Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 359.
-
Παράθεση από spideman3: “Πριν λίγες ώρες δόθηκαν οι πρώτες MGC 6.1 από BSG & Arnova BSG: MGC_6.1.009_MI8_V0.apk (GCam 6.x): Google Camera Port: BSG apks Arnova8G2: GoogleCamera_6.1.009.215420794-test.apk (First apk based on GCam 6.1.x): Google Camera Port: Arnova8G2 apks ” από Arnova δεν μου λειτουργεί. Έβαλα την άλλη. Ένα κουλό που μου κάνει είναι ότι όταν κάνω ζουμ και μετά δω την φωτογραφία δεν έχει ζουμ
-
Mi 8 με eu rom αργεί να ανοίξει
omek07 - - Mi-8 (Dipper)
Μήνυμαλίγο καθυστερημένα και εγώ. έχω και εγώ την Ρομ από το with και αυτό επειδή δεν θέλω να βάλω Ρομ με global source. Νομίζω ότι η Ρομ του eu έχει China source. Και σε εμένα αργεί να ανοίξει το κινητό. Κάνα λεπτό νομίζω κάνει. Εγώ από την αρχή είχα κάνει format data.
-
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
omek07 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Παράθεση από hoyas: “τις δύο custom ρομ που προτείνεις. ” XTRV 8.9.20 με global source android p, ενεργώ το χαρακτηριστικό ARB level 1.xiaomi-miui-hellas-9.0_dipper_V10_XTRV_8.9.20.zip EU 8.9.20 με china source android p, ενεργώ το χαρακτηριστικό ARB level 1. xiaomi.eu_multi_MI8_8.9.20_v10-9.zip Που σημαίνει για κανένα λόγο δεν θα βάλεις stable rom είτε china ή global. ” Γιωργο εσυ που ειδες οτι στην XIaomi.eu ειναι ενεργο ??? Εγω που την εβαλα και εκανα το τεστ μου εβγα…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παιδια για το Mi8 ειναι βασισμενη σε Global ή σε Chinese ????
-
Παράθεση από Alexthekiller1993: “Καλησπερα στη παρεα πριν μερικες μερες παρελαβα Mi8 και ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο τη συσκευη εχω μερικες ερωτησεις αν μπορειτε να με βοηθησετε ! ” Αν ειναι κινεζικο το κινητο που νομιζω οτι ειναι μονο Κινεζικη Ρομ φιλε μου. Αυτο προτεινω εγω γιατι δεν ξερουμε τι θα κανει η μαμα Xiaomi στο μελλον. Για το face unlock νομιζω οτι εχει την επιλογη να μην ξεκλειδωνει οταν ερχονται ειδοποιησεις
-
Παράθεση από Germak: “Ψαχνω εναν που να ενδιαφερεται να δοκιμασει ενα προγραμματακι που εφτιαξα για αυτοματοποιημενη εγκατάσταση του twrp. Δυστυχως εγω ξεκλειδωνω σε 390 ωρες οποτε ειναι παρα πολυ. Απαραιτητη προηποθεση να εχει mi 8 και να ειναι ξεκλειδωτος. Αν ενδιαφερεται καποιος ας γραψει. ” Μπορει να μπιπ την συσκευη και να πρεπει να κανουμε ξανα εγκατασταση ρομ ? Αν οχι εδω ειμαι εγω
-
Καλημερα σας παιδια εβαλα την 8.9.20 απο xiaomi.eu μεχρι να βγαλουμε εμεις καποια . Μεχρι τωρα λειτουργουν ολα καλα. Το μονο που εχω δει ειναι οτι αργει να ανοιξει το κινητο και δεν μπορεις να αλλαξεις APN settings. Απο οτι βλέπω το αρχειo apns.cinfig ειναι real-only και δεν μπορω να το επεξεργαστω για να βαλω manual τις ρυθμισεις του LTE που θελω . Τελικα αλλαξα το αρχειο apns.conf ομως δεν ξερω με ποιον απο τους δυο τροπους το εκανα. 1ον εβαλα το magisk 17.2 2ον ετρεξα τις εντολες μεσω termina…
-
Παράθεση από Octaviastikos: “Παράθεση από omek07: “Παράθεση από NasDriver: “Καλημέρα, τι έγινε τελικά ? Την πέρασες ? ” όχι ακόμα δεν την πέρασα. Περιμένω να μου απαντήσουν αν έχουν απενεργοποισει το ARB.Με τρώει το χέρι μου αλλά μάλλον θα την βάλω αύριο μέρα την δουλειά ” Δυστυχώς στην 9αρα απο όσα έχω θα είναι μόνιμα πλέον το arb ” Γιάννη εσύ δεν είχες βάλει την XTRV που φτιάξατε με βάση την Xiaomi. Eu και δεν είχε το ARB σωστά???
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από Germak: “Παράθεση από omek07: “Παράθεση από Germak: “Ηρθα να σπαμαρω!!!! Νεο twrp στα Ελληνικα TWRP recovery για Mi 8 3.2.3.0908 by Germak latest constant updated + ΕΛΛΗΝΙΚΑ ” Αυτο ειναι που παιζει και για το Android 9 ???Εβγαλαν και το 0918 TWRP-3.2.3-0918-XIAOMI8-CN-wzsx150.zip - Google Drive ” Αυτό που έφτιαξα ναι παίζει κανονικά και είναι για Mi8/se. Αυτό που έχεις στο λινκ είναι ειδικά για το explorer edition όχι για το απλό Mi8 Το γράφει και στο changelog τους. 【LR.Team】小米8探索版…
-