Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 961-980 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Παράθεση από spideman3: “Από την πρώτη στιγμή είχα διαπιστώσει ότι ενώ έχω απενεργοποιημένα τα δεδομένα στην συσκευή εμφανίζεται το 4G. ” Πήγαινε στο Ρυθμίσεις-->Γραμμή κατάστασης-->Αλλαγή ονόματος Παρόχου --> Μπες μέσα στη SIM 1 και στην επεξεργασία ονόματος ΑΛΛΑΞΕ το "WIND GR 4G" σε "ότι γουστάρεις" Για δες τώρα...συνεχίζει να βγάζει "4G" όταν είσαι συνδεδεμένος σε WiFi?

• Παράθεση από safari13: “Θέλω πολύ να με βοηθήσετε με καλές απαντήσεις όχι εξυπνακίδες και χαζοαπαντήσεις . Σας Ευχαριστώ πολύ με εκτίμηση ..!! ” Να σημειώσω ότι αυτή σου η "παρατήρηση-διευκρίνηση" μόνο ...εκτίμηση δεν δείχνει!

• Το σκεπτικό γενικότερα είναι να αλλάζουμε τις ρομ που φοράνε αυτές οι συσκευές επειδή απλά ΔΕΝ απευθύνονται σε Έλληνες καταναλωτές και άρα δεν είναι κατασκευασμένες για την Ελληνική αγορά. Αυτός είναι και ο λόγος που σε αυτό το φόρουμ παράγεται η Ελληνική GTV ρομ. Αυτό δυστυχώς για σένα σημαίνει ότι πρέπει να επέμβεις στη συσκευή, αλλιώς αν την αφήσεις έτσι δεν θα τη χαρείς 100% ... Αν παρόλα αυτά επιμένεις ότι δεν θέλεις να επέμβεις και θέλεις να την αγοράσεις "έτοιμη" τότε η πιό "κοντινή" σε μ…

• Κάμερα

caeser - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από keap: “Καλημέρα στην μεγαλύτερη παρέα, από χθες αντιμετωπίζω πρόβλημα στην μπροστινή κάμερα σε Redmi 3 Pro,όταν ανοίγω την εφαρμογή της κάμερας έχει μόνο για την πίσω έχει χαθεί η επιλογή για την μπροστινή, το τηλέφωνο δεν μου έχει πέσει καθόλου κάτω αν γνωρίζει κανείς κάτι γι αυτό. Ευχαριστώ. ” -Κάνε μια επανεκκίνηση στη συσκευή. -Εναλλακτικά (και αν δεν "φτιάξει" με την επανεκκίνηση) κάνε ένα καθαρισμό σε cache και dalvik cache -Αν μετά απο αυτά και πάλι έχεις πρόβλημα, ξαναπέρνα …

• Καινούργιο Mi-4 ερωτήσεις

caeser - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από lospsi: “Εύκολα και ΟΚ πέρασα και γω στην marshmallow εποχή με τον παραπάνω οδηγό! Ευχαριστώ πολύ. Τώρα, μένω με την 7.2.8.0 ή πάω σε miui 8??? ” Εγώ θα έχω ήδη πάει στην Miui V8... αλλά εξαρτάται από σένα και τα γούστα σου που θέλεις να πας...

• Παράθεση από kdov21: “και που μπορω να βρω τον ακριβη οδηγο ωστε να το κανω αυτο? αν μπορειται παραπεμψτε με καπου, ευχαριστω ” Μπορείς να ξεκινήσεις διαβάζοντας μερικούς οδηγούς απο ΕΔΩ... Υπάρχουν περισσότεροι απο ένας οδηγός που πρέπει να συμβουλευτείς... επειδή πρέπει να τσεκάρεις τη συσκευή σου να δεις εάν είναι ή όχι κλειδωμένη (διαβάζεις τον αντίστοιχο οδηγό για αυτό), να κάνεις αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader (αν χρειάζεται) (διαβάζεις επίσης τον αντίστοιχο οδηγό για αυτό), να ξεκλε…

