Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Μπαταρια.Σβηνει.......
Μήνυμα@makis1024 Το είδα ως ξεχωριστό νήμα φίλε
-
Μπαταρια.Σβηνει.......
ΜήνυμαΑν έλεγες και ποια συσκευή έχεις ίσως ήταν πιο εύκολη η βοήθεια από τα μέλη.
-
Ανέστη ναι το είδα μίλησα μαζί με το παλικάρι σε κάποια φάση θα έρθει από την Λάρισα θα το ξεκλειδώσω και θα πάρει σειρά για XTRV
-
@NasDriver ναι είναι η τελευταία έχεις δίκιο en.miui.com/getrom-340.html?m=yes&mobile=2
-
Σου έστειλα προσωπικό μήνυμα
-
Παράθεση από Vasilis_mpa: “Αλανια sos . Εγώ που δε καταλαβαίνω Χριστό για ότι λέτε κ έχω το ίδιο πρόβλημα στο redmi 5 plus τι να κάνω ? Υπάρχει μήπως κανένας από Λάρισα που να μπορέσει να με βοηθήσει??? ” Λάρισα λαμβάνει τι επιθυμείς Καρντάση ?
-
Ριζική εκκαθάριση σε 5 Plus
derveni - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΗ συσκευή σου δεν θα πάθει απολύτως τίποτα μην ανησυχείς η με custom rom η με official rom, αλλά για να περάσεις σε custom θα χρειαστείς ξεκλείδωμα του bootloader και twrp
-
Ριζική εκκαθάριση σε 5 Plus
derveni - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαθαρή εγκατάσταση μόνο με fastboot rom
-
Redmi Pro---> DEAD!!!
ΜήνυμαΤο κινητό άνοιξε ??
-
Redmi Pro---> DEAD!!!
Μήνυμα@geoanto555 δεν το είδα όλο το νήμα έχω δουλειά ακόμη στο γραφείο, τότε Γιώργη μπαταρία όπως είπες εκεί καταλήγω και εγώ τότε.
-
Redmi Pro---> DEAD!!!
ΜήνυμαΓια να καταλήξουμε σε ποιο ασφαλές συμπέρασμα ότι δεν είναι θέμα μπαταρίας όπως είπε και ο @geoanto555