Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 359.
-
Xiaomi και Google Safety
omek07 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από alvin1983: “@omek07 και εγώ china phone έχω με official global stable miui 9 rom και root έχω με magisk και certified είμαι στο google play και safety net έχω true και το arcore by google έχω εγκατεστημένο. ” Έκανες κάτι για να έχεις Certified Google Play και safety net??? Έχεις βάλει το measure από την google για να δεις ότι παίζει κανονικά το Arcore?
-
Xiaomi και Google Safety
omek07 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από spideman3: “Οι μοναδικές rom που πήραν ARB στο Mi 8 είναι με android P china η global. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Έτσι. Πολύ λογικό άλλωστε. Τι τιμή πήραν ξέρουμε ? ” Anti 1 σίγουρα η global beta 8.9.11 που έχω. Για την china δεν γνωρίζω. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Γιώργο εσύ έχει Chinese phone έτσι? Η global σου παίζει Arcore??? Δεν θυμάμαι αν έχεις root αν έχεις έχεις certified Googl…
-
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
omek07 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Παράθεση από mavros.ofis: “Η xiaomi.eu rom είναι βασισμένη στην κινέζικη αλλά είναι global? ” Όχι το source είναι 100% κινέζικο με παρεμβάσεις από την ομάδα του xiaomi.eu. Η μετάφραση όμως στα ελληνικά/αγγλικά/whatever είναι ok. Τώρα που το σκέπτομαι η xiaomi.eu είναι μια καλή επιλογή για το Dipper. Μιλάμε για κινέζικη ROM που μοιάζει με Global χωρίς όμως να είναι και άρα να ενέχει τον κίνδυνο brick. Χμμ... ” Εγώ παιδιά μετά τις τελευταίες ανακοινώσεις θα μείνω στην China…
-
Παράθεση από Octaviastikos: “@omek07 ελπίζω να το κάνεις με δική σου ευθύνη...η 8.9.6 cn είναι 9αρα.... Ενώ η δική μας xtrv global είναι 8αρα... Κανόνισε να γίνει τηγάνι...ουπς μπρίκι ήθελα να πω!!! ” Ρε συ Γιάννη το είπα. Θέλω να βάλω την δικιά μας από εδώ και όχι την China 8.9.6. Εννοείται ότι άμα κάνω κάτι τέτοιο πρώτα θα περάσω την Global 8.9.6 με format data και μετ; θα περάσω την δικιά μας.
-
Παράθεση από xristos9: “Είχα κάνει επαναφορά από 8.8.30 σε 8.8.23 επειδή η 30 δεν μου άρεσε. Τώρα που μπήκε στο παιχνίδι το arb στην 8.9.6 δεν το δοκίμασα. ” Χμμμμμ τωρα καταβασα το tool κανω την πρωτη επιλογη, δινω ονομα, παταω στο κινητο να κανει το backup αλλα μετα κατευθειαν λεει οτι backup finished και το αρχειο ειναι 1kb Αυτο δεν χρησιμοποιεις ???https://forum.xda-developers.com/android/software-hacking/tool-twrp-backup-restore-tool-pc-t3572241
-
Παράθεση από xristos9: “Εγώ χρησιμοποιώ το twrp back up tool και κάνει back up κατευθείαν στο pc. Μετά απλά συνδέω το κινητό πατάω restore, επιλέγω το back up που θέλω και είμαι έτοιμος. Τώρα με το arb δεν ξέρω τι παίζει. Επίσης από 8.8.23 πέρασα την περασα από πάνω την 8.9.6 χωρίς φορματ και τέτοια και δουλεύει κανονικά. Το Chrome δεν ανοίγει μόνο και η επιλογή αλλαγής χώρας στις ρυθμίσεις. Κάνουν και τα δύο fc. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Το εχεις κανει στο Dipper Mi8 κ…
-
Παράθεση από amavroudis: “Μιλάς για επαναφορά backup, έτσι; ” ναι μιλάω για επαναφορά backup Παράθεση από Octaviastikos: “Μόνο την ίδια Ρομ μπορείς... ” Ναι ρε συ μόνο για την ίδια Ρομ μιλάω. Να σου πω τι σκέφτομαι. Κάνω backup την Ρομ που είμαι 8.8.30 China eu Κάνω format data περναω την Global από το φόρουμ μας Τεστάρω την δικιά μας άμα μου κάνει, άμα μου κάνει όλα κομπλέ δεν την αλλάζω Άμα όμως δεν μου κάνει κάνω ξανά format data Περναω την 8.8.30 China και μετά κάνω restore το backup που πήρ…
-
omek07 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από Germak: “Παράθεση από omek07: “Παντως δεν ξερω πως αλλα στο 4PDA εχουν βρει καποιον λογαριασμο που μπορει να ξεκλειδωσει 10-20 κινητα την ημερα!!! ” Για δώσε λινκ να το τσεκάρουμε. ” Ποστ # 9543. XiuraurS index.php?showtopic=906971&st=9540
-
Παράθεση από Octaviastikos: “Δεν γίνεται να κάνεις επαναφορά...θέλει ξανά στισιμο.... Από china σε global και το αντίστροφο θέλει και format data.... ” Ξέρω ότι πριν από την επαναφορά θα πρέπει να έχω περάσει την αντίστοιχη ρομ (που είναι το backup) και μετα να κάνω την επαναφορα. Αυτό δεν γίνεται δηλαδή πλέον?
-
omek07 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαντως δεν ξερω πως αλλα στο 4PDA εχουν βρει καποιον λογαριασμο που μπορει να ξεκλειδωσει 10-20 κινητα την ημερα!!!
-
Mi8 Brick
omek07 - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΚαλησπερα παιδια εμενα μου το ειχε ξεκλειδωσει ενας βιετναμεζος που βρηκα στο FB, μου πηρε 40 αμερικανικα δολαρια. οποιος θελει πληροφοριες ας μου στειλει PM γιατι δεν νομιζω να μπορω να βαλω στο Site μας ονομα
-
Παράθεση από Germak: “Παράθεση από omek07: “Καλησπέρα καλημέρα παιδιά. Έχει βάλει κάποιος την τελευταία China Stable MIUI 10.0.4.0? Εντυπώσεις??? Παίζει το Arcore, είναι google certified? παίζει το google pay? Από antirollback τι λέει? Απλά πλησιάζει ΣΚ και λέω να παίξω πάλι χαχαχα ” Για να είναι google certified η κινεζική δεν το βλέπω ούτε το google payμιας και για να παίξουν αυτά τα δυο θέλεις κλειδωμένο bootloader η αλλιώς περασμένο magisk Ps: @omek07 όταν θα βάλεις το magisk και βάλεις το h…
-
Παράθεση από Octaviastikos: “Παράθεση από omek07: “Καλησπέρα καλημέρα παιδιά. Έχει βάλει κάποιος την τελευταία China Stable MIUI 10.0.4.0? Εντυπώσεις??? Παίζει το Arcore, είναι google certified? παίζει το google pay? Από antirollback τι λέει? Απλά πλησιάζει ΣΚ και λέω να παίξω πάλι χαχαχα ” Καλό το παιχνίδι αλλά μια global μια china θα το κάψεις και δεν θα έχεις παιχνίδι....και είναι κρίμα.... ” Χαχαχαχαχ καλα λες...