Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 223.
-
Και με την έκδοση Magical Unicorn μπορείς να αναβαθμίσεις επίσημα το band, αρκεί να το ενεργοποιήσεις από τις ρυθμίσεις. Δε χρειάζεται να αλλάζεις εκδόσεις Mi Fit. Κρατάς αυτή που έχεις (Magical Unicorn) και την αναβαθμίζεις στην επόμενη έκδοση, ενεργοποιείτε της online ενημέρωση του band και μόλις γίνει την απενεργοποιείς πάλι για παν ενδεχόμενο. Τα custom resources τα εγκαθιστάς με το Notify & Fitness. Δε χρειάζεται εγκατάσταση του font κάθε φορά, αφού αυτού παραμένει στην έκδοση 1 και δεν ενη…
-
Παράθεση από apo.stam: “Παράθεση από NiTroGen: “Ναι, περνά το v88-10922. Είμαι περίεργος να δω αν τα resources δημιούργησαν το πρόβλημα... ” Έχω το επίσημο mifit. Σε περίπτωση που περνάμε τα δικά σου res, θα γίνονται κανονικά οι αναβαθμίσεις κ θα πρέπει κάθε φορά να περνάμε τα δικά σου res; ” Κάθε φορά που θα γίνεται επίσημη αναβάθμιση firmware, εφόσον αλλάζει η έκδοση resources, θα αλλάζουν και αυτά. Οπότε, ναι, θα πρέπει να ξαναπερασετε οποιαδήποτε custom resources χρησιμοποιείτε, δικά μου ή ά…
-
Ναι, περνά το v88-10922. Είμαι περίεργος να δω αν τα resources δημιούργησαν το πρόβλημα...
-
Θεωρητικά είναι "μεγάλη" ενημέρωση αυτή: από 1.0.7.xx πήγαμε σε 1.0.9.xx. Πολύ πιθανόν να έχουν αλλάξει κι άλλα πράγματα και να έχουν ...πηδήξει μια υποέκδοση. Δεν είδα πάντως καμιά διαμαρτυρία σε άλλα forum για τη νέα έκδοση και custom watchfaces. Θα έχω το νου μου για να ενημερώσω αν όντως φταίει αυτό. Περιμένω να μας πεις αν δουλεύει καλά με το official watchface. Αν έχεις σε αρχείο το custom watchface, θα ήταν καλά να μας το επισυνάψεις εδώ για να το ελέγξουμε κι εμείς...
-
Χρηστάρα, καλημέρα. Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά. Πραγματικά όμως δεν ξέρω τι δε λειτούργησε σωστά στο ρολόι σου. Τα resources μου για το 1.0.9.22 τα δοκίμασα πριν τα ανεβάσω και δεν είχα πρόβλημα. Μάλιστα για επανέλεγχο μετά την αναφορά του προβλήματός σου, τα κατέβασα από εδώ και τα ξαναπέρασα, μήπως και κατά λάθος είχα ανεβάσει προβληματικό αρχείο. Κι όμως όλα λειτουργούν σωστά! Υπάρχει περίπτωση να έχεις κάποιο custom watchface; Μήπως έγιναν πάλι αλλαγές στο firmware που δημιούργησαν ασυμβατό…
-
Παράθεση από Costas Raitsos: “Το PAI τι ακριβώς είναι; ” ----What is PAI and how do you measure it?---- PAI is short for Personal Activity Intelligence. You earn PAI points every time your heart rate increases: The higher heart rate, the faster you earn PAI. Our research shows that those who achieve 100 PAI or more every week over time live on average eight years longer than others. PAI is based on the only thing that reflects the intensity of your activity: your heart rate. Everything you need …
-
Νέο ΕΠΙΣΗΜΟ firmware v1.0.9.22 με resources v88 (ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν είναι τα ίδια με αυτά του beta firmware v1.0.9.26) που διανέμεται με την νέα έκδοση Mi Fit 4.0.15. Δεν υπάρχει υποστήριξη PAI στο firmware αυτό, η οποία υπάρχει στα beta 1.0.7.74/76 και 1.0.9.26. Είναι έτοιμα και τα αντίστοιχα custom resources μου.
