Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 961-980 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
@geoanto555 Γιώργο επειδή έχει ξεφύγει το πράγμα, με την έρευνα καταγγελία, δεν πάει έτσι το πράγμα καθόλου, έχω γράψει ότι αρμόδια αρχή είναι ο Δημόκριτος και ο Εισαγγελέας τώρα όλα τα άλλα είναι να γράφουμε αναποδεικτες καταγγελίες τότε το τερματίσαμε, δεν υπάρχει ούτε μια στο 1.000.000 περίπτωση να ασχοληθεί κάποια υπηρεσία χωρίς εγγραφή καταγγελία και εντολή Εισαγγελέα, ακόμη και αν έχουν γίνει έτσι δεν πρόκειται ποτέ να δοθεί σε έγγραφο το αποτέλεσμα εκτός και αν στραφεί εναντίον της xiaomi…
-
@sso Κατάλαβες λάθος μα εντελώς, εννοούσα ότι με το που γράφουμε όλοι ρίχνουμε νερό στο μύλο χωρίς αποδείξεις, και ενημερωτικά γιατί είσαι τσιτομενος δεν χρειάζεται, μαζί με τον @Antretng Έχουμε απαντήσει έχουμε δώσει κατευθεινσεις απλά περιμένουμε της αποδείξεις που δεν θα έρθουν ποτέ.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
@Antretng Έχουμε φτάσει αισίως 5 σελίδες χωρίς αποδείξεις ακόμη προσωπικά καταλήγω ότι μάπα το καρπούζι και ως εκ τούτου να κλείσει το νήμα
-
Όχι άλλο κάρβουνο @sso
-
Παιδιά να είμαστε σοβαροί τώρα, περιμένετε αποτελέσματα ?
-
-
Redmi 5 plus Global Rom
ΜήνυμαΞεκλείδωμα και flashΣε συνέχεια της ανάρτησης την από 10/03/2018 σε test point βλέπε εδώ -----> Test Point σε Redmi 5 Plus με την unofficial rom 9.2.6.0.0 Global Stable η οποια ειναι Fake ROM και πέρασμα Αγγλοκινέζικη rom που δεν χρειάστηκε και VPN σήμερα παρήλθαν η 360 = 15 μέρες από την προσπάθεια για ξεκλείδωμα και όπερ και εγένετο forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/51954/ Είχαμε την Αγγλοκινέζικη rom developer forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/51955/ Και αφού μπήκαμε σε fast…
-
-
Παράθεση από makisfz: “Εσύ Χρήστο που περπατάς τέτοιες ώρες και μας ήρθες τώρα. Καλός ο μάγκας αν δεν έχει γυναίκες να λικνίζονται με το κλαρίνο, προτιμώ Morrison Redmi n3pro ” Κάποιος πρέπει να σας φυλάει και όχι από το κακό μάτι Μάκη όσων αφορά της γυναίκες έχω δει κυρίες ΑΑΑ να σπάνε την μεσουλα τους υπό τον ήχο του κλαρίνου και ήταν χάρμα οφθαλμών @makisfz
-
Flash / Unbrick Redmi 3S
derveni - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠοια περιοχή είσαι το πρωί έκανα test point ένα ίδιο σαν το δικό σου
-
@HumanLove Δηλαδή τα πρόσφατα προβλήματα που είχε η Samsung με της μπαταρίες την βοήθησαν επικοινωνιακα το αντίστοιχο και την Apple δεν μπορώ να καταλάβω τον συλλογισμό σου στην τελευταία ανάρτηση σου αδυνατώ