Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 619.

• Πρόσεχε γιατί το κλείδωμα είναι σαν το ξεκλείδωμα. Πέρασα με fastboot της Ινδονησίας αλλά δε κλείδωσα αμέσως μήπως πάει κάτι στραβά και τρέχω. Το έστησα και μόλις δούλεψε κλείδωσα το bootloader με την εντολή. Φορματ και άντε πάλι απο την αρχή.

• UMI και rom Ινδονησίας

Vstromakias - - Mi 10 (Umi)

Μήνυμα

Χαιρετώ και μπαίνω αμέσως στο ψητό. Μπήκε η τελευταία rom Ινδονησίας με fastboot και κλείδωμα bootloader (ξεκινούν διακοπές και έπρεπε να λυθεί το πρόβλημα με το nfc). Στήθηκε η συσκευή και μετά την ολοκλήρωση διαπίστωσα ότι δε δουλεύει η δεύτερη sim. Μετά απο 4 (σχεδόν) χρόνια θυμήθηκα γιατί μπήκε η xtrv. Υπάρχει άλλος τρόπος να δουλέψει η δεύτερη sim χωρίς να μπει κινέζικη rom (ή άλλη που είναι βασισμένη στη κινεζική) γιατί αναγκαστικά θα πρέπει να έχει ξεκλείδωτο bootloader και τσάμπα η ταλαι…

• NFC τελος?! Help!

Vstromakias - - Ελληνικές Stable MIUI ROMs

Μήνυμα

Καλησπέρα. Πριν λίγο πήγα να πληρώσω σε super market με το κινητό και μου έβγαζε πάλι το μήνυμα. Χωρίς κάρτες μαζί μου, μόνο τη συσκευή. Ευτυχώς που έπεσα πάνω στην απάντηση για το fix, το έκανα εγκατάσταση στο magisk, επανεκκίνηση και δούλεψε. Ευτυχώς που δεν έφαγα ξύλο που με περίμεναν 5 λεπτά. Για καλό και για κακό πάντα κάρτα μαζί.

• Εγκατάσταση απο το recovery το zip. Magisk-v26.1.zip Εγκατάσταση την εφαρμογή magisk manager Magisk Manager 26.4 APK for Android - Download - AndroidAPKsFree Άνοιγμα το manager και θα ζητήσει να κάνει εγκατάσταση κάτι αρχεία. Του επιτρέπουμε και είναι έτοιμο.

• Χαιρετώ. Η διαδικασία στην official για backup κολλάει στις εφαρμογές (κάτι που δε κάνει και προχωράει κανονικά η xtrv), γιαυτό υπέθεσα ότι θέλει root (το οποίο δεν είναι σίγουρο). Αν βρεις recovery για τη συσκευή σου που τρέχει (μόλις θυμηθώ) θα ανεβάσω τη διαδικασία (αλλά είμαι 99% σίγουρος ότι θα χάσεις ανέπαφες). Αν δεν έχει αλλάξει κάτι xtrv και κλειδωμένος bootloader αποτέλεσμα brick.

• Η sim είναι απο τις πράσινες ή τις λευκές; Την έχεις αλλάξει πρόσφατα; κάνε δοκιμές και με το volte κλειστό.

• Ρυθμίσεις - η συσκευή μου - δημιουργία αντίγραφου ασφαλείας και επαναφορά - κινητή συσκευή..... Τα επιλέγεις όλα και κρατάει backup απο εφαρμογές (μαζί με ρυθμίσεις εφαρμογών) μέχρι βίντεο και φωτογραφίες. Το φάκελο που δημιουργεί τον μεταφέρεις σε ένα υπολογιστή. Αν χρειαστεί να κάνεις format τη συσκευή απλά μετά μεταφέρεις το φάκελο στην ίδια διαδρομή και κάνεις αντί για δημιουργία - επαναφορά. Νομίζω ότι αυτό ρώτησες. Υπόψιν ότι η διαδικασία αυτή δε ολοκληρώνεται με την official rom και ας υπ…

• NFC τελος?! Help!

Vstromakias - - Ελληνικές Stable MIUI ROMs

Μήνυμα

Άκυρο. Ήταν 13-11-22 και τη πέρασα για σημερινή.

• Καλησπέρα. Διάβασες κάτι που η τελευταία απάντηση (πριν τη δικιά σου) ήταν απο το 18. Xtrv με προαιρετικό root δεν υπάρχει. Υπήρχε μετά την εγκατάσταση το αρχείο που το έτρεχες (προαιρετικά) αν ήθελες να κάνεις root τη συσκευή σου. Μετά άλλαξαν τα πράγματα και ή δε δούλευε σωστά το magisk ή το έβλεπαν πολλές εφαρμογές και δεν έτρεχαν (τράπεζες). Απλά ξεκλείδωτο bootloader έχεις (πώς αλλιώς θα έτρεχε η xtrv). Οτιδήποτε άλλο ρωτάς.

• Twrp and Rom για Poco F5

Vstromakias - - POCO F5/Pro

Μήνυμα

xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote12Turbo_POCOF5_V14.0.23.0.TMRCNXM_v14-13.zip

• Φοράει εβδομαδιαία απο γνωστό σαιτ και αν κλειδώσει όπως είναι δε θα πάρει τη συσκευή παραμάσχαλα;

• Παράθεση από fotisbasm: “Ρε παιδιά θα το σπάσω μου φαίνεστε Ενώ όλα καλά όταν το κλείνω το μποξακι αυτό κάθε 5 λεπτά ακριβώς ανοίγει (ΚΑΙ φυσικά και η tv) είναι πολύ σπαστικό Και τι δεν είδα στις ρυθμίσεις, αναγκάζομαι να το βγάζω από το ρευμα ” HDMI CEC. Το κλείνεις ή το ανοίγεις σε box και τηλεόραση, ανάλογα τις ανάγκες σου. Όσο είναι ενεργό αυτό θα σου κάνει.

• REDMI NOTE 12 PRO 5G

Vstromakias - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Να σου στείλω ένα που έχω χωρίς μητρική για να επισκευάσεις το δικό σου; Μόνο τα μεταφορικά. Είναι χρυσό.

• Μιλησε και για external hard drive. Εκεί χαλάει η δουλειά γιατί οι 2.5 θέλουν ρεύμα απο το usb. Ποιό θα προλάβει να τραβήξει δε ξέρω.

• Ας ξεκινήσουμε απο τα βασικά. Σαν συσκευή αν θα δουλέψει το ενσύρματο μόνο με δοκιμή. Το θέμα είναι αν μπορεί η θύρα του Box να τροφοδοτήσει τόσες συσκευές που έγραψες (έπρεπε τουλάχιστον να έχει κάποιο τροφοδοτικό εξωτερικό, εκτός αν υπάρχει και δε φαίνεται στη φώτο). Το UE300 δουλεύει σίγουρα με το Box και σταθερά. Βάλε και usb hub με τροφοδοτικο για σιγουριά.

• Όποιος θέλει (χωρίς χρέωση) να μου στείλει το Box για επιστροφή απο 12 ή unbrick μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου. Είμαι νομό Ηλείας.

• Ποιο redmi note 12

Vstromakias - - Xiaomi 12 Series

Μήνυμα

Ωραία. Γιατί είμαστε και εμείς που day one βάζουμε της ομάδας τη rom και όλα αυτά τα έχουμε δεδομένα . Άντε να εξηγήσεις σε αυτούς με την official που χρειάζονται 40 εφαρμογές για να δουλέψει η συσκευή όπως έχουμε συνηθίσει 10 χρόνια τα xiaomi.

• Ποιο redmi note 12

Vstromakias - - Xiaomi 12 Series

Μήνυμα

Όταν μιλάτε για dual apps εννοείτε τις διπλότυπες ή υπάρχει κάτι άλλο;

• Mi tv stick

Vstromakias - - Mi-TV & TV Box

Μήνυμα

SURE - Smart Home and TV Unive 4.24.129.20200311 APK + Mod (Premium) for Android

• Mi tv stick

Vstromakias - - Mi-TV & TV Box

Μήνυμα

Αν έχεις χρόνο κάνε μία δοκιμή με το SURE. Το mi box και την mi tv τα δουλεύω με αυτό το πρόγραμμα, στην επιλογή Lan (έχει lan και ir).