-
Εγκαθιστάς με Notify το firmware και τα δικά μου resources - όχι τα επίσημα. Αν είχες εγκαταστήσει παλιότερα το MiFont, τότε δε χρειάζεται πάλι εγκατάσταση, εκτός κι αν ξαναέβαλες το επίσημο. Και φυσικά για μεγαλύτερους χαρακτήρες πρέπει να έχεις το band στα κινέζικα, όχι στα ελληνικά!
-
Βασικά, δεν αλλάζει η γραμματοσειρά αν εγκαταστήσεις νέο firmware & resources, παρά μόνο νέο αρχείο font! Αν το είχες στα "κινέζικα" ώστε να βλέπεις μεγαλύτερους χαρακτήρες, τότε μπορείς να εγκαταστήσεις το firmware αυτό με τα τροποποιημένα μου resources v88 (όπως ανέφερα έχουν ήδη αναρτηθεί στο 2ο ποστ), όπου έχω αντικαταστήσει τα κινέζικα με τα ελληνικά.
-
Νέο beta firmware v1.0.9.26 με resources v88. Φαίνεται ότι βασίζεται (ή έχει την ίδια βάση) στο 1.0.7.74/76, αφού είναι λίγες οι διαφορές στον κώδικα, υποστηρίζει PAI, και τα resources, αν και διαφορετική έκδοση, είναι ακριβώς τα ίδια με την v86 με μικροδιορθώσεις μόνο στη μετάφραση Πολωνικών & Ρουμάνικων). Το επισυνάπτω για όποιον θέλει να το δοκιμάσει... Ήδη έχω ετοιμάσει και τα custom resources - ακολουθήστε τον σύνδεσμο στην υπογραφή μου.
-
Κάθε έκδοση firmware μπορεί να συνδυαστεί μόνο με συγκεκριμένη έκδοση resources. Το τελευταίο επίσημο 1.0.7.60 απαιτεί την έκδοση 83 των resources. Οπότε μπορείς να βάλεις οποιαδήποτε custom resources θέλεις ή τα original, αρκεί να είναι έκδοση 83!
-
Καλή χρονιά!!!! Ενημερωτικά να πω πως κυκλοφόρησε και beta firmware με έκδοση 1.0.7.76, το οποίο όμως είναι πανομοιότυπο με το .74! Οπότε δεν το επισυνάπτω. Παράθεση από knight666: “Νομίζω πως όποιος δεν θέλει να έχει "παρατράγουδα" με το Mi Band του καλό θα ήταν να αποφεύγει τις beta εκδόσεις των firmware. ” Αν θέλαμε να αποφύγουμε τις beta εκδόσεις και τα πειράγματα, θα αγοράζαμε το Honor Band 5, όχι το Mi Band 4.
-
Το έχω εγκατεστημένο εγώ. Έχει θέμα με την αυτόματη απενεργοποίηση της οθόνης, μερικές φορές ...ξεχνιέται! Κατά τα άλλα δεν είδα κάποια εμφανή διαφορά. Από τον κώδικα, φαίνεται ότι υποστηρίζει PAI, αλλά προφανώς χρειάζεται και το κατάλληλο Mi Fit για να ενεργοποιηθεί. Δες τι έχω γράψει εδώ... Resources χρησιμοποιεί έκδοση 86, αλλά προσοχή: ΔΕΝ είναι η ίδια έκδοση 86 που χρησιμοποιεί το firmware v1.0.9.20! Επίσης στο 2ο ποστ αυτού του νήματος θα βρεις και τα τροποποιημένα resources για αυτή την έ…
-
Είδα το μήνυμα με τα custom resources μεταφέρθηκε στην αρχή του νήματος (2ο μήνυμα). Οπότε ενσωμάτωσα εκεί και το custom font για να είναι όλα μαζεμένα.
