Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 523.
-
Λοιπόν, μετά από έρευνα στο Telegram: Enforcing SELinux έχουν, από Android 10: 1. Lineage 2. CrDroid 3. Havoc. Από 11 εννοείται καμία. Λοιπόν, πέρασα τη Nightly Arrow 11 & έχω να πω: Τέτοια ROM απλά ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ!! Δείτε όμως πρόβλημα: Όταν κάνω pair το Whyred με το Bluetooth headset, δεν ακούγεται ο ήχος κλήσης από πουθενά, λες & είναι στο αθόρυβο!!! Έχασα 12 κλήσεις εξαιτίας του!!! Όταν όμως συνδέεται με το αυτοκίνητο, κανένα θέμα... Οπότε, γύρισα στη Havoc, όπου όλα δουλεύουν, τους έστειλα logc…
-
Λοιπόν, για να ξεκαθαρίσει το τοπίο: Το winbank app ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ σε καμιά ROM με "permissive" core, ότι & αν δοκίμασα σε κόλπα! Στη δε Arrow 11, όταν έδωσα εντολή με το Terminal, το τηλέφωνο κόλλησε, στην EVO X πέρασε, αλλά μετά δεν δούλευε το Bluetooth. Συμπέρασμα: Το Winbank app δουλεύει ΜΟΝΟ στην τελευταία HAVOC, η οποία είναι σεταρισμένη σε "enforcing".-
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
VAG-ZAG - - Recoveries
Μήνυμα@geoanto555 έχεις ιδέα αν από το Terminal του TWRP μπορούμε να αλλάξουμε το Core σε Enforcing?
-
Καλημέρα στην ομαδάρα μας, εύχομαι "ηθικόν ακμαιότατον"!!! Λοιπόν, 2 μέρες τώρα δοκιμάζω custom rom's & έχω να παρατηρήσω τα εξής: 1. Η EvoX τρώει κολήμματα & πλεον δεν υποστηρίζεται. 2. Η τελευταία Bliss τα σπάει σε ταχύτητα & διόρθωσε τα bugs. 3. Η Corvus πολλή γρήγορη επίσης, αλλά αρκετά bugs. Για την ώρα, η Bliss 12-11 θεωρώ πως είναι μονόδρομος!!! Περιμένω τις απόψεις & τα σχόλιά σας, θα το εκτιμούσα πολύ!
-
Καλημέρα team!!! Χθες ήρθε Update του Audio Compatibility Patch: Έχει κανείς ιδέα τι πατάμε YES & τι NO, για να δουλεύει απρόσκοπτα το Dolby? Όταν τα έβαλα βάσει των επισήμων οδηγιών στο XDA, το Dolby κράσαρε. Όταν τα έβαλα (κλασσικά) όλα YES δούλεψε, αλλά μου τη σπάει αυτός ο απαίσιος ήχος (Ducking) που κάνει όταν έρχονται ειδοποιήσεις...
-
Παράθεση από NasDriver: “Με την τελευταία ρομ παίζει κανονικά...δοκίμασε και μια επανεκκίνηση... ” Μα κάνει μόνο του επανεκκίνηση, κάθε φορά που το ενεργοποιώ...
-
Πρόβλημα στο Whyred: Όταν ενεργοποιώ το WiFi Hot Spot, το τηλέφωνο μπλοκάρει & κάνει αμέσως restart. Όσοι έχετε Whyred δοκιμάστε το να μας πείτε!