• Παράθεση από intheend: “@caeser ρίξε και εσυ μια ματια σε παρακαλώ. ” @intheend εγώ ήδη σου απάντησα στο άλλο νήμα... Βρε συ ανοίγεις διπλά νήματα και μας μπερδεύεις, κάνοντας ουσιαστικά τις ίδιες ερωτήσεις. Στο άλλο νήμα "επιστρατεύσαμε" και τον @dnomikos για να σου απαντήσει... Αν θέλεις, ακολούθησε εκείνο το νήμα και το οδηγό που σου προτείναμε εκεί. Δεν θα έχεις πρόβλημα...

• @kdov21 η ρομ που φοράει η συσκευή σου είναι unofficial. Θα σου πρότεινα (αφου διαβάσεις πρώτα επισταμένα τους οδηγούς στο νήμα της συσκευής σου), να προχωρήσεις σε αντικατάσταση της με την Ελληνική GTV (Stable ή Developer ανάλογα τα γούστα σου) για να χαρείς 100% την συσκευή σου!

• XiaomiΜΑΝΙΑ

caeser - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από gastone_3k: “Έχω παραγγείλει και εγώ το πολύμπριζο, το περιμένω σε λίγες μέρες. Ήθελα να σε ρωτήσω, σε τι socket βγαίνει; Ξέχασα να πάρω αντάπτορα για το πολύμπριζο!!! ” Ορίστε, εδώ είσαι: ορίστε... ιδού... βουαλά...! Mi Powerstrip!

caeser - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από intheend: “Απο geekbuying, απο που το ξέθαψαν άραγε??? ” Διάβασα ότι η έκδοση αυτή είναι για διεθνή χρήση, άρα δεν νομίζω να έχεις κάποιο πρόβλημα. Απλά περίμενε την επιβεβαίωση των εμπειροτέρων...

• Πρόβλημα με δόνηση.

caeser - - Mi Note Pro (Leo)

Μήνυμα

Παράθεση από parmenion: “Παράθεση από caeser: “Η αλήθεια είναι ότι γενικώς είμαι "φαγανός" έως και ..."παμφάγος" θα έλεγα, ωστόσο ο Ευτύχης ασχολείται με hardware? ” Στις εγχειρήσεις αναφερόμουνα ” Ααααα....αυτό! Άντε βρε, εγώ είμαι "Χειρουργός του γλυκού νερού"!

• Παράθεση από kdov21: “Καλησπερα σε ολους αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το redmi note 3 pro που εχω. χωρις κανενα λογο αρχιζει και μου πεταει pop up διαφημίσεις με το που το ανοιγω..ταυτόχρονα ανοιγει και αυτος ο default browser που εχει μεσα το τηλέφωνο. (ναι αυτη η βλακεια) ... μπορει καποιος να με βοηθησει πως να επαναφέρω το τηλ στα κανονικα του ? σημειωτέων δεν μπαινω σε τιποτα παράξενα σαιτ η δεν κατεβαζω οτι να ναι κλπ... ευχαριστω εκ των προτέρων παιδια.. φιλικα Κυριακος ” Καλώς ήρθες στο …

caeser - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

@intheend νομίζω ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα να ακολουθήσεις ΑΥΤΟΝ τον οδηγό ωστόσο περίμενε την επιβεβαίωση του @MIUI_ART ή του @dnomikos επειδή η συγκεκριμένη έκδοση δεν είναι η γνωστή Mi4W που γνωρίζουμε καλά...

caeser - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Απο που το πήρες το κινητό? Φοράει μια πολύ παλιά Kit-Kat έκδοση Android, μια unofficial έκδοση Miui και είναι και ...CU (China Unicom)??? Δεν ξέρω αν έχω ασχοληθεί με τέτοια έκδοση στο παρελθον... Κάτσε να το "μελετήσω" λίγο και να σου πω, εκτός εαν ξέρει κάποιος άλλος... Ρίξε και εσυ μια ματια ΕΔΩ (question15) Υ.Γ. @MIUI_ART, @dnomikos, @Bodai, και λοιποί... για το CU έχουμε ιδιαιτερότητες?

