Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 921-940 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Προστέθηκαν και οι Multi EU.
-
RN3Pro Οδηγος φλασαρισματος (και οχι μονο) για κατοχους multi-language ROM (NON official)
Souits - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμα@pillopoulos οου γες!
-
RN3Pro Οδηγος φλασαρισματος (και οχι μονο) για κατοχους multi-language ROM (NON official)
Souits - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμα@pillopoulos "Listen me when i speak, i may be young but learning faster than speed of sound."
-
Souits - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμα@pillopoulos Πιστεύω να είσαι σε λειτουργία κατάργησις ηλεκτρονικών υπογραφών έτσι;;;
-
Souits - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμα@pillopoulos Κάνε εγκατάσταση miflash, mi pc suite και universal adb.
-
Από προσωπική εμπειρία λοιπόν να πω ότι ψήφησα μονοσταυρία την Ελληνική Stable. Έχοντας δουλέψει official china, μετά dev china μετά Ελληνική dev και τώρα Ελληνική Stable...Δηλώνω χωρίς φόβο και πάθος για όποιους θέλουν Ελληνικά και όχι μόνο η επιλογή είναι "μονόδρομος".....Ελληνική Stable...Είναι μακράν η καλύτερη. Εάν δεν σας ενδιαφέρουν τα Ελληνικά απλά ακολουθήστε την Official china μόνο και μόνο για να παίρνετε τα update ποιο γρήγορα και ποιο απλά.
-
Εντάξει μπορεί να είναι υποκειμενικό αλλά καλό θα ήταν να υπάρχει μια γενική εικόνα πιστεύω, επιτρεπόμενοι ψήφοι έως 2(δύο) Roms. Η δημοσκόπηση θα μείνει ανοιχτή ώστε ο καθένας να μπορεί να αλλάξει την ψήφο του σε περίπτωση που διαπιστώσει ότι μια άλλη rom είναι καλύτερη από αυτήν που ψήφισε πριν. Οπότε όσοι πιστοί προσέλθετε. Φυσικά μπορείτε να παραθέτεται και μήνυμα με αιτιολογία της επιλογής σας. Για να δούμε τι θα δούμε. σ.σ. Εάν πιστεύεται πως πρέπει να προστεθούν επιπλέον επιλογές με συγκε…
-
Είμαι με dev Ελληνική....Δεν ξέρω δεν μου κάθεται καλά η rom. Σαν να μην πάει κάτι καλά.....Δεν μου κατεβαίνει σε 400mhz και ούτε ανεβαίνει σε 1800mhz. Τι παίζει; Αλλά η μπαταρία μια χαρά καταναλώνετε και ούτε φορτίζει σε laptop ή hub με τροφοδοτικό. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/12213/
-
@gtette Πιστεύω πως είμαι ο πλέον κατάλληλος να σου απαντήσω από θέμα εμπειριών όμως και όχι γνώσεων. Έχω το Zopo ZP980 το οποίο ίσος να του έχω περάσει πάνω από 100 φόρες με flash tool διάφορες roms. Και ποτέ δεν με πρόδωσε ακόμα και μέχρι τώρα δουλεύει απροβλημάτιστα χωρίς πτώση read/write της flash. Αυτά.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pechr: “Όσοι ανεβάζετε εικόνες από tapatalk.. τα screenshot σας είναι τεράστια !!! Θα μπορούσατε να ανεβάζετε εικόνες μπαίνοντας από τον πλοηγό σας στο forum ώστε να βγαίνουν σε κανονικά μεγέθη. Σας έχω μικρύνει τα screenshot σας :-) ” Εννοείτε εάν είμαστε κοντά σε υπολογιστή με ίντερνετ .... Εφόσον όμως τα στέλνουμε από tapatalk πάει να πει ότι δεν έχουμε πρόσβαση σε υπολογιστή με ίντερνετ. Καμία ιδέα για το πρόβλημα μου; Στάλθηκε από το πυροβόλο γνωστό και ως Kenzo.
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από tsine: “Παράθεση από Project_P: “Εμενα παντως που το εχω βαλει μονο σε USΒ 3 φορτιζει κανονικα (Official Global Stable 7.1.8)” Το παιδί αναφέρει ότι το χειρίζεται ενώ φορτίζει(από τον υπολογιστή) και άδειαζει ... Που είναι πολύ λογικό Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk” Δεν εννοώ κάτι τέτοιο. Στάλθηκε από το πυροβόλο γνωστό και ως Kenzo.