Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 159.
-
Παράθεση από stamatisv: “france Factory Reset ” χαχαχαχα!! και θα χασω ολα τα δεδομενα?
-
παιδια τι ειναι το fr?
-
Μετά από την τελευταία αναβάθμιση στο Mi note 2 παρατήρησα ότι εξαφανίστηκε το dolby atmos
-
Η οθόνη είναι πάρα πολύ ωραία και ξεκούραστη. Δεν είναι τόσο edge όσο τα Samsung. Η μπαταρία είναι πάρα πολύ καλή. Όλη μέρα χρήσης και δεν τελειώνει με τίποτα. Είναι το πιο ωραίο κινητό που έχω δει. Από μέγεθος μου φαίνεται νορμάλ. Η κάμερα του με την Ελληνική ρομ έχει φτιάξει αρκετά. Το ηχείο που λέγανε ότι δεν είναι τόσο καλό εμένα μου φαίνεται αρκετά ικανοποιητικό!! Σε γενικές γραμμές το κινητό τα σπάει. Μια εβδομάδα το έχω περίπου και δεν έχω εντοπίσει κάποιο αρνητικό.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Μήνυματο κατεβασα απο το site το δικο τους και την περασα.. πολυ καλη δουλεια εχει γινει στη ρομ παλι.. συγχαρητηρια !!!!!
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Μήνυμαετσι πηγα να το κανω αλλα δεν εβρισκα την TWRP για το mi note 2 και δεν προχωρησα...
-
Μήνυμααυτο ειναι για το redmi note 2 οχι για το mi note 2
-
Μήνυμαδεν βρισκω για mi note 2
-
Μήνυμαυπαρχει ο οδηγος για την εγκατασταση της Ελληνικης ρομ στο mi note 2 ?