Λογικά τέλη Μαρτίου με αρχές Απριλίου, αφού ήδη κυκλοφορεί η 2η έκδοση κινέζικης stable με διορθώσεις κάποιων bugs της πρώτης. Φοράω την 14.0.5 από xiaomi.eu και όλα δείχνουν εντάξει.
Τελικά την έβαλε κανείς την κινεζο-ευρωπαϊκή να μας πει εντυπώσεις? Φοβάμαι να κάνω dirty flash από την "δική μας" 13.09 stable λόγω αλλαγής από android 12 -> 13, κι από την άλλη βαριέμαι να ξαναστήνω τηλέφωνο. Το μεγαλύτερο ζόρι είναι η επαναπιστοποίηση με τράπεζες κ.λπ. εφαρμογές τύπου Authy, Idenfy...
Παράθεση από GEORGE13: “Θα μας στειλεις το λινκ; Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” sourceforge.net/projects/xiaom…HCNXM_v14-13.zip/download
Με κάμποση καθυστέρηση, αναβάθμισα από 13.06 xtrv stable σε 13.09. Πρώτη φορά με twrp στο F3 για μένα, και ζορίστικα λίγο όταν μου έβγαλε μήνυμα no OS, αλλά με βάση την λογική επέλεξα slot A (αυτό που βρικόμουν) και όλα εντάξει. Υποθέτω ότι οι επόμενες θα είναι ΟΤΑ?
Ένας λέει ότι του κρασάρει το Instagram, άλλος το Twitter. Και οι δύο καθάρισαν cache, απεγκατέστησαν, ξανά εγκατάσταση, λύση δεν βρήκαν. Μιλάμε για 13.07 stable EU.
Για να καταλάβουμε την διαδικασία και εμείς οι "στούρνοι": - Περνάμε το TWRP με fastboot - Μετά ξεκινάει σε twrp? - Κάνουμε format data και ύστερα install την rom από OTG?
Αγοράστηκε για την γυναίκα μου, και το παρέλαβα χθες. Έκανα το αρχικό στήσιμο, ανάκτηση στοιχείων κ.λπ. από προηγούμενη συσκευή, αφού φόρτισε 1%-100% σε περίπου 45 λεπτά. Προς το παρόν όλα δουλεύουν σωστά, κλήσεις, sms, σερφάρισμα με καλές ταχύτητες. Ωραία οθόνη, καθόλου lag, δεν ζεσταίνεται παρότι η κυρία το έχει "λιώσει". Σε καμιά βδομάδα που θα ξεκλειδώσω bootloader τα ξαναλέμε...
Το ψώνισα για την γυναίκα μου με κριτήριο (μεταξύ άλλων) την μπαταρία 5000mah - το λιώνει στα social media. Σε καμιά βδομάδα που θα ξεκλειδώσω θα σας πω εντυπώσεις...
Το έχω για ρεζέρβα, αλλά επειδή έχει μείνει πολύ πίσω από ενημερώσεις ασφαλείας, του φόρεσα LineageOS 18.1 Official. Της λείπουν τα "καλούδια" της miui αλλά κατά τα λοιπά άψογη. Αν έχεις τράπεζες κ.λπ. δες την..
Πέρασα σήμερα την τελευταία stable XTRV V13.0.5.0.SKHCNXM_v13-12, στην πρώτη επανεκίνηση αφού πήρε μπρος κανονικά και εμφανίστηκαν εικονίδια κ.λπ. έβγαλε μαύρη οθόνη, αλλά τα κουμπιά δουλεύαν, οπότε έσβησα, άναψα και όλα δείχνουν καλά. Ενημέρωση ασφαλείας 1-2-22 βέβαια, "μόλις" 2 μήνες πίσω...