Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 981-993 από 993.
-
Πώς ξέρω ότι έχω b20 band?
drivth - - Υποστήριξη
ΜήνυμαΟκ thanks πάντως βλέπω σημαντική διαφορά μέσα στο σπίτι μου σε σχέση με το προηγούμενο κινητό.
-
drivth - - Υποστήριξη
ΜήνυμαΟκ δεν το γνώριζα, στην πρώτη εφαρμογή δεν το λέει κάπου και η δεύτερη θέλει root
-
drivth - - Υποστήριξη
ΜήνυμαΚαλησπέρα, αγόρασα από citismarket πριν από μία εβδομάδα την 32gb version, global edition με ευρωπαικό φορτιστή. Πως μπορώ να διαπιστώσω αν έχει την b20 (800) band στο 4g? Υπάρχει κάποιο app? Εχει την έκδοση 8.2.9.0 official rom.
-
Το wifi δεν κλείνει ποτέ. [SOLVED]
drivth - - Υποστήριξη
ΜήνυμαΟχι κανονικά είναι το viber στην αυτόματη έναρξη.
-
drivth - - Υποστήριξη
ΜήνυμαΆρα είναι bug τελικά που δεν κλείνει? Πάντως σε αναμονή δεν δέχομαι πχ Viber παρά μόνο αν ανοίξω την οθόνη Στάλθηκε από το Redmi 4A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
drivth - - Υποστήριξη
ΜήνυμαΚαλημέρα από το γράφημα τι συμπέρασμα βγάζετε για το wifi γιατί δεν μπορώ να το καταλάβω με τη διακεκκομενη γραμμή. Στάλθηκε από το Redmi 4A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
drivth - - Υποστήριξη
ΜήνυμαΠαιδιά δίκιο έχετε τελικά κλείνει αλλά κρατάει το εικονίδιο ψηλά στη γραμμή. Στα προηγούμενα που είχα το εικονίδιο έφευγε και μόλις άνοιγε η οθόνη επανερχόταν. Όλα καλά λοιπόν. Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το Redmi 4A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
drivth - - Υποστήριξη
ΜήνυμαΛέτε να κλείνει αλλά να μη φεύγει το εικονίδιο από πάνω? Γιατί στα αλλά τηλέφωνα που είχα το εικονίδιο έφευγε. Στάλθηκε από το Redmi 4A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
drivth - - Υποστήριξη
ΜήνυμαΑυτό έχω επιλέξει. Στάλθηκε από το Redmi 4A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
drivth - - Υποστήριξη
ΜήνυμαΔεν είναι ενεργοποιημένη. Στάλθηκε από το Redmi 4A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
drivth - - Υποστήριξη
ΜήνυμαΊσως δεν έγινα κατανοητός. Θέλω μόλις κλείνει η οθόνη να κλείνει για εξοικονόμηση ενέργειας. Δηλαδή να μην είναι ποτέ ανοιχτό σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας. Στάλθηκε από το Redmi 4A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το wifi δεν κλείνει ποτέ.
drivth - - Υποστήριξη
ΜήνυμαΑυτά είναι τα στοιχεία. Στάλθηκε από το Redmi 4A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
drivth - - Υποστήριξη
ΜήνυμαΚαλησπέρα, νέο μέλος και μόλις απέκτησα το redmi 4a global ediion από το citismarket. Εκανα και την αναβάθμιση που μου ζήτησε. Αντιμετωπίζω ένα θέμα : στις προηγμένες ρυθμίσεις του wifi ενώ ενεργοποιώ αυτό σε ρύθμιση "ποτέ" κατά την αναστολή λειτουργίας το wifi δεν κλείνει όταν η οθόνη είναι κλειστή μένει πάντα ανοιχτό.