Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 615.
-
Περίεργο, στο δικό μου δουλεύουν όλα κανονικά...
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από manwlis77: “Περασα και εγώ σήμερα την xtrv σε poco f2 Όλα καλά εκτός από το κουλο Όταν με καλούν λέει απόκρυψη Είναι θέμα βονταφονε βέβαια όχι ρομ” Πάρτους τηλέφωνο να σου απενεργοποιήσουν το WiFi calling ή κάντο μέσω εφαρμογής. Θα διορθωθεί η κατάσταση.
-
Την έβαλα προ ολίγου με σχεδόν dirty flash (cache+dalvik αλλά χωρίς data), και την χαζεύω. Όλα ομαλά προς το παρόν, ενώ παράλληλα έβαλα ένα twrp fix που ενεργοποιεί το camera2api ΧΩΡΙΣ root και η gcam δουλεύει κανονικά. Edit : Το control panel θέλει ενεργοποίηση, αλλιώς παραμένει το κλασσικό side panel της 11. Δεν είμαι σίγουρος ότι μου αρέσει, θα το δουλέψω λίγο και βλέπουμε...
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από baxalo: “Παράθεση από cacau: “Το παράγγειλα για την κόρη μου και αναμένεται εντός των ημερών. Επειδή επικρατεί χάος με τα μοντέλα, είναι εύκολο να δωθεί το link με την τελευταία stable? ” Παρτο πρωτα στα χερια σου και δες τι "φοραει" επανω.. Global? EU? δεν ειναι ιδια.. ειναι το joyeuse, το curtana?” Δηλαδή υπάρχουν δύο διαφορετικά redmi note 9 Pro?
-
Το παράγγειλα για την κόρη μου και αναμένεται εντός των ημερών. Επειδή επικρατεί χάος με τα μοντέλα, είναι εύκολο να δωθεί το link με την τελευταία stable?
-
Redmi 8 olive
cacau - - Recoveries
ΜήνυμαΔεν κάνω τρίτο edit, μια και αξίζει νέο post: Κατ' αρχήν μετά από 2-3 reboot to recovery μέσω adb το twrp ήρθε στα ίσια του και δουλεύει κανονικά. Παραδόξως δεν υπάρχει επιλογή στο μενού του κινητού, οπότε πάμε με τον "κλασσικό" τρόπο vol+ και power. Κατά τα λοιπά το κινητό απογειώθηκε, ενδεικτικά σε 4G οι ταχύτητες πήγαν Χ4 δηλαδή στα 20-25mbps! Τι πίνετε ωρέ? Δώστε μας κι εμάς...
-
Redmi 8 olive
cacau - - Recoveries
ΜήνυμαΔεν βλέπω κάποιο γενικό νήμα για το redmi 8, οπότε συνεχίζω εδώ κι αν υπάρχει αλλού παρακαλώ ας το μεταφέρει κάποιος συντονιστής. Αφορμή για την αλλαγή της μαμίσιας stable rom είναι η συμπεριφορά του modem. Δίπλα - δίπλα με το mi note 3 του... 2017 και χωρίς την περιώνυμη band 20, ο παλιός γράφει ταχύτητες 30-40mbps ενώ το φρέσκο redmi πήγαινε στα 3-4. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν θέμα ρυθμίσεων, το σκάλισα και το ανέβασα στα 5-7 max! Απ' όσο ξέρω τα modem είναι κυρίως sw, οπότε πιθανολογώ ότι κάτι…
-
Redmi 8 olive
cacau - - Recoveries
ΜήνυμαΈχουμε κάποια εξέλιξη εδώ? Θέλω να στήσω της γυναίκας μου με Xtrv stable αλλά δεν είμαι για πολλά - πολλά, θα με κυνηγήσει αν στραβώσει το ζήτημα...
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Settings, my device, backup and restore...” Εννοώ πώς κάνω backup μόνο τους κωδικούς WiFi.
-
Πώς κάνω backup?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από cacau: “αλλά νοιώθω λίγο κάγκουρας under the skin μια και είμαι ακόμα στην xtrv stable 11... ” Αν αναφέρεσαι στο Jason (Mi Note 3) θα πρέπει και εσύ κάποια στιγμή να βάλεις την νέα MIUI 12 :thumbsup:” Θα περιμένω την stable, δυστυχώς δεν με παίρνει για συχνές αλλαγές...