Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 941-960 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
αυτό λέω δεν κατέβασα εχθές τίποτα είμαι ακόμη με το προηγούμενο update που κάνατε και προσθέσατε την ομιλία και έχω κανονικά στους λογαριασμούς google fit και έχω συνδεθεί. βάλε βγάλε δεν εννοώ την δικιά σας που δεν έχει νόημα να αφήνει κατάλοιπα ή να δημιουργεί πρόβλημα αλλά από αλλού αν βάζεις και μετά και από εδώ. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58359/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58360/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58358/
-
μήπως το βγάλε βάλε διάφορα mi fit αφήνει κάποιο κατάλοιπα και δημιουργούν τα προβλήματα; Εγώ δεν είχα ποτέ άλλο πέρα από το δικό σας εδώ και ενώ δεν κατέβασα το καινούργιο που βάλατε και στο google fit με συνέδεσε άμεσα και με την εφαρμογή συγχρονίζει όμορφα και δεν έχω γενικά αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα.
-
Παράθεση από kwstpap: “το προβλημα με την διαρκεια εξακολουθω να τ εχω.εκανα downgrade μπας και εφταιγε αυτο.το εωγαλε χτες το βραδακι απο πληρξς φορτιση.τωρα σχεδον μετα απο 24 ωρες η μπαταρια ειναι στο 52℅.ολα κλειστα εκτος απο ειδοποησεις 3 εφαρμογων.και κλησεων. ” Νομίζω ότι πλέον έχουμε καταλήξει ότι το πρόβλημα είναι στην συσκευή οπότε πρέπει να απευθυνθείς εκεί που το πήρες
-
Το μεγάλο widget του ημερολογίου δεν εμφανίζει Γεγονότα, Γεννέθλια κλπ
vanni - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΦυσικά και μπορεί να είναι bug απλά προσπαθούμε να δούμε τι φταίει μήπως και διορθωθεί με κάποιο τρόπο.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από vanni: “Στο προφίλ σου από ότι φαίνεται δεν έχεις επιλέξει στο πεδίο Λήψη VIP mail (ROM) να σου έρχεται είτε η XTRV Developer ή η Stable αλλά καμία οπότε γιαυτό δεν λαμβάνεις mail ” Οχι δεν ισχύει αυτό ακόμη...Θα ειδοποιηθείτε με mail όταν ενεργοποιήσουμε τα πεδία λήψεων και τις κατηγορίες των ROM. Προς το παρόν το μόνο που χρειάζεται είναι οι VIP να έχουν δηλωμένες τις συσκευές που έχουν. Σε ότι αφορά τώρα τις ROM.... Θα λάβετε τις πρώτες με CN/xiaomi.eu sou…
-
αυτονόητο πως θα μπορούσε να είναι εγώ μπορεί να θέλω να λαμβάνω μόνο τις stable οι οποίες βγαίνουν μια στο τόσο γιατί να παίρνω τις εβδομαδιαίες αφού δεν με ενδιαφέρουν;
-
Στο προφίλ σου από ότι φαίνεται δεν έχεις επιλέξει στο πεδίο Λήψη VIP mail (ROM) να σου έρχεται είτε η XTRV Developer ή η Stable αλλά καμία οπότε γιαυτό δεν λαμβάνεις mail
-
Τα κινητά σας δεν έχουν κανένα πρόβλημα η τεχνική υποδομή των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας είναι για τα μπάζα στην Ελλάδα γιαυτό και αυτές οι διαφορές. Ορίστε μετρήσεις στο ίδιο σημείο με διαφορά λεπτού ότι να'ναι forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58321/ Μόνο άμα πάτε σε χώρα που υποστηρίζει 100% 4G+ θα δείτε διαφορά σε ταχύτητες.
-
Παράθεση από markito: “ ” @markito ρώτησα και μου είπε ότι πλέον χρεώνουν 3 ευρώ για να βγει από το τελωνείο και ότι άλλαξε η νομοθεσία και πλέον θα περνάνε και τα απλά γράμματα. Επειδή όμως δεν έχω και πολύ εμπιστοσύνη (όχι στην φίλη) θα κάνω ένα τηλεφώνημα στην ΕΕΤΤ την Δευτέρα το πρωί και θα ρωτήσω για σιγουριά.
-
-
-
mi band 3 pair
Μήνυμαάβυσσος η ψυχή των Band τελικά!!!!
-
Το μεγάλο widget του ημερολογίου δεν εμφανίζει Γεγονότα, Γεννέθλια κλπ
vanni - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΣήμερα που δεν έχω τίποτα γράφει no event εσάς δεν γράφει τίποτα; Έχετε γεγονότα αλλά δεν τα δείχνει ; Έχε υπόψιν σου ότι γεγονότα με συγκεκριμένη ώρα αν περάσει η ώρα δεν τα δείχνει. 2cc6b4d2735c870fe6b406bb6d892217.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από shagg: “Καλησπέρα Μια ερώτηση θέλω να κάνω και εγώ, στην άσκηση πρέπει να είναι κοντά και το τηλέφωνο η απλά μετα θα περάσει όλα τα δεδομένα στην εφαρμογή. ” Νομίζω ότι πρέπει να είναι κοντά, γιατί ξεκινάει από το τηλέφωνο και απλά παίρνει τα δεδομένα από το mi band. ” το δοκίμασα σήμερα και μόλις συνδεθεί με το band παίρνει κανονικά τα δεδομένα άσκησης