Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Ενημέρωση: Είναι έτοιμο και ανέβηκε στην πρώτη σελίδα το νέο αρχείο MB4_v68_GR_res.pack.bin με την Ελληνική μετάφραση. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες με τη διαδικασία στην πρώτη σελίδα. ! ! ! Καλά Updates ! ! !
-
Παράθεση από Anritsu: “Μόλις το κατέβασα . Να φανταστώ ότι εχει τα updates μέχρι και αυτές τις μέρες ; Επίσης Ελληνικά γυρνάνε απο μέσα τα 10 ; Δεν τα έχω ξαναδει μπροστά μου και βλέπω English στο Iso . Ευχαριστώ . ” Πήγαινε εδώ => Windows 10 AIO version 1809 build 10.0.17763.1 Oct 2018 (debloated) και πάτα στο "Display spoiler" του πρώτου μηνύματος για να δεις σε εικόνες πως θα βάλεις Ελληνικά. Παράθεση από Anritsu: “Μια βοήθεια ακόμα . Κατέβασα το windows usb tool από το λινκ του Μαυρουδή πιο …
-
Η τελευταία έκδοση 1909 Νοεμβρίου 2019 των Windows 10 σε μορφή ISO που περιέχει τις εκδόσεις Windows 10 Home και Windows 10 Professional 64bit. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/65669/ Έχουν αφαιρεθεί όλα όσα είναι ασφαλή να αφαιρεθούν χωρίς να επηρεάζεται η ασφαλής λειτουργία των Windows, αλλά ταυτόχρονα να είναι το ιδανικό μέσο εγκατάστασης για όσους στήνουν υπολογιστή για απαιτητικά παιχνίδια. Όλα όσα έχουν αφαιρεθεί, μπορούν να προστεθούν εκ των υστέρων μέσω Microsoft Store έτσι ώσ…
-
Παράθεση από aule1976: “ Μήπως έχω κατεβασμένα λάθος αρχεία? ” Τα σωστά αρχεία κατέβασες σύμφωνα με το δικό σου HW revision. Μήπως δεν αποσυμπιέζεις τα αρχεία πριν τα περάσεις;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Το μεγαλύτερο σκουλήκι είναι αυτό που βάζει σε προβληματισμό τα υπόλοιπα σκουλήκια ποιός είναι ο 99,9999% σκουληκοαντικαταστάτης του Μήτσου. Δεν πειράζει , από Μήτσο σε Μήτσο πάει...και το καλύτερο είναι ότι αυτός δεν μπορεί να πάει για μπανάκια. ” Μάλλον μπέρδεψα τον σκώληκα τον περί ου ο λόγος... ο σκώληκας που αναφέρομαι λέγεται αλλιώς. Αλλά δεν σας το λέω
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από geozn8: “Ο άλλος ο αρχισκωληξ πάει.. Τον έφαγε η μαύρη τρύπα εεε... ” Ο βασικός αρχισκώληξ, ναι. Έχει και κλώνους από τους οποίους έχει εντοπιστεί τουλάχιστον ένας σε ποσοστό 99,9999%. Για τους υπόλοιπους το ποσοστό είναι χαμηλότερο αλλά είναι "εγκλωβισμένοι".
-
Παράθεση από efialtis1971: “ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου και αν εχω κατι νεοτερο θα ενημερωσω.απλα για να καταλαβω ολοι εδω μεσα εχετε παρει την 11 και μονο εγω ειμαι εκτος? ” Και εγώ δεν την πήρα αυτόματα. Περίμενα, περίμενα αλλα τίποτα. Τελικά την πέρασα μόνος μου. Πες μας ποια έχεις τώρα μέσα όπως σου είπα πιο πάνω να σου πούμε ποια να βάλεις αν βιάζεσαι και δεν θέλεις να περιμένεις να σου έρθει ειδοποίηση από τον updater.
-
Παράθεση από efialtis1971: “το εκανα μεσα απο τον updater χειροκινητα και μου γραφει ''couldnt verify update'' και δεν ξερω γιατι μου πεταει αυτο το μυνημα σφαλματος.καμμια ιδεα? κανεις?γιατι με βλεπω κολλημενο με την 10.3 αιωνια να την εχω. ” Μάλλον έχεις την Ευρωπαϊκή και προσπαθείς να περάσεις την Global ή το ανάποδο. Κοίταξε στις ρυθμίσεις και πες μας ποια έχεις... την PFGEUXM ή την PFGMIXM.
