Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 147.
-
Προσθηκη σφραγιδας χρονου στις φωτο δεν................... συσκευη whyred
-
Σε whyred συνεχίζει να μην εμφανίζεται ημερ και ώρα λήψης φωτογραφίας
-
Παράθεση από ilmas: “Παράθεση από anakondagr: “Εχει κάποιος το ιδιο πρόβλημα με έμενα στη κάμερα η μόνο εγώ?Δεν εμφανίζει ημερομηνία και ώρα στις φωτογραφίες ” 'Οντως δεν εμφανίζεται η ημερομηνία και στην 9.3.28 και στην 9.4.12. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ναι και εγώ απο εκει έχω εντοπίσει το bug
-
Παράθεση από amavroudis: “Το έχεις διαλέξει στο μενού; ” Ε ναι προφανώς.
-
Εχει κάποιος το ιδιο πρόβλημα με έμενα στη κάμερα η μόνο εγώ?Δεν εμφανίζει ημερομηνία και ώρα στις φωτογραφίες
-
Δυστυχώς και στην 9.4.12 τα bug συνεχίζονται. Δεν εμφανίζεται η ημερ. και ώρα στις φωτογραφίες. Συσκευή whyred
-
Σε whyred δεν λειτουργεί η προσθήκη χρόνου στις φωτογραφιες.Το ενεργοποιώ αλλα δεν εμφανίζετε η ημερ.και η ώρα λήψης οπως στις προηγούμενες ρομ
-
Παράθεση από Valmans10: “Περάστηκε σε whyred. Όλα καλά μέχρι τώρα . Ευχαριστούμε πολύ!!! ” Με ποιο τρόπο την πέρασες?
-
Καλήμερα στη παρέα,μια ερώτηση και απο μενα ,σήμερα να περιμένουμε ΟΤΑ στην καινούργια ρομ 9.3.28 ? ευχαριστώ
-
Να υποθέσω ότι απαραίτητη προϋπόθεση ειναι να υπάρχει το twrp_whyred_3.2.3-7_tools-8_red που ειναι συμβατό με pie?
-
Παράθεση από makis1024: “Δοκίμασε να περάσεις αυτό twrp_whyred_3.2.3-7_tools-8_red Που είναι για Pie. Με τον δεύτερο τρόπο του οδηγού TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI ” Την πάτησα......περασα με fasboot την whyred_global_images_V10.2.2.0.OEIMIXM_20190314.0000.00_8.1_global και τωρα το τηλ ειναι πάλι κλειδωμένο φτου και απο την αρχη ξεκλειδωμα?
-
Παράθεση από makis1024: “Δες τα μηνύματα του Γιώργου, @geoanto555 στο νήμα των twrp 3.2.x.x. Ανάλογα με Android Oreo ή Pie θα χρειαστεί και ανάλογο twrp. Αλλάζεις twrp αναλόγως Android έκδοση στο σωστό twrp και εάν εξακολουθεί να μην βλέπει εσωτερικούς χώρους το Format Data θα είναι αναπόφευκτο με ότι αυτό συνεπάγεται για το internal storage. Δες και την ανακοίνωση του @MIUI_ART σχετικά με επιστροφή από Pie σε Oreo σε whyred ανεξαρτήτως ότι παραμένεις σε ίδιο arb level , εάν η Oreo που θα πας να…
-
Παράθεση από geoanto555: “Απο dev options ενεργοποίησε το power menu και θα σου βγάλει τις επιλογές. ” Εγώ έτσι το έλυσα το θέμα με το recovery button. Αλλά δεν εμφανίζει τα περιεχόμενα του χώρου αποθήκευσης. Δεν μπορώ να δω τα zip που έχω αποθήκευση στον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης. Να σημειωθεί ότι δεν έκανε f/r μετά την εγκατάσταση
-
Παράθεση από kostas_thess: “To xiaomi.eu έδωσε 9αρα Pie για το whyred 9.3.25!! @MIUI_ART άρα να περιμένουμε και την δικιά μας σύντομα όταν βγει από τον φούρνο? ” Αν κατεβάσουμε απο εδώ ενταξει δε θα ήμαστε ?? xiaomifirmwareupdater.com/2019/03/25/whyred-pie-is-here.html
-
Redmi Whyred δεν βλεπω η δε βλεπω καλα???