Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 615.
-
Tom top μουφα οι προσφορές?
cacau - - Τα Παράπονά σας
Μήνυμα@MIUI_ART Επειδή βλέπω διάφορες προσφορές που μας κοινοποιείτε, μήπως επικοινωνήσατε με tom top για καμιά σχετική διευκρίνηση ώστε να ξέρουμε τι γίνεται με τα μεταφορικά? Ευχαριστώ!
-
ΜήνυμαΔεν ξέρω τι ψωνίσετε, αλλά αυτό που προσπάθησα να πάρω το βρήκα εδώ στο ίδιο συνολικά κόστος, με μεταφορικά δηλαδή...
-
ΜήνυμαΕπέλεξα standard shipping με κόστος μηδέν (0). Δέχθηκε την πληρωμή κανονικά, πλήρωσα, μου ήρθαν επιβεβαίωση παραγγελίας και χρέωση PayPal, όλα αυτά χθες. Σήμερα μου ήρθε mail για τα extra 12$. Είμαι μέλος, οπότε απλά έκανα log in, δεν χρειάστηκε να συμπληρώσω στοιχεία, διεύθυνση κ.λ.π.
-
ΜήνυμαΠρος γνώση σας, χθες έβαλα παραγγελία στο Tom top για το οξύμετρο που διαφημίζεται στις προσφορές. Έγινε και η πληρωμή μέσω paypal, όλα καλά (έτσι νόμιζα). Σήμερα λοιπόν οι ανεκδιήγητοι απατεώνες είχαν το θράσος να μου στείλουν mail ζητώντας 12$ για να μου το στείλουν (το αντικείμενο κοστίζει ~15$)! Είχαν την ευαισθησία (?) να με ρωτήσουν αν θέλω refund - για πλάκα το λέω - αν θέλανε ας κάνανε κι αλλιώς με το paypal ως Δαμόκλειο σπάθη... Υ.Σ. Καλό θα ήταν να επικοινωνούσατε μαζί τους ως xiaomi m…
-
Σε mi note 3 Jason όλα δείχνουν καλά με την τελευταία stable, κατευθείαν πάνω στην προηγούμενη.
-
Δοκίμασε πιο παλιά έκδοση του magisk...
-
Έβαλα την σημερινή πάνω στην προηγούμενη stable σε Jason, dirty flash όλα δείχνουν εντάξει. Περισσότερα σε 2-3 μέρες...
-
Παράθεση από cacau: “Άρα είμαστε αρκετοί που δεν δουλεύει ο βηματομετρητής... Κοιτάχτε το λίγο. Εγώ είμαι σε Jason stable xtrv 11. ” Επειδή δεν έχω καταφέρει να βρω λύση έβαλα εφαρμογή από το google play που κάνει την ίδια δουλειά, το γράφω εδώ και όχι στο νήμα του κινητού μια και νομίζω ότι αφορά αρκετούς...