασχολείστε με το άθλημα παραπάνω από εμάς , για μένα λοιπόν όχι απλό πάμε λοιπόν να μου το εξηγήσετε σαν να είμαι 5 χρόνο Εγώ είμαι στην 8.9.20 με τα patches που έδωσε εδώ ο UserXP για την 8.9.20 στην προηγούμενη που δεν είχε δώσει δεν είχα παει, για μένα λοιπόν προσωπικά (για αυτό και γράφω εδώ σε αυτό το νήμα) είναι πολύ σημαντικά τα patches αν δεν δωθούν για μια ROM ή δεν ενσωματωθούν δεν την περνάω . Η ερώτηση μου λοιπόν είναι θα δωθούν ή έχουν ενσωματωθεί στην 8.10.11 που …
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από vanni: “@UserXP καλησπέρα, θα έχουμε patches για την 8.10.11 ή δεν χρειάζονται; ” Παιδιά το Source όλων των ROM θα γυρίσει μόνιμα σε CN/Xiaomi.eu και καλό είναι να περιμένετε λιγάκι...Ετοιμάζουμε τις αλλαγές στο Workflow του Server ώστε να σας δώσουμε 40 ROM από CN/xiaomi.eu Source.... ” Δεν έχω καταλάβει εχθές στείλατε mail με την 8.10.11 για το whyred και ρωτάω εδώ αν θα βγουν patches ή δεν χρειαζονται, και η απάντηση είναι να περιμένουμε λιγάκι για πιο πρά…
-
@UserXP καλησπέρα, θα έχουμε patches για την 8.10.11 ή δεν χρειάζονται;
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
-
-
Παράθεση από theopan: “@vanni Δεν υπάρχει ΦΕΚ Β4098/17. Το Β4098 έχει ημερομηνία δημοσίευσης 20/9/2018 και δεν έχει καμία σχέση με ΕΛΤΑ, τελωνείο και τέλος παρουσιάσης. Ή λάθος στο ΦΕκ κάνεις ή απλά σου είπαν ανοησίες. Το άρθρο που παρέθεσα εξηγεί το γιατί σε κάποια χρεώνεται το 3ευρο και σε κάποια όχι. Στα δέματα χρεώνεται μόνο. ” Μάλλον ψάχνεις λάθος γιατί υπάρχει εδώ ΦΕΚ B 4098 - 23.11.2017 αλλά όντως δεν έχει σχέση με τα ΕΛΤΑ μάλλον σημείωσα λάθος το τελευταίο νούμερο, γιατί να μου πουν ανοη…
-
-
ξέρεις πόσα πράγματα αλλάζουν μέσα σε 9 μήνες που γράφτηκε αυτό το άρθρο; πολλά η ερώτηση λοιπόν έγινε σε άτομο που εργάζεται στα ΕΛΤΑ και η απάντηση αυτολεξεί ήταν: Ναι το 3 ευρώ είναι η διαδικασία να βγεί από το τελωνείο όχι ο τελωνειακός δασμός. Όλα περνάνε από το τελωνείο ακόμα και τα γράμματα.Άλλαξε η νομιθεσία. Γιαυτό αύριο πρωί θα καλέσω ΕΕΤΤ να μου πει πρώτον αν ισχύει όντως και δεύτερων που είναι αυτός ο νόμος.
-
Παράθεση από ktlk21: “Θεωρητικά το 3 ευρώ ισχύει και αφορά όλα τα πακέτα κάτω των 22 ευρώ που μπαίνουν τελωνείο Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Παράθεση από demakhs: “πρακτικά δεν ισχύει τίποτα, 100+ πακέτα με το πράσινο αυττοκολλητάκι, καμία χρέωση των 3 ευρώ... ” Παράθεση από osalonikios: “Τα 3ευρά τα δίναμε για κανα 6μηνο. Μετά από καντήλια, καταγγελίες, μη παραλαβές και διάφορα τέτοια ωραία το σταματήσανε. ” δυστυχώς με την μεταφορά των μηνυμάτων χάνεται η ροή αλλά έχω απαντήσει γ…
-
Switch για σύνδεση VDSL;
vanni - - Ο καφενές μας
Μήνυμαεγώ πήρα αυτό Switch με VDSL 50άρι και εδώ και 1μιση χρόνο παίζει μια χαρά!!