Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Amazfit Watch app can't sign in

dnomikos - - Amazfit

Μήνυμα

Aπεγκατέστησε το AmazFit και δοκίμασε την ίδια διαδικασία με το MiFit.

dnomikos - - Amazfit

Μήνυμα

Το Bip δεν βγάζει QR code... συνδέεται όπως τα mi band. Πρέπει απλά να το έχεις κοντά στο τηλέφωνο την ώρα που πας να κάνεις σύζευξη. Ξανακάνε τη διαδικασία αλλά πρώτα άνοιξε το διακόπτη GPS στο κινητό σου. Να κοιτάς την οθόνη του bip για να πατήσεις όταν σε ρωτήσει για επαλήθευση σύζευξης.

dnomikos - - Amazfit

Μήνυμα

Κατέβασε από το GooglePlay την εφαρμογή Amazfit και εγκατέστησέ την. Άνοιξε το GPS στο κινητό και μετά άνοιξε την εφαρμογή. Πήγαινε στο Προφίλ > Προσθήκη συσκευής > Ρολόι και διάλεξε από τη λίστα το ρολόι που του έχεις κάνει δώρο. Στη συνέχεια θα πρέπει να σκανάρεις μέσα την εφαρμογή το QR code που εμφανίζεται στο ρολόι.

• Άνοιξε το GPS στο κινητό και προσπάθησε πάλι να το συνδέσεις μέσα από την εφαρμογή Mi Fit.

• Mi Band 4

dnomikos - - Mi Band

Μήνυμα

Αν κατάλαβα καλά, δεν προχώρησες στην εγκατάσταση με διαγραφή και ξανά εγκατάσταση. Οπότε τώρα που είναι σωστά υπογεγραμμένο, μπορείς να το βάλεις έτσι όπως είσαι από πάνω αφού πρώτα ξανακατεβάσεις το διορθωμένο apk από τον ίδιο σύνδεσμο που δώθηκε χθες.

• Mi Band 4

dnomikos - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από xristaras12: “Δεν ξέρω γιατί το νεο no-ota apk δεν μου το κάνει εγκατάσταση πάνω απο το προηγούμενο no - ota που έχω περάσει απο εδω πέρα. ” Δικό μου λάθος...ξέχασα να υπογράψω διαφορετικά την εφαρμογή όπως κάνουμε για τις εκδόσεις no-OTA. Σβύσε την εφαρμογή που κατέβασες και ξανακατέβασέ την τώρα. Αυτή τη φορά θα την εγκαταστήσει. Αν δεν σε πρόλαβα και την πέρασες ήδη απεγκαθιστώντας την 4.0.13, τότε να θυμηθείς στην επόμενη 4.0.15 ότι θα έχεις το ίδιο πρόβλημα γιατί αυτή που έχεις…

• Παράθεση από ktsak: “Στο mi band 3 εχουμε αναγνωριση κλησης ειτε με το μανισιο mi fit ειτε με το δικο μας ; ” Το official Mi Fit έχει πλέον αναγνώριση κλήσης όταν το κινητό είναι στην Ελληνική γλώσσα αλλά σε μερικά μοντέλα όπως τα Redmi 5 και Redmi 7 που έχω δει προσωπικά μέχρι και την έκδοση 4.0.13, δεν δουλεύει η αναγνώριση κλήσης και θέλει τη δική μας εφαρμογή για να δουλέψει τουλάχιστον προς το παρόν σε αυτές τις εκδόσεις.

• Ανακοίνωση: Έγινε ενημέρωση της εφαρμογής Mi Fit στην έκδοση 4.0.14 με επίσημη υποστήριξη Ελληνικών στο Mi Band 4 με το firmware 1.0.7.60 και resources v83 εκτός (ακόμα) από το μοντέλο με το NFC. Δεν περιέχει νέα αρχεία firmware για τη σειρά Mi Band 3. Αφαιρέθηκαν όλες οι γλώσσες πλην Ελληνικών και Αγγλικών για να μικρύνει το μέγεθος της εφαρμογής. Για να κατεβάσετε την εφαρμογή, πηγαίνετε στην πρώτη σελίδα αυτού του νήματος. ! ! ! Καλά Updates ! ! !

• Mi Band 4

dnomikos - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από NiTroGen: “Νέα beta έκδοση firmware 1.0.9.20 (ναι, πηδήξαμε το 1.0.8.x) με resources v86. Μόλις την έβαλα και τη δοκιμάζω. Προσοχή: όταν έβαλα πρώτα τα resources και μετά το firmware, είχα μαύρη οθόνη. Βάλτε πρώτα το firmware και μετά τα resources! Θα ετοιμάσω και τροποποιημένα resources σύντομα. ” Δεν έχει ουσιαστική διαφορά η σειρά που περνάμε firmware και resources. Όταν βέβαια περνάμε πρώτα τα resources, δεν χάνετε ο συγχρονισμός με το Notify & Fitness μέχρι να περαστούν και τα …

• Παράθεση από thanosn: “Καλησπερα παιδιά,γιατί δεν μου βγάζει επιλογή ανάμεσα σε pro κ home και μου κάνει εγκατάσταση απευθείας τα home;;; ” Πρέπει να φτιάξεις ένα bootable DVD ή bootable USB stick (αρκετά μεγάλο για να χωρέσει τα αρχεία του ISO) και να ξεκινήσεις τον υπολογιστή από αυτό.