-
Παράθεση από knight666: “Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου. Η διαφορά των εκδόσεων v1 & v2 των fonts έχει σχέση με τα ελληνικά ή είναι άσχετο; Ξέρω ότι προς το παρόν μόνο οι beta θέλουν την v2. Επίσης τα fonts "Mi Band 4 - Custom Font | Emoticons & Accented letters" της MagicalUnicorn αξίζουν; ” Το latin κομμάτι (η μικρή γραμματοσειρά που χρησιμοποιείται σε όλες τις γλώσσες πλην αγγλικών και κινέζικων) είναι το ίδιο και στις 2 εκδόσεις. Αλλάζει η μεγάλη γραμματοσειρά, η οποία στη v2 έχει μικρότερε…
-
Έχεις δίκιο. Αφού σου απάντησα πήγα βρω το μήνυμα ώστε να το βάλω στην υπογραφή μου και δεν υπάρχει. Το ανεβάζω εδώ... @dnomikos, @MIUI_ART, τι έγινε; Σβήστηκε το post και από εδώ και από το νήμα της μετάφρασης για το NFC!
-
Χρόνια πολλά με υγεία! @knight666, σχετικά με τα ερωτήματα σου: 1. Η αυτόματη αναβάθμιση είναι απενεργοποιημένη από προεπιλογή στο modified Mi Fit. Πρέπει να την ενεργοποιήσεις από την επιλογή Mi Smart Band 4 --> Ρυθμίσεις --> Online Ενημέρωση. 2. Είναι κλασικό σφάλμα του Notify & Fitness. Όπως κατάλαβες, θέλει λίγο χρόνο ή επανεκκίνηση για να δείξει τη νέα έκδοση μετά την αναβάθμιση. 3. Τα fonts είναι στο 2ο μήνυμα του νήματος. Βάλε το υβριδικό "MiFont" που έφτιαξα από την μίξη των άλλων δύο.
-
Παράθεση από user_1024: “Ρε παιδιά με την τελευταία αναβάθμιση την Κυριακή την βγάζει ΚΡ και όχι ΚΥ που είναι το σωστό. Σε όλο τον κόσμο οι μέρες είναι τα 2 αρχικά γράμματα. Τι βλακείες είναι αυτές από την Xiaomi. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ούτε ΚΡ, ούτε ΚΥ - το "σωστό" θα ήταν ΚΥΡ. Συνήθως 3 γράμματα χρησιμοποιούνται: SUN, MON / LUN, MAR, κτλ... Βέβαια, μπορείς να βάλεις τα resources μου και να γράφει "ΚΥΡΙΑΚΗ".
-
Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που βάζω πρώτα τα resources, για να αποφύγω το reboot και να κερδίσω χρόνο. Πρώτη φορά όμως μου το έκανε αυτό. Δοκίμασα τώρα reboot μέσα από το band και όλα οκ. Ίσως τα resources v86 με το firmware v1.0.7.60 να δημιούργησαν κάποιο σφάλμα που όταν πέρασα το v1.0.9.20 να μη μπορούσε να τα δει σωστά. Η επανεγκατάσταση των v86 έλυσε πάντως το πρόβλημα!
-
Παράθεση από fanismarg: “Πήρα το Band 4...ωραίο όλα καλά... Πως μπορω αν γίνεται να έχω κ τα δύο Band συνδεδεμένα;;; γιατί έχω κ το Band 2...το ένα το έχει ο μικρός κ το άλλο ο μεγάλος γιος... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αν και καθυστερημένα... Μπορείς μεν να συνδέσεις και τα 2 band στο ίδιο Mi Fit, αλλά μόνο ένα μπορείς να έχεις ενεργό τη φορά!