Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 981-1.000 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από takisfrag: “Παράθεση από demakhs: “"ή δεν ακολουθούνε τους σωστούς οδηγούς ή δεν ακολουθούνε σωστά τους οδηγούς" ” Υπάρχει και τρίτη περίπτωση Δημήτρη να μην ακολουθούν σωστά τους οδηγούς !! Γιατί δεν το λες και αυτό !! Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Τάκαρε, καφέ έχεις πιεί???
-
Παράθεση από demakhs: “Ποιος θα τα πρωτο-πάρει...... ” Και η κουτσή Μαρία!
-
Παράθεση από c3250nik: “Pε παιδια το Viber γιατι δεν χτυπαει οταν το εχουμε με συνδεση Bluetooth??????? στο Κινητο??? ” Εγώ που συνδέω το κινητό με bluetooth στο αμάξι χτυπάει μια χαρά!! Τώρα δεν ξέρω αν παίζει ρόλο η κάθε συσκευή που συνδέεται και συμπεριφέρεται διαφορετικά το viber. Δικαιώματα έχεις δώσει πλήρη για να είναι πάντα ανοιχτό ε?
-
Καλησπέρα φίλε μου και καλώς ήρθες στην παρέα μας! Η σωστή διαδικασία είναι η παρακάτω: Γενικός οδηγός με το τι κάνουμε μόλις παραλάβουμε ένα κινητό Xiaomi
-
Από τη στιγμή που μιλάμε για kenzo και είσαι 100% σίγουρος ότι είναι kenzo, η ρομ είναι άψογη!! Η έκδοση του MiFlash είναι σχετική! Με τις τελευταίες εκδόσεις ρομ εγώ πάντα χρησιμοποιώ την 2016.08.30 και δεν είχα ποτέ θέμα! Κάποιοι κατάφεραν να φλασάρουν χωρίς πρόβλημα με την 2015.10.28. Θα έλεγα προχώρα με την τελευταία και πιστεύω όλα καλά θα πάνε!
-
Σε recovery mode μπαίνει? (Volume+ και Power) Αν ναι τότε δοκίμασε να του περάσεις τομ μέσω του Mi PC Suite με τον παρακάτω τρόπο -> Ελληνικός οδηγός Unbrick Xiaomi Mi5s (Capricorn) με κλειδωμένο bootloader Για να μπει σε recovery δοκίμασε διάφορα 1) Volume+ Και Power 2) Κλείσε το κινητό και αποσύνδεσε και μετά κράτα το Volume+ και σύνδεσε usb στο κινητό 3) Γενικά δοκίμασε με διάφορους συνδυασμούς κλπ! -EDIT- Ποιος miflash χρησιμοποιείς?
-
Παράθεση από verfot33: “και σε μενα επειδη χανεται η εσωτερικη, δοκιμασα ΟΛΟΥΣ τους τροπους (στο sideload δεν εβλεπε την συσκευη) Μηπως καποια αλλη εκδοση του twrp διορθωνε την κατασταση Εγω μετα δυο μερες εμεινα με την official dev-εβδομαδιαια αναβαθμιση- Aν ειχε και ελληνικα θαταν υποφερτη ” Αν και λογικά το ίδιο twrp πρέπει να είναι (η βάση δηλαδή) κάντε μια δοκιμή και με αυτό να δείτε μπας και δουλέψει καλύτερα: TWRP-3.0.2-0-omega.img | by daohoa24 for Xiaomi
-
Ε ντάξει, για το kenzo έχουν να φτιάχνουν και china και global! Το kate έχει μόνο global!! 2rom λιγότερες δηλαδή!!!
-
Βάλε πρώτα την 6.11.24 και μετά κάνε update στην τελευταία!!! xiaomi-miui.gr/community/wsif/…omi-RdMi-PRO-Omega/#files =============== Δεκ 12th 2016, 9:58pm =============== Παράθεση από rapt0r: “please μια βοήθεια γιατί θα φύγει από το παράθυρο... ” Χωρίς να μπορώ να σου πω αν δουλεύει 100% θα σου έλεγα να δοκιμάσεις αυτά που θα σου γράψω παρακάτω. Με βάση λοιπόν αυτών που αναφέρονται εδώ κατέβασε το cust.img από αυτόν εδώ τον οδηγό και δοκίμασε να φλασάρεις. Ουσιαστικά αντικαθιστάς το custom cu…