caeser - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από intheend: “@caeser καλημέρα, το παραπάνω ισχύει και για MI4 LTE που παρελαβα χθες με κλειδωμένο bootloader ?Δεν έχει mm . ” Αν θέλεις ανέβασε ένα screenshot απο το "σχετικά με το τηλέφωνο" ("about phone") να δούμε ποιά ακριβώς συσκευή έχεις... Στο Mi4 (cancro) δεν κλειδώνουν τον bootloader. Ο παραπάνω διάλογος αφορούσε Mi4 (όπως λέει και ο τίτλος του ποστ)

• Παράθεση από thiras: “Για το Mi Cloud πως το χρησιμοποιείς απο την ρύθμιση του τηλεφώνου που το δωρεάν είναι καθε 7 μέρες??? ” Αυτό που λες με τις 7 μέρες, είναι ότι εάν θέλεις να κάνει η συσκευή μόνη της (αυτόματα) ΟΛΙΚΟ back up, έχεις την δυνατότητα να την βάλεις να το κάνει κάθε 7 ημέρες... Εκτός εάν είσαι registered user τou Mi Cloud και έχεις αγοράσει έξτρα αποθηκευτικό χώρο (που εμείς ΔΕΝ μπορούμε να το κάνουμε αυτό από εδώ στην Ελλάδα, ακόμα και αν θέλαμε), τότε μπορείς να ρυθμίσεις τη συ…

• Πρόβλημα με δόνηση.

caeser - - Mi Note Pro (Leo)

Μήνυμα

Παράθεση από parmenion: “Παράθεση από caeser: “Και εάν είναι θέμα hadrware... εδώ είσαι: ” Βαγγέλη, πάς να φάς την δουλειά του Ευτύχη χεχεχε!!! ” Η αλήθεια είναι ότι γενικώς είμαι "φαγανός" έως και ..."παμφάγος" θα έλεγα, ωστόσο ο Ευτύχης ασχολείται με hardware?

• Παράθεση από venioni: “παιδια help πηγα να περασω την rom και στο τελος μου εβγαλε με κοκκινα γραμματα updater process ended with ERROR:7 ” Μην ανυσηχείς για το error 7. Είναι η προσπάθεια του recovery να σε προστατεψει απο προσπάθεια εγκατάστασης λάθος λειτουργικού (σαν γενικότερη επεξήγηση)... Ωστόσο και ο λάθος τρόπος εγκατάστασης μπορεί να ενεργοποιήσει το error 7, όπως και άλλοι παράγοντες. Ξαναδες το τρόπο που πήγες να κάνεις εγκατάσταση (δεν ξέρω πως το έκανες), ξανακοίτα τη ρομ οτι έχεις…

• Παράθεση από Yiannis75: “Είχα κάνει έναν φάκελο με όλα aps και όλα Τ αρχεία Με contacts msg κλπ Και έναν φάκελο με όλα τα μίντια φωτό κλπ! Τον κάμερα τον έκανα αντιγραφή στο dcim tou internal storage και όλα καλα, τον άλλο φάκελο Τον ονόμασα all back up Kai τον αντέγραψε πάλι στο internal και θεώρησα ότι επειδή είναι ανοιχτό το automatic restore στο buck up and restore θα τα έπαιρνε πάλι μέσα αλλά τζίφος, και το θέμα είναι ότι έχω ανάγκη ένα σημαντικό ap με αριθμούς που πρέπει οπωσδήποτε να το κ…

• Μι5 και Otg καλωδιο

caeser - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Παράθεση από michael: “Τοτε η είναι ελαττωματικό ή δεν είναι συμβατό .Εγώ έχω πάρει αυτό Εδω ” Μάλλον είναι ελλατωματικό. Μια χαρά φαίνεται το δικό σου.. .Θα πάρω ένα να το δοκιμάσω... Thanks!