Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 252.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΣας ευχαριστώ πολύ παιδιά. Αν και είχαμε απρόοπτα και το κινητό δεν μπουταρε μετά την εγκατάσταση της twrp. Τελικά όλα καλά προς το παρόν. Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
ΜήνυμαTo έκανα αλλά τίποτα. Αυτο που κάνει είναι: κάνει reboot και όταν είναι να κάνει install την rom ξανακάνει reboot kαι μπαινει στην παλιά και δεν τη φλασαρει Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
ΜήνυμαΓεια σας, εχω ενα καινουργιο Redmi 3 Pro ενος φιλου με Global Stable 7.3.2. Προσπαθουμε να περασουμε την developer για να ξεκλειδωσουμε τον bootloader και μετα να περασουμε την ελληινικη ρομ, αλλα δεν φλασαρεται μεσω του updater. Προσπαθησαμε και την official stable αλλα τιποτα. Τι μπορουμε να κανουμε?
-
ΜήνυμαΝα σαι καλα κ σε ευχαριστω.
-
ΜήνυμαΕιναι unofficial αλλα ειναι στο γενικο ευρετηριο των οδηγων προτεινομενος για τη συσκευη μου.
-
ΜήνυμαΕχω κανει και ειναι κλειδωμενος
-
ΜήνυμαΚαλησπερα, Εχω ενα Μi-4C official stable 7.3.2.0 . Με τα παρακατω χαρ/κα (eikona). Δεν ξερω αν ειναι snapdragon h oxi. εχω κανει αιτηση για ξεκλειδωμα του Bootloader. Πηρα εγκριση. Ποιον οδηγο χρησιμοποιω? υπαρχουν πολλοι. Αυτον εδω σε αυτο το νημα που ειναι ο official. (λεει βεβαια '' Αν θέλετε να ξεκλειδώσετε το RedMi Note 3, ακολουθήστε τον παρακάτω οδηγό.'') Αν ναι πρεπει να εγκαταστησω αλλη ΡΟΜ? [i][/i]Η τον παρακατω unofficial? Ξεκλειδώστε το Bootloader του MI-4c Σορρυ ειναι λιγο μπερδεμα …
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΜηπως ρε @morph πρεπει να ανανεωθουν και οι server τους και θελει χρονο? Λεω εγω τωρα...
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΤο θέμα είναι, ότι δεν λένε ποια έκδοση. Και από ότι καταλαβαίνω θα πρέπει να κάνω downgrade. Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
ΜήνυμαΣυγγνώμη για το ριποστ. Έλαβα έγκριση για ξεκλειδωμα από xiaomi. Οπότε προχωραω με τον οφισιαλ τρόπο. Αν μου βγάζει ή συσκευή δεν υποστηρίζεται. Τι φταίει? Ή ρομ μου είναι official stable 7.3.2.0 . Nα προχωρησω με unofficial τρόπο? Ευχαριστώ Sent from my Mi-4c using Tapatalk