Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Δεν έχω καμία μα καμία ιδέα.... Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τελικά δεν υπάρχουν μόνο δυο global official(EU και ΜΙ), υπάρχουν άλλες 2 σύνολο 4 δλδ, και μπορεί να μας εκπλήξει η xiaomi και βγάλει και για την Ελλάδα :D(Joke), υπάρχουν και οι IN(india) και η RU(Russia).forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/65728/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/65726/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/65727/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/65729/

• Δεν είναι δύσκολο... afeed36eecde99919713d14a816c3f28.jpg Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Souits - - RedMi K20 PRO/Mi 9T PRO (Raphael)

Μήνυμα

Παράθεση από EGW4321: “παλλικαρια μια ειναι η official clobal rom.Απο το xiaomi.eu ειναι custom προσεξτε με τα κλειδωματα και τις ονομασιες γιατι θα μπερδεψετε κανεναν χριστιανο και θα το μπρικαρει.νομιζω οτι θα πρεπει να ξεχωριζετε πια ειναι η καθεμια.και να μην λετε η global απο eu και η global eeaμια ειναι η official global.ολες οι αλλες ειναι πειραγμενες roms.” Μάλλον εσύ δεν τα ξες καλά....Official Global είναι δύο.. Μια international global με διακριτικό το MI, και μια EU(EEA) global με δι…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Octaviastikos: “Εγω έχω τι εξής απορία.... Αφού ξεκλειδώσεετε... γιατί παλι κλειδώνετε;;;” Προσωπικά ξεκλείδωσα έβαλα xtrv δεν τρελάθηκα από την μπαταρία.. Έβαλα official EEA.. Δεν κλείδωσα κατά το flash, γιατί είπα ότι μπορεί και να ξαναβάλω xtrv αλλά τώρα δεν λειτουργεί το Google pay και κάποια ακόμα apps λόγο του unlocked bl..... Οπότε θέλω να κλειδώσω για να λειτουργήσουν και πάλι... Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα.. Είμαι official EEA και είμαι ξεκλείδωτος.. Πως μπορώ να κλειδώσω χωρίς flash fastboot;;; Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Nikos Papadopoulos 21: “Καλησπέρα, Το Downmi app μου βγάζει την συγκεκριμένη ενημέρωση V11.0.3.0.QFKEUXM. Δοκίμασα να την κατεβάσω αλλά δεν μπορώ να την περάσω όταν πατάω επιλογή πακέτου ενημέρωσης μου βγάζει ότι είναι παλαιότερη έκδοση Miui. Να φανταστώ ότι λόγο του Android 10 αναγκαστικά πρέπει να γίνει ενημέρωση μόνο μέσο Recovery. Έχει δοκιμάσει κάποιος να κάνει ενημέρωση έτσι ? , δοκίμασα να αλλάξω και σε Ινδια, Ιταλία, Ισπανία αλλά όσο φορές και να δοκίμασα δεν μου βρίσκει κάπ…

• Εγώ έχω την official EEA 11αρα και είναι μια χαρά.. Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Souits: “Εννοεί το fingerprint δεν λειτουργεί και πολύ καλά.. Εγώ πάντως με την 11αρα έχω δει πολύ μεγάλη διαφορά στο fingerprint.... ” Προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο η διαφορά ? :lol:” Ναι σορρυ δεν το έγραψα... Προς το καλύτερο... Πολύ μεγάλη διαφορά. Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Δηλαδή; Δεν σου λειτουργεί κάτι;” Εννοεί το fingerprint δεν λειτουργεί και πολύ καλά.. Εγώ πάντως με την 11αρα έχω δει πολύ μεγάλη διαφορά στο fingerprint.... Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από xtolicc: “Παιδια , γύρισα το κινητό σε Ινδία και είδα πως μπορώ να περάσω την stable miui 11. Να το κάνω ή θα υπάρξει θέμα ; Θα θελα να βάλω βέβαια την δικιά σας ,αλλά όπως έχω δείξει σε άλλο τοπικ έχω θέμα με το ξεκλείδωμα της συσκευής .” Κάνε κανονικά το update δεν υπάρχει πρόβλημα... Το έκανα κι εγώ.. Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από almichael: “Μας κάνουν πλάκα οι Κινέζοι!!!!d8f53a1e719d4faaadeda73fdebb9657.jpg Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Δεν έχεις EU... International έχεις.... Στάλθηκε από το Redmi K20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Βλέπεις γενικά φακέλους στο ιντερναλ χώρο μέσω του twrp;;; η είναι κενος;; εάν βλέπεις φακέλους δες μήπως έχεις πατήσει το κουμπί για να φαίνονται μόνο τα img αρχεία;; και όχι όλα;; Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Βαλτην κάπου που πιστεύεις ότι θα την βρεις.. Έκανες ρεσταρτ για να την δειβτο twrp μπας και έχει φάει σκάλωμα;; Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ε και καλά τι αγχώνεσαι;;; ξανά βαλτην στο internal space και φλασαρε την. Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Να φανταστω όμως στο twrp μπορείς να μπεις;; εάν όχι τότε φλασαρε με adb το twrp και κάνε καθαρό flash. Εάν πάλι δεν μπορείς να κάνεις τπτ απλά φλασαρε την fastboot τελευταία ρομ. Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Άρα τώρα εγώ που έχω official global και θα να πάω στην xtrv θα έχω κάποιο θέμα;;; να βάλω πρώτα China dev και μετά να πάω σε xtrv;; Mi 9t pro. Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @Octaviastikos Σαφέστατα και είναι έτσι οπως το λες απλά με έναν μέσο όρο θα μπορέσω να δω εάν μου κάνει ή όχι... Σε γενικές γραμμές θα ήθελα να μάθω τι "τρέχει" με την 10αρα android και γενικά με την xtrv dev.

• Πείτε καμία γνώμη ρε παιδιά εσείς που την έχετε βάλει την xtrv... Αξίζει;;; Γενικά έκατσε καλά η 10αρα;;; Αυτό που κυρίως μας καίει όλους είναι το sot.... Λοιπόν;;; Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi 9 Τ

Souits - - RedMi K20/Mi 9T (Davinci)

Μήνυμα

Ε τότε γιαυτό δεν ανοιγε φίλε μου. Την επόμενη φορά θα ξέρεις λοιπόν. Flash twrp, flash το zip, flash την rom. Ready. Υ. Γ. Ναι ισχύει αυτό που λες. Όλα καλά.. Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk