Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 521-527 από 527.
-
Xiaomi Redmi 3 Deep Review
ΜήνυμαΆμα ειναι να παραγγέλνουμε deep reviews, εχω κ εγω παραγγελιά!... Deep review παρακαλώ για το ninebot και βιντεάκι οδήγησης!
-
Xiaomi Redmi 3 Deep Review
ΜήνυμαΩραία παρουσίαση, ωραίο τηλέφωνο και ωραίο ποδήλατο... Δεν το πολυχρησιμοποιεις όμως απ ότι φαίνεται! Πολύ καλογυαλισμένο το βλέπω! (Το ποδήλατο)
-
Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
koko - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΟι απλοί (χωρίς ειδικές γνώσεις) κάτοχοι xiaomi, είμαστε τυχεροί που υπάρχει αυτο το φόρουμ και εσείς οι "δάσκαλοι" που σπαταλάτε κόπο και χρόνο για να κάνετε τη ζωή μας ευκολότερη! Keep xiaoming!!!
-
Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
koko - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠόσο εφικτό ειναι να φλασαρεις ρομ στο κινητό σου όταν δεν ξέρεις καν τι θα πει "φλασάρισμα" ή"αποσυμπίεση αρχείου"; Όταν είσαι τόσο άσχετη ώστε τα "stable" "dev" και "TWRP" να σου φαίνονται σανσκριτικά;;; Κ όμως! Με την υπερπολυτιμη βοήθεια του @caeser τα κατάφερα ακόμα κ εγω!!! Να 'σαι καλά και σε ευχαριστώ και απο εδώ!!! (Μεταξύ μας... Αυτός ο άνθρωπος ειναι σίγουρα μακρινός συγγενής του ιωβ... Δεν εξηγείται αλλιώς τοοοοοση υπομονή)
-
πω πω! Ως "newbie" με ψαρωσες! Ξεκαρδιστικό ως εκεί που ανακαλύπτεις ότι κάποιο η κάποια από αυτά τα "κουφά" τα έχεις κάνει κ εσύ! (Να δεις που αυτός που το έγραψε είναι χάκερ, έχει αποκτήσει πρόσβαση στο κινητό μου κ ξέρει τι κάνω μέσα εδώ! Του διαβολου πράγματα! Γ αυτό γράφουν κάποιοι να κατεβάσουμε κάτι "dev"! Devil you know!!!??? Σιγά μην τους ακούσω! Θα κάνω εγώ αυτά που νομίζω κ ο θεός βοηθός)