Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 527.

• ελληνικη γλωσσα

koko - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

καλοριζικη ή συσκευή σου! Ανέβασε πρώτα ένα screenshot με τα "about" του κινητού σου

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465

• mi key

koko - - Άλλες συσκευές/Gadgets

Μήνυμα

πηρα κ εγώ mi key, κατέβασα και την εφαρμογή αλλά.... Δεν καταλαβαίνω χριστό! Χαμένη στην μετάφραση!forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/18569/

• το "leo" το κάνατε "lazaros"! Συγχαρητήρια στους χειρούργους!

• @Ksigma και εγω γυναίκα ειμαι και όταν μπήκα στο φόρουμ δεν ήξερα καν τι είναι dev και stable. Τα παιδιά εδώ είναι τοσο εξυπηρετικα! Θα έχεις όση βοήθεια χρειαστείς. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνεις ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ σου πουν, χωρίς περιττές και επικίνδυνες πρωτοβουλίες! Καλή επιτυχία!

• Παράθεση από tasospap1986: “Παράθεση από koko: “ ” Χαχαχα στην 1103 έχω κολλήσει εδώ και λίγες μέρες... Λες να έκανε κανένα θέμα αυτό; ;;!!! Χαχαχαχα ” το επίπεδο στο candy crush είναι εξίσου σημαντικό με το ποια ρομ φοράει το κινητό! Έχει παρατηρηθεί ότι ή 1103 κάνει battery drain, η 1218 κλειδώνει τον bootloader και η 1330 (σ'αυτήν είμαι εγώ) καίει τον εγκέφαλο!

• Παράθεση από Jordan Nidis: “Παίρνω μπακαπ και τον φάκελο του τον κάνω κοπι σε μια κάρτα. Πχ η stable 751. Αν βάλω το μπακαπ σε άλλη συσκευή, που να δέχεται αυτή την ρομ, θα έχω πρόβλημα? ” λογικα για να κάνεις κάτι τέτοιο, θα θες να μεταφέρεις επαφές, φωτό, σημειώσεις κλπ κλπ σε μία νέα συσκευή...(αν κατάλαβα καλά). Γιατί λοιπόν να μην κάνεις κάτι πιο απλό; Συγχρονίζεις αυτά που σε ενδιαφέρουν με το ρυζο-συννεφάκι, συνδεεσαι στην νέα συσκευή με τον ίδιο ρυζο-λογαριασμο και παίρνεις από εκεί ότι …

• τεστ

koko - - Test Corner

Μήνυμα

τοστ

• Το factory reset θα σβήσει αρκετά από το περιεχόμενο της συσκευής σου (επαφές, εφαρμογές κλπ), καθώς και το "στήσιμο" που έχεις κάνει (θέμα, ήχο κλησης και άλλες παραμετροποιήσεις). Μέσα από το twrp θα πας στην επιλογή "αντίγραφα" και θα κρατήσεις back up. Μετά από το factory reset, θα μπεις και πάλι στο twrp για να πάρεις από εκεί το αντίγραφο που έχεις κρατήσει.

• @zanos multi-language ίσον προβλήματα, άρα την αποφεύγουμε για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Όσο για την τιμή του rn3pro, γιατί να μην δώσει κανείς 5-10$ παραπανω και να το πάρει από αξιόπιστο κατάστημα; Αντεχεις την αγωνία των 20 μερών για το τι τελικά θα παραλάβεις;

• dalvic, cache και data. Έχεις κρατήσει nandroid back up ε;

• ναι χρηστο. Ή έγκριση για ξεκλειδωμα δεν έχει ημερομηνία λήξης, έχει όμως χρονικό όριο 30 ημερών ανά ξεκλειδωμα.... Που σημαίνει ότι αν το προηγούμενο μας ξεκλειδωμα έγινε πάνω από ένα μήνα πριν, μπορούμε με τον ίδιο mi account να ξεκλειδώσουμε άλλη συσκευή.