-
Παράθεση από lsdpower78: “Παιδιά γειά σας. Περιμένω να μου έρθει το 4 σε κινεζική έκδοση. Όταν με το καλό έρθει, ακολουθώ τα βήματα του πρώτου post ή είναι μόνο για την International έκδοση;; Ευχαριστώ πολύ!! Μπορώ και εγώ να κάνω εγκατάσταση αυτού του mi fit μόλις το παραλάβω, ή πρέπει να βάλω αυτό του πρώτου νήματος για αρχή κ μετά αυτό;; ” Φυσικά και μπορείς. Πέρασέ το και άσε το Mi Band να κάνει όλες τις αναβαθμίσεις που πρέπει και μετά περνάς την Ελληνική μετάφραση χρησιμοποιώντας είτε το α…
-
Παράθεση από NiTroGen: “..... (συγγνώμη, dnomikos) ” Συγχωρεμένος...σου δίνω άφεση αμαρτιών Έχε χάρη που είμαι καλό παιδί και δεν είμαι πχ κάποιο κομπλεξικό, γελοίο και γλειώδες ανθρωποειδές διαχειριστής σε τίποτα παλιοblog
-
Δεν πειράζει. Φαίνεται ότι για κάποιο λόγο, άργησε να σου έρθει η τελευταία επίσημη έκδοση Mi Fit. Μάλλον σου εγκαθιστά την armeabi-v7a έκδοση η οποία έγινε διαθέσιμη τώρα.
-
Τι έκδοση firmware σου πέρασε η αναβάθμιση;
-
Παράθεση από thanashs: “ειχα βρει ενα βινταιο στο ιντερνετ για την εγκατασταση μεσο του gadgetbridge και μου κολισε δεν εδιχνε τιποτα απλα μαυρη οθονη, οταν σας γνωρισα κατεβασα την εφαρμογι και το ξεκολισα, αλλα και η δικη σας εφαρμογη την ημερομηνια μου την διχνει στα βουλγαρικα. Υπαρχει τροπος να το διορθοσουμε; ” Πρέπει να περάσεις χειροκίνητα και το αρχείο resources v49 που έχουμε εδώ για το δικό σου Mi Band 3 (ανάλογα το hardware revision που έχεις) ή οποιοδήποτε άλλο αρχείο resources v49 …
-
Παράθεση από Peronoforos: “Παιδιά έχω Iphone και 1.0.6.24 Λογικά θέλω το v65 resources αλλά Δεν τα βρίσκω . Να φλασαρω μέσω amaztools ..... ” Ο σύνδεσμος για να κατεβάσεις το αρχείο, είναι στο κείμενο του οδηγού της πρώτης σελίδας.
-
Παράθεση από knight666: “Κάτι ακόμη, υπάρχει λόγος να βάλω το Mi Fit No OTA; ” Όχι δεν υπάρχει για αυτό και δεν το αναρτήσαμε εδώ παρά μόνο στο νήμα του μοντέλου με το NFC Παράθεση από knight666: “Λογικά όταν βγει νέα αναβάθμιση θα έχετε ήδη ανεβάσει την ελληνική μετάφραση, σωστά; ” Όταν θα βγεί νέα αναβάθμιση, πιθανόν να την πάρει και με την τρέχουσα έκδοση 4.0.11. Σε κάθε περίπτωση θα έχουμε ενημερώσει την πρώτη σελίδα με ότι χρειάζεται για να έχετε Ελληνική μετάφραση με το επίσημο stable firm…
-
Όχι ακόμα. Όχι σε επίσημο stable firmware παρά μόνο σε 1-2 beta αλλά και εκεί πάλι τα απενεργοποίησαν (στις νεότερες beta εκδόσεις).
-
Παράθεση από knight666: “Τελικά η επίσημη μετάφραση υπάρχει ή την απέσυραν; Έχω την εκδοση fw 1.0.6.16 με res 62. Να κατεβάσω το επίσημο Mi Fit κ να τα κάνει μόνο του ή να κάνω τη γνωστή διαδικασία με το δικό σας κ το Notify, κλπ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. ” Δεν υπάρχει λόγος να βάλεις πρώτα το επίσημο mi Fit. Με την πρώτη ευκαιρία, θα τροποποιήσουμε κατάλληλα και τον οδηγό της πρώτης σελίδας για να μην κάνετε περιττές κινήσεις... Βάλε κατευθείαν το MiFit-4.0.11-Greek_MB4-RU-lang.apk που υπάρχε…
-
Παράθεση από Alexandra_Puma: “Δείγματα γραμματοσειρών που μπορούμε να δούμε; ” Κατέβασε όποιο αρχείο γραμματοσειρών θέλεις, από όπου θέλεις και άνοιξέ το να δεις ή ακόμα και να τροποποιήσεις τις γραμματοσειρές που περιέχει χρησιμοποιώντας τα εργαλεία που υπάρχουν εδώ => Mi Band 4 - How to modify Font file.