Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-26 από 26.

• Παράθεση από derveni: “SMS κωδικός ξεκλειδωματος σου ήρθε ? Έχεις κάνει αίτηση ? ” μου ήρθε μνμ πριν λιγες ημέρες...

• Παράθεση από demakhs: “Redmi note 3 pro (Kenzo) .. Προχώρα... ” τι να προχωρησω... κόλλησα ... δεν γίνεται unlock το bootloader με τίποτα πως θα βάλω άλλη ρομ?

• Παράθεση από geoanto555: “Ποιο κινητό έχεις το ido ή το kenzo; Δες εδώ.. Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή ” πως το βλέπω αυτό?

• Παράθεση από geoanto555: “Ποιο κινητό έχεις το ido ή το kenzo; Δες εδώ.. Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή ” πως το βλέπω αυτό?

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από kabamaru2372: “Εννοείτε ότι έχω πάρει έγκριση, έχω βάλει drivers, και μου βγάζει μήνυμα ότι το account στην συσκευή και τον η/υ είναι διαφορετικό γκρρρρρρρρρ, ενώ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!! Επίσης δεν με αφήνει να περάσω την Κινέζικη ρομ μέσω του updater (έχω την 7.2.13.00 global stable) μου βγάζει μήνυμα could not verify!!! ” Ξεκλειδώνεις με την official και μόνο.Δοκίμασε με miflash ή με mipcsuite ” Με miflash προσπαθώ ... τι εννοείς με mipcsuite? τι ακριβώς να κάνω?

• Καλησπέρα και από εμένα. Κάτοχος redmi 3 pro (sd) και δεν μπορώ με τίποτα να ξεκλειδώσω bootloader!!! Εννοείτε ότι έχω πάρει έγκριση, έχω βάλει drivers, και μου βγάζει μήνυμα ότι το account στην συσκευή και τον η/υ είναι διαφορετικό γκρρρρρρρρρ, ενώ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!! Επίσης δεν με αφήνει να περάσω την Κινέζικη ρομ μέσω του updater (έχω την 7.2.13.00 global stable) μου βγάζει μήνυμα could not verify!!! Έχω δοκιμάσει τα πάντα, πλιζ χελπ Παίζει ρόλο που θα πετάξω την ρομ μέσα στο κινητό? Το κινητό αν πα…