Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 65.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Όλα μια χαρά όπως πάντα. Το μοναδικό πρόβλημα που βρήκα και δεν επηρεάζει στην χρήση είναι ότι δεν μπαίνει το θέμα limitless και μάλλον κάτι κάνω εγώ λάθος. b68d76e18fcb67b6ce5088d7c4591ef4.jpg Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Νομίζω να είναι κάτι σοβαρό αλλά το memory optimization στο developer options δεν αλλάζει μένει στο middle.
-
Καλή επιτυχία
-
Μέχρι στιγμής όλα καταπληκτικά . Το μόνο που βρήκα είναι ότι λυπεί το calculator. Έψαξα λίγο να δω μήπως έγινε επίτηδες αλλά δεν βρήκα κάτι για αυτό το έγραψα εδώ.
-
Original Xiaomi Bluetooth Headset Earphone Handsfree Headset LYEJ01LM Black Color
-
Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από ErU$: “Έτσι απλά για ανανέωση!!! ” Theme? ” Είναι το Lowpoly με το Origami Wolrd
-
Γεια σε όλους! Είπα να ποστάρω και εγώ την μούρη μου να γνωριστούμε καλύτερα. Ονομάζομαι Γιώργος είμαι από Αγιά Παρασκευή Λέσβου. Τώρα Λαμία λόγο hobby στο τμήμα πληροφορικής Θεσσαλίας. Κολλημένος με την τεχνολογία ότι έχει σχέση με programing & DIY. Λιουνουξάς(Debian) εδώ και 4+ χρόνια.Αυτά...... (Hidden Content)
-
Παράθεση από Pantak: “Όσο για τα πολλά παιδιά κλπ μπορεί να έχουν balance στο PayPal Πάντως σε ευχαριστω ” Όταν έκανα για να γινω vip είχα 0 paypla balance ακόμα και για το τηλ μέσω paypla το πήρα. Βεβαία για να μπορέσω να κάνω αγορές έπρεπε να συνδέσω το back account. Ναι τώρα με το capitals σε πολλούς δεν μπαίνει όπως εμένα. Απλά πήρα στο paypal μέσω skype(+118882211161) είναι free αλλά πολλές φορές λέει ότι ο αριθμός υπάρχει αν θυμάμαι καλά έκανα 50+ προσπάθειες μέχρι να πάρω κλήση πάλι καλά …
-
Τι σημαίνει το username σας;;;
ErU$ - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠείτε πως σκεφτήκατε το username σας;; Το δικό μου είναι η αντιστροφή του sure και όχι από το "Ερως ανίκατε μάχαν" όπως μου έχουν πει πολλοί φίλοι!
-
Redminote 3 (mtk) bricked
Μήνυμαok. Ελπίζω να πάνε όλα καλά!!!!!!!!!!!!
-
ΜήνυμαΔεν μας είπες τι τούβλο έχεις soft(μπαίνει fastboot) η hard δεν κάνει τπτ.Αν έχεις windows 8 h 10 πρέπει να έχεις αυτούς τους diver.
-
Περιστροφή οθόνης
ErU$ - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΤώρα που έκανα unlock το rotation βλέπω ότι το δεν λειτουργεί στο ανάποδα στο 6.3.31 στο 6.3.24 δούλευε. Ορίστε και ένα videaki από μένα. youtube.com/watch?v=yoX9AdYuMR0
-
ΜήνυμαΣτον αγγλικό οδηγό που έβαλα από πάνω λέει μια αντιγραφή του αρχείου "MT6795_Android_scatter.txt" από το φάκελο images στον signed_bin.Το λέω γτ την πρώτη φορά που το έκανα ξέχασα να το κάνω αντιγραφή και είχα επιλέξει λάθος αρχείο.Δεν μας είπες τι τούβλο έχεις soft(μπαίνει fastboot) η hard δεν κάνει τπτ.