Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 523.
-
Παράθεση από stivakos: “Αυτό το χάλι που δεν αφήνει να ξεκλειδώσουμε θα το φτιάξουνε ποτέ γιατί βλέπω να τρώει σουτ η συσκευή. ” Μαζί σου!!!
-
Παράθεση από topmar: “Καλημέρα σε όλους σας. Έχω ένα νέο Poco X5 5G από εξωτερικό και δυστυχώς είχε Global MIXM ROM και όχι EU, οπότε δεν δουλεύει το VoLTE. Για το λόγο αυτό, χρειάζομαι να περάσω μια EU ROM, αφού ξεκλειδώσω το κινητό όμως πρώτα. Ακολουθώ τις οδηγίες λοιπόν και παρόλο που στο Mi Unlock status έχω μπει με δεδομένα, έκανα Add account and device και έβγαλε μήνυμα Added successfully, στο mi unlock tools, μου βγάζει συνέχεια το σφάλμα "Please add your account in MIUI's Settings > Deve…
-
Δε βλέπω να ξεκλειδώνουμε ποτέ ξανά...
-
Παράθεση από pasxalis: “Κανένα νέο βρε παιδιά; Τι έγινε το miui 14. Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εδώ δε μπορούμε να ξεκλειδώσουμε τον Bootloader αδερφέ, η MIUI 14 θα έρθει σύντομα!!!
-
Stable MIUI 14 - Android 13 στο Renoir. Όλα δουλεύουν τέλεια, κατά παράξενο τρόπο...
-
@anakondagr Στο σημερινό Update διορθώθηκαν σχεδόν όλα διαβάζω, αλλά μάλλον παραμένει άχρηστο το NFC στο F3.
-
Παράθεση από anakondagr: “Την δοκιμασε κανενας σε poco f3?ξερουμε αν παει καλα η να περιμενουμε λιγο ακομα? ” Απ' ότι διαβάζω στο Xiaomi.EU, στο POCO F3 ΔΕ δουλεύει σχεδόν τίποτα σωστά & το NFC καθόλου. Βέβαια, κατάλαβα ότι ελάχιστοι έχουν κάνει Clean Flash...
-
Περιμένω του Renoir για να την περάσω με Clean Flash & να σας πω εντυπώσεις!!! Φιλική συμβουλή: Θα δείτε προβλήματα με τα βίντεο σε YT, FB κλπ, & ίσως πολλά περισσότερα. Μη γκρινιάζετε 'οπως βλέπω στο EU, πειραματικές ROM βάζουμε & είναι ΦΥΣΕΙ ΑΔΥΝΑΤΟ να μην έχουν Bugs & Lags.
-
Ερώτηση: Πρέπει οπωσδήποτε να διαγράψω PIN & Μοτίβο κλειδώματος οθόνης πριν περάσω το Update της Fastboot ROM στο Renoir? Ευχαριστώ!!!
-
Παράθεση από amavroudis: “Τη πέρασες με καθαρή εγκατάσταση και Format data; ” Ναι, ήρθα από DotOS stable. Μετά από 2-3 επανεκκινήσεις νομίζω πως έστρωσε.
-
3η μέρα με Stable XTRV στο Renoir: Όλα δουλεύουν τέλεια, συγκριτικά με την Dev Rom, αλλά το Battery Drain είναι απίστευτο. Ίσως θέλει ακόμα για να στρώσει, αλλά σίγουρα η DEV ήταν εξαιρετική σε αυτό το θέμα.
-
@Octaviastikos Μια συσκευή έχω με τους λογαριασμούς, το Renoir. Το Monet είναι της κόρης μου, απλά το έστησα δικό μου 1 μέρα μόνο, για να δω αν θα δουλέψει το GPay.
-
Παράθεση από Panik: “ ” Μάλλον οι αλγόριθμοι των τραπεζών με έχουν Black List, λόγω των πολλών αιτημάτων. Ενώ στο Monet, κανένα θέμα. Το έχει περιγράψει ένας τύπος από Αμερική το πρόβλημα, 6 μήνες του πήρε να το λύσει. Τελικά οι τράπεζες του έκαναν Διαγραφή Ιστορικού σφαλμάτων της συσκευής του, από τους servers τους.
-
Παράθεση από Panik: “περίεργο εγώ που έχω root είχα θέμα με alpha bank, google wallet και όλα τα gov app μέχρι που τα έκανα εξαίρεση στο zygisk! και η γυναίκα μου που έχει renoir με root δουλεύουν κανονικά και σε αυτή! ” Περνάς τις κάρτες μέσα από το Wallet ή από το app της τράπεζας?
-
Παράθεση από Panik: “δοκίμασε το zygisk από το magisk και βάλε το google wallet εξαίρεση από root detect. εμένα λειτουργεί για όλες της εφαρμογές με root detection σε mi 11 pro ” Δεν έχω Root αδερφέ, έπρεπε να περνάει κανονικά τις κάρτες. πχ μέσω του app της Eurobank την περνάει, αλλά μετά μου ζητάει να βάλω ένα κλείδωμα οθόνης, ενώ ΗΔΗ έχω!!!!
-
Το RENOIR έχει πρόβλημα, δεν προσθέτει κάρτες στο Google Wallet. - Πέρασα την official & κλείδωσα bootloader: Τα ίδια. - Πέρασα σήμερα AOSP (DotOS), που περνάει αυτόματα το SafetyNet, χωρίς Root εννοείται: Τα ίδια. - Έχω στείλει mail στο support της Google & έχω σπάσει τα τηλέφωνα στις τράπεζες: Κανένα θέμα δεν προκύπτει με τους λογαριασμούς μου. - Έστησα το MONET με Stable XTRV: Μια χαρά δουλεύει το Wallet. Έχω βάσιμες υποψίες οτι φταίει η κατάργηση του Fingerprint από την Xiaomi, λόγω του ελατ…