Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 981-1.000 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Πρόβλημα με δόνηση.
ΜήνυμαΠαράθεση από babbis87: “Παράθεση από caeser: “Και εάν είναι θέμα hadrware... εδώ είσαι: Τι λες? Θα το ανοίξεις? ” Δικό σου είναι αυτό φιλέ μου?? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ναι, αυτό ανήκει στη συσκευή μου, όπως σου έγραψα και στο ΠΜ που με ρώτησες! Αν ψάξεις στα ανταλλακτικά, θα βρεις δόνηση. Το κόστος είναι στα 5-6 δολλάρια...
-
Μι5 και Otg καλωδιο
caeser - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΠαράθεση από michael: “Θα αγοράζεται ένα καλώδιο otg σε usb type c και το βλέπει το usb stick,με ανταπτορα από micro σε type c και otg καλώδιο micro usb δεν δουλευει. ” Προφανώς εννοείς αυτό (στη φώτο), αλλά δυστυχώς ΔΕΝ δουλεύει στο Mi4C μου... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/18712/
-
@Astrolabe και @Gousgounis εγώ έχω βάλει την τελευταία stable και έχω root-άρει τη συσκευή και απλά ΠΕΤΑΕΙ! Πάει ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ καλά! Η αλήθεια είναι ότι περίμενα να του πέσει "βαριά" η νέα ρομ, αλλά η συσκευή δεν παίρνει χαμπάρι τίποτα! Μηδέν lags και πάει μια χαρά! Να σας πω ότι η εγκατάσταση δεν έγινε με fastboot και απο πάνω η ελληνική κλπ, αλλά έγινε με ΟΛΙΚΟ φορμάτ με το TWRP (wipe και το system και ΟΛΑ τα άλλα...'εμεινε "άδειο κονσερβοκούτι" η συσκευή) και η εγκατάσταση κατευθείαν φλας με τη…
-
Πρόβλημα με δόνηση.
ΜήνυμαΚαι εάν είναι θέμα hadrware... εδώ είσαι: IMG_20160902_224726_1600x1200.jpg forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/18708/ Τι λες? Θα το ανοίξεις?
-
Global rom σε mi4i
ΜήνυμαΠαράθεση από stoilos: “Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και το ενδιαφέρον σου. Παρ όλα αυτά δε βρίσκω κάποια νέα αναβάθμιση για το mi4i, εκτός αν μου ξεφεύγει κάτι και δεν κοιταω στο σωστό σημείο. Πάντως ο πρώτος σύνδεσμος που μου στειλες δεν υπάρχει. ” Ξανά: 1. xiaomi-miui.gr/community/wsif/…519-Xiaomi-Mi-4i-Ferrari/ 2. HowTo/Οδηγοί
-
Πρόβλημα με δόνηση.
ΜήνυμαΠαράθεση από babbis87: “ναι ναι σωστα!!!με την 7.3.1 μου ελεγε οτι ειναι κλειδωμενο και τωρα μου με την 6,9,1 μου λεει οτι ειμαι ξεκλειδωτος...τωρα ποια να περασω για να μεινω ξεκλειδωτος? ” Αν και δεν διάβασα αναλυτικά την παραπάνω συνομιλία, επιβεβαιώνω ότι τα αποτελέσματα του abd για το εάν είναι ή όχι κλειδωμένος ο bootloader του Mi Note Pro είναι ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΑ!!! Τα ίδια, ακατανόητα, αποτελέσματα δείχνει και στο δικό μου (κάτω απο συνθήκες που πρέπει να λέει "false", μου λέει "true" και το αν…
-
Παράθεση από periklik: “Αν δεν κάνω λάθος η κινεζουλα μιλάει μόνο στα : on - off - pairing. Οπότε δεν είναι πρόβλημα. Είχα θελήσει κι εγώ να την αλλάξω αλλά.... στο τέλος την βρήκα διασκεδαστική! ” Ναι μιλάει στα on - off, pairing και στην επανάκληση. Ωστόσο ακόμα και στα ελληνικά να μίλαγε δεν θα πρόσφερε κάτι περισσότερο, επειδή στην ουσία, όταν την ακούς να μιλάει, ακόμα και μην καταλαβαίνεις κινέζικα, καταλαβαίνεις ότι "επιβεβαιώνει" την ενέργεια που μόλις έχεις επιλέξει... και όλα μια χαρά!
-
Παράθεση από manouras: “Καλησπέρα σας.Προσπάθησα να περάσω την κινέζικη αλλά και την ελληνική fastboot rom στο mi4 και μου έβγαλε το παραπάνω σφάλμα.Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; ” Μέσα στο φάκελο cancro τι ακριβώς έχεις? Έχεις ξεζιπάρει τη fastboot ρομ μέσα στο φάκελο και τον έχεις μετονομάσει σε σκέτο cancro? Δηλαδή ήταν κάπως έτσι "cancro_images_6.8.18_20160805.0000.29_6.0_cn" και εσύ το έκανες "cancro"? (Όχι ότι είναι λάθος να έχεις κάνει μετονομασία, απλά σε ρωτάω για να δω ότι όντως είναι…
-
Μι5 και Otg καλωδιο
caeser - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Θα ψάξω αύριο να πάρω έναν να μου φύγει αυτή η περιέργεια. ” Εγώ δεν έχω ασχοληθεί ακόμα σοβαρά να βρω κάτι αξιόπιστο, επειδή δεν το χρειάστηκα ακόμα, αλλά καθώς όλο και περισσότερες συσκευές έρχονται με USB Type-C θα έρθει και αυτή η ώρα...
