Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 527.
-
Παράθεση από kwwstas80: “Παιδια εχω paypal.απλα δεν ξερω την παρακαμψη...me revolut φοβαμαι να το κανω αλλα δεν ξερω πως να το κανω επισης ” υπαρχει αναλυτικότατος οδηγός για το revolut απο τον @GR_Macedon (τον οποίο δε ξέρω πώς να στον βάλω με λινκ εδω, αλλα σίγουρα θα στον βάλει κάποιος άλλος χρήστης). Ειναι πανεύκολο και απολύτως ασφαλές και επίσης ΣΥΜΦΑΙΡΕΙ μια κ σε χρεώνει μόνο 1€ προμήθεια για το έμβασμα. Revolut και ξεμπερδεψες!
-
Παράθεση από kwwstas80: “Κατεληξα στο προ παιδια.απο που να το παραγγειλω;;στο ebay το βρηκα 170€ με παζαρια κ αξιοπιστο πωλητη..αλλα προτιμω απο καταστημα Εκτος ελλαδας βεβαια να μ ρθει κ πιο φθηνα αλλα κ νά αποφυγω κ το paypal αν γινεται...εχετε να μ προτεινετε καποιο αξιοπιστο κ φθηνο;;; ” με 170€ βρήκες το 2/16 ή το 3/32; Αν πρόκειται για το πρώτο, ψάξε το καλυτερα, παίζει και φθηνότερα... Αν πρόκειται για το δεύτερο, εισαι πολυ καλά! Όσο για το PayPal, πας να αποφύγεις αυτο που θα έπρεπε να…
-
Παράθεση από paf21: “Μόλις έβαλα την εφαρμογή, έκανα λογαριασμό και έστειλα 25€. Νομίζω είναι όλα σωστά. Τώρα αναμονή για την πίστωση της κάρτας. Ευχαριστώ πολύ Θανάση για την πληροφορία και τον κατατοπιστικότατο οδηγό. ” αν βιάζεσαι να πραγματοποιήσεις αγορές, μπορείς να στείλεις ενα μυνηματακι στο support της εφαρμογής και να τους ενημερώσεις για το έμβασμα... Εχω διαπιστώσει ότι ετσι μεταφέρονται τα χρήματα πολυ πιο γρηγορα
-
Για να μην πω για τις αγγελίες... Αν κάθε φορα που τις διάβαζα ψωνιζα και κατι, δε θα είχε μείνει τζαμάκι για τζαμάκι στον @pechr!
-
Άσε Γιάννη... Εχω διαβάσει ποστς τόσο παλιά όσο το φορουμ... Μεχρι και το test corner ανακάλυψα... Άμα δείτε κατι λαϊκ σε ποστ του 2014 μην αναρωτηθείτε.. Εγω θα ειμαι... Για τα αυγα μου ρε γαμωτο!
-
Παράθεση από Giannisagal: “πω πω μαυρογατα!!!!!!!! ” νομιζω ήρθε η ωρα να το αποκαλύψω κ αυτο..... My name is Takis... Mitso-Takis
-
ΘΗΛΥΚΟ είναι παιδιά... ΘΗΛΥΚΟ!
koko - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Όχι βέβαια, δεν χάλασες τίποτα! Θα έχω καιρό να το σκεφτώ όταν θα είμαι ...Retired In Paradise! ” δεν πιάνεσαι απο πουθενά!!!
-
koko - - Ο καφενές μας
Μήνυμα@caeser ότι και να πω ειναι λιγο!!! Για αλλη μια φορα με εντυπωσιασες!!! Rest in peas βρε αθεόφοβε;;; Εχω πέσει τ'ανάσκελα απο τα γέλια!... Κ επειδή λυσσαξες με το R.I.P. μου, θα σου πω ότι ειναι τα αρχικά απο τα 3 επίθετα που με χαρακτηρίζουν... Realistic Impulsive Persistent... Στο χάλασα τωρα;;
-
koko - - Ο καφενές μας
Μήνυμα@george.nathas είδες τι παθαίνει ο ανθρωπος χωρίς καν να κουνήσει το δαχτυλάκι της;!!!
-
koko - - Ο καφενές μας
Μήνυμα@nifitsa_kakia κανένας καλε... Θα R.I.P. Αυτος που θα μας πειράξει!
-
MI4 τα κακαρωσε
koko - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΧαχαχα για δοκίμασε το!!! Θα περιμενω εντυπωσεις
-
koko - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΑποκλείεται! Είστε άψογοι!
-
Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από koko: “Εμενα δε με παίρνει γιατι ειμαι μακρυά! ” Ναι εμείς οι νησιώτες είμαστε μακριά... Δεν πειράζει, το καλοκαίρι όλη μέρα να τους βάζουμε φωτογραφίες με τη θάλασσα για αντίποινα ” ετσιιιιιιιι! Χαχαχα
-
Να Μαζευτείτε! Εμενα δε με παίρνει γιατι ειμαι μακρυά! Αν ειναι για συνάντηση, σας χαρίζω και τα δικά μου αυγα!... Όσο για τα αρνάκια... Λέμε στον chief-τη να μας βάλει να ψάχνουμε αρνιά αντί αυγα την μεγαλοβδομαδα!
-
Ε μα! Το είχατε παρακάνει!... Τωρα, μια και η ομάδα διαχείρισης δεν συμμετέχει στο πρότζεκτ, μένει ή να κάνετε διαχειριστή τον @themakos66 ή να του κανω βουντού!!! Αμάρτησα για τα αυγά μου!!!
-
Παράθεση από mixaliscy: “Από τη μέρα που έκανε τα παράπονα της η @koko ούτε χαλασμένα βλέπω, ούτε πασχαλινά, ούτε καν ποσέ !!! Θέλω εξορκιστή ” Χαχαχα νομιζω ματιαξα και τον @Giannisagal! Μπράβο μου! Πολυ χαίρομαι!!!