• Φαντάζομαι και τα δικαιώματα της εφαρμογής σε επαφές κλπ είναι εντάξει... Αν δεν οφείλεται σε conflict με κάτι άλλο πχ Notify & Fitness, τότε κάτι συμβαίνει με την ίδια τη ROM. Δεν υπάρχει κάτι άλλο... Τελευταία δοκιμή είναι να αφαιρέσεις τελείως τις άλλες σχετικές εφαρμογές, να ενεργοποιήσεις την αυτόματη έναρξη της εφοαρμογής Mi Fit και ίσως και να κάνεις reset στο ίδιο το Band.

• Παράθεση από lsdpower78: “Οκ. Είναι όλα τα font του Nitrogen της πρώτης σελίδας συμβατά με την επίσημη έκδοση του Mi Fit που εγκατέστησα από το Playstore? Προτείνεται κάποιο συγκεκριμένο font για την κινέζικη έκδοση που είναι το δικό μου? Αν θελήσω να επανεγκαταστήσω το επίσημο αρχικό font του original Mi Fit, ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω? Ευχαριστώ. ” Όσοι είμαστε ακόμα σε font v1, ναι είναι συμβατά. Προτείνω αυτό που έχει φτιάξει με μίξη των Myamazfit_3a και Tahoma. Με τον ίδιο τρόπο π…

• Ποια εφαρμογή έχεις την επίσημη ή τη δική μας; Δοκίμασε να κάνεις καθαρισμό δεδομένων της εφαρμογής και ξαναδώσε σωστά όλα τα δικαιώματα.

• Για ελαφρά μεγαλύτερη γραμματοσειρά και emoticons, θα πρέπει να περάσεις κάποιο custom font όπως πχ αυτά που έχει βάλει ο @NiTroGen στην πρώτη σελίδα. Μπορείς να φτιάξεις και δικό σου αρχείο font όπως το θέλεις εσύ χρησιμοποιώντας τα εργαλεία που υπάρχουν εδώ => Mi Band 4 - How to modify Font file.

• Το Mi Band 4 έχει πλέον επίσημη υποστήριξη Ελληνικών χωρίς να χρειάζεται να βάζεις custom αρχεία οπότε βάλε κατευθείαν την επίσημη εφαρμογή από το Google Play. Αν με την επίσημη δεν έχεις αναγνώριση κλήσης στην Ελληνική γλώσσα ή αν προτιμάς την Ελληνική ομιλία στις προπονήσεις, τότε βάλε μια από τις 2 εφαρμογές που δίνουμε στο νήμα Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + Mi Band 3 με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 4.0.13 Stable].

• Xiaomi Redmi Note 7

dnomikos - - RedMi Note 7 (Lavender)

Μήνυμα

Ενεργοποίησε την επιλογή για αντίγραφο ασφαλείας Αρχικής οθόνης και άστο μέχρι να σου κάνει από μόνο του ένα νέο αντίγραφο. Ίσως έτσι "ξεκολλήσει" και σε αφήσει να τα σβύσεις όλα.

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Σύμφωνα με την εικόνα, δεν έχεις αντίγραφο ασφαλείας για αυτό το κινητό αλλιώς θα σου έλεγε πχ 1 backup (0,88GB). Αφού βλέπεις μόνο μέγεθος, τότε πιθανόν το Mi account να έχει αντίγραφο ασφαλείας από Αρχική οθόνη άλλου κινητού το οποίο χρησιμοποιούσες στο παρελθόν και είναι ακόμα συνδεδεμένο στο Mi account σου. Πήγαινε στο Ρυθμίσεις > Mi λογαριασμός > Συσκευές και δες τι έχεις εκεί μέσα.

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Παράθεση από gthom: “Παιδιά καλησπερα. Μια ερώτηση εδώ γιατί δεν βρήκα κάπου αλλού να το γράψω. Δεν μπορώ να σβήσω από τον λογαριασμό μου στο miui το ( αντίγραφο ασφαλειας αρχικής οθόνης). Ειναι 0,88 mb και δεν βρήκα πουθενά επιλογή να το σβήσω. Τα μηνύματα, τις επαφές, και τα υπόλοιπα τα έσβησα κατευθείαν αλλά το αντίγραφο ασφαλειας αρχικής οθόνης δεν σβήνει με τιποτε. Καμια ιδέα?? Ευχαριστώ πολύ] Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Σου γράφω τη διαδρομή όπως είναι τώρα …

• Παράθεση από karas13: “Ξαφνικά μου χάλασε το ξυπνητήρι. Έχω βάλει Δευτέρα έως Παρασκευή δύο συγκεκριμένες ώρες και εδώ και τρεις μέρες δεν κάνει δόνηση. Έκανα διαγραφή της ώρας και μετά ξανά αλλά τίποτα ” Κάνε επαναφορά ρυθμίσεων στο Mi Band 3, κατάργηση σύζευξης και σύνδεσέ το πάλι. Παράθεση από Compklos: “Καλησπέρα Έχω το mi band 3 με την εφαρμογή mi fit από αυτό το νήμα. Πήρα το mi band 4 Ερώτηση 1η Μπορώ να συνδέσω και το mi band 4 στην εφαρμογή mi fit που έχω ήδη με το 3 ? Ερώτηση 2η Για να…

• Παράθεση από apo.stam: “Αν βάλω αυτή από την 1η σελίδα οι αναβαθμίσεις θα έρχονται αυτόματα ή θα πρέπει να τις εγκαθιστώ χειροκίνητα; ” Για το Mi Band 4, ναι αυτόματα.