-
Ελληνικό firmware??
caeser - - Mi Bluetooth
ΜήνυμαΠαράθεση από martzicadespell: “Μάλλον θα μου το δώσει ναι αλλά τι λέει; ” Διάβασε το review εδω: Xiaomi Bluetooth Headset Earphone
-
Μι5 και Otg καλωδιο
caeser - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Έχω δυο καλώδια OTG micro usb τα οποία συνδέονται στο Mi5 μόνο με adaptor usb type c και φυσικά δεν το διαβάζει. ” Και για το δικό μου MI4C βάζω ένα παρόμοιο usb type-c και έχω το ίδιο πρόβλημα, ότι δεν το διαβάζει, αλλά είμαι σίγουρος ότι είναι "μάπα" και αυτός είναι ο λόγος... αλλά δεν έχω δοκιμάσει με άλλο προς το παρών. Στα υπόλοιπα, όπως είπα παραπάνω δεν υπάρχει πρόβλημα.
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
caeser - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από thiras: “να μπορέσω να επιστρέψω σε σταθερές αξίες βλέπε Samsung.... ” Σε αυτές τις ..."Σταθερές αξίες" αναφέρεσαι?? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/18660/ Δεν το λέω για να σε νευριάσω περισσότερο ή να σε απογοητεύσω, αλλά για να διακωμωδίσω την "σταθερή αξία" της Samsung! Σε καταλαβαίνω πολύ καλά και καταλαβαίνω και την απογοητευσή σου, ωστόσο επειδή δεν αγόρασες μια συσκευή που απευθύνεται στο Ελληνικό κοινό, όπως κάνει η Samsung και πολλές άλλες εταιρείες (που έχουν ο…
-
Mi account περίεργη συμπεριφορά
caeser - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από chrdes: “Τις μόνες εφαρμογές που έχω σχετικές με φωτογραφίες είναι ο συγχρονισμός με google photos και dropbox. Ως προς το backup το πήρα από το λογαριασμό mi που ζητάς αντίγραφο. Ανεβάζω screenshot ” Το όνομα chrdes το βρήκε απο το όνομα συσκευής που ΕΣΥ έχεις δώσει στη συσκευή σου! Όσο για τις φώτο... φαντάζομαι ότι μάλλον με κάποιο τρόπο ενεργοποίησες το συγχρονισμό των φωτογραφιών σου με το MiAccount. Μπες απο το PC μέσα στο Mi Account σου και τσεκάρισε να δεις τι γίνεται στο Ga…
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από simi: “3. κρατωντας πατημενο shift μεσα στο φακελο του adb δεξι κλικ-->>ανοιγμα παραθυρου εντολων εδω,γραφουμε fastboot devices 211404lx2r42r486fcorou.jpg.thumb.jpg Πως γίνεται αυτό??? Δεν καταλαβαίνω. Ξέρω να πάω γραμμή εντολών αλλά κρατωντας πατημενο shift μεσα στο φακελο του adb δεξι κλικ-->>ανοιγμα παραθυρου εντολων δεν καταλαβαίνω πως γίνεται και πας στη γραμμη εντολών c:\fastboot Kαμία βοήθεια??? Ευχαριστώ ” Δοκίμασε αλλιώς: -Πήγαινε το κέρσορα επάνω στο φάκελλο Adb -Πάτα το s…
-
Παράθεση από bilis1234: “εχω μεινη χωρης τηλεφωνω καποιος παιδια??να βρω μια λυση?? ” Έλα βρε @bilis1234 κλείσε το από το power και ανοιξέ το πάλι. Θα ανοίξει πάλι ΑΚΡΙΒΩΣ στο σημείο του σεταρίσματος που βρίσκεσαι τώρα... αλλά εάν είναι κάτι κολλημένο, να ελπίζεις ότι θα ξεκολλήσει. Επίσης, έχω την ΑΙΣΘΗΣΗ ότι έχεις βάλει λάθος κωδικό στο wifi και δεν μπορεί να συνδεθεί... αλλά δεν μπορείς να γυρίσεις πίσω (ίσως αν ξαναξεκινήσεις το τηλέφωνο να στο ζητήσει πάλι). Σε ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, αφού έχεις κο…
-
Μι5 και Otg καλωδιο
caeser - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Δεν έχω πρόσβαση σε H/Y και δεν ξέρω να τα ξεχωρίζω. Είναι καλώδιο με έξοδο USB TYPE C? Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εάν πατήσεις επάνω στη φώτο και την μεγενθύνεις θα δεις ότι και τα δύο έχουν Micro USB βύσμα (και όχι USB type-C)
-
Μι5 και Otg καλωδιο
caeser - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Με τι καλώδιο OTG δοκιμάσετε παιδιά? Έχω έχω το απλό OTG και όχι OTG με έξοδο USB TYPE C. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/18650/
-
Μι5 και Otg καλωδιο
caeser - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΠαράθεση από trifos: “Η καρτα ειναι turbox micro sd xc u1 ” Φαντάζομαι αυτό και μόνο (ότι είναι TurboX) μπορεί να αναφερθεί σαν ΑΙΤΙΑ!!! (Φυσικά δεν είσαι ο μόνος που παίρνει "στα χέρια" τα συγκεκριμένα προϊόντα, τα οποία διακρίνονται για την ...μικρή διάρκεια ζωής τους!!!)