Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 147.
-
Παράθεση από Vstromakias: “Mi 10 και xiaomi 12 pro με rom Ινδονησίας έχουν εγγραφή κλήσης. load?o=mi-10t-and-mi-10t-pro&v=14.0.1.0.SJDIDXM&l=en&t=Fastboot Εγκατάσταση με miflash και κλείδωμα bootloader. ” Καλησπέρα φίλε μου. Εχω το 10Τ PRO εγω. Αρα εαν βάλω της Ινδονησίας την rom θα μπορω να εχω εγγραφή κλήσεων και να λειτουργεί το Google Pay. Σωστά; Δεν είμαι και πολύ με αυτα...αλλά θα το παλέψω, Στο link που εδωσες έχει 3 επιλογές της rom. (ΟΤΑ - FASTBOOT - RECOVERY. Ποια να επιλέξω; Με miflas…
-
Παράθεση από steliosperamos: “Παράθεση από giorgos|Xiaomi: “Καλησπέρα. Ωχ κατάλαβα....Ναι εχω περασμένη την XTRV ROM από δω μέσα. Ο βασικός λόγος ηταν ότι εχει ηχογράφηση κλήσεων, που μου χρειάζεται απαραίτητα. Οπότε δε γινεται τίποτα αλλο παρά να εχω τις κάρτες, για συναλλαγές, πάνω μου. Κρίμα. ” Εγώ στο δικό μου πέρασα την oficial rom Ινδονησίας με fastboot το κλείδωσα έχει πλήρη Ελληνικά, όλα τα καλά που είχαμε με την xtrv και δουλεύει και το πορτοφόλι. ” Ααα φιλε μου τωρα επανερχόμαστε στα κ…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από giorgos|Xiaomi: “Καλησπέρα σας. Εχω το εξής προβλημα. Κατέβασα την εφαρμογή Google Pay αλλα όταν βαζω την χρεωστική μου κάρτα δεν την δέχεται η εφαρμογή...Βγάζει το εξής μύνημα: << Δεν ειναι δυνατή η ρύθμιση αυτης της συσκευηςγια για ανεπαφες πληρωμές>>. Εχω κάρτα Εθνικής Τράπεζας, εαν αυτο σημαίνει κάτι. Πέρυσι δεν ειχα κανένα προβλημα με την εν λόγω εφαρμογή.Την ειχε διαβάσει κανονικά.Το NFC κανονικά ενεργοποιημένο είναι. Κά[ποα λύση ; Ευχαριστώ. ” Εάν έχει…
-
Καλησπέρα σας. Εχω το εξής προβλημα. Κατέβασα την εφαρμογή Google Pay αλλα όταν βαζω την χρεωστική μου κάρτα δεν την δέχεται η εφαρμογή...Βγάζει το εξής μύνημα: << Δεν ειναι δυνατή η ρύθμιση αυτης της συσκευηςγια για ανεπαφες πληρωμές>>. Εχω κάρτα Εθνικής Τράπεζας, εαν αυτο σημαίνει κάτι. Πέρυσι δεν ειχα κανένα προβλημα με την εν λόγω εφαρμογή.Την ειχε διαβάσει κανονικά.Το NFC κανονικά ενεργοποιημένο είναι. Κά[ποα λύση ; Ευχαριστώ.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από giorgos|Xiaomi: “Λες να βγαλουν εδω τα παιδια για το 13 καμμιά rom με το καλούδι της ηχογράφησης; ” Όποια συσκευή έχει Snapdragon επεξεργαστή θα πάρει και XTRV ROM που θα έχει και ηχογράφηση. ” Ευχάριστο νέο μου δίνεις για μελλοντικά... Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σου!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Υπάρχει XTRV ROM για την συσκευή σου (Apollo) και μάλιστα με διορθωμένο το πρόβλημα του Google Pay - Wallet >> xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMK30SUltra_MI10T_V14.0.5.0.SJDCNXM_v14-12.zip Όλες οι XTRV ROMs είναι ΕΔΩ >> [Stable] MIUI V14.X.X.X ROM : Oλοκληρώθηκε η λίστα 53 διαθέσιμων MIUI 14 XTRV ROM (Ενημέρωση 12/11/2023 - Google Wallet Fix) - News by Xiaomi Miui Hellas ” Ωραία φιλε μου σε ευχαριστώ πολύ. Την πέρασα, ολα καλά. Οπότε δε χρειαζεται να ανησυχώ για κάτι έτσι; Γιατι…
-
Καλημερα φιλοι μου. Το εν λόγω μοντέλο το εχω εδω και 3 χρόνια και ειμαι παρα πολύ ευχαριστημένος. Τελειωσαν όμως τα update κτλ. Εχω περάσει και την ελληνική δική μας απο εδω rom και όλα καλά. Τωρα όμως τι γίνεται; Εαν θα αλλάξω συσκευη θα έχει και ηχογράφηση κλήσεων που την χρειάζομαι απαραίτητα λόγω δουλειάς; Καλόβλεπα το 13T PRO αλλα ρωτησα ενα παληκάρι και μου είπε ότι δεν εχει ηχογράφηση. Αρχίζω και προβληματίζομαι εαν υπάρχει νεώτερη συσκευή το ίδιο καλή με το συγκεκριμένο που έχω. Μήπως β…
-
Τελικά παιδια τα κατάφερα βαζοντας χειροκίνητα τους drivers. Αυτοι έλειπαν και δε μπορουσα να εγκαταστησω τη νέα rom. Ολα καλά. Σας ευχαριστώ από καρδιάς που με βοηθήσατε, καλό ξημέρωμα.
-
Παράθεση από dfoust: “Πιστεύω να Το τρέχεις με δικαιώματα διαχειριστή; ” Nai ενοειτε με δικαιώματα διαχειριστή
-
Παράθεση από dfoust: “Δουλεύει κανονικά το πρόγραμμα αυτό το έχω περάσει σε αρκετά pc, τι σφάλμα σου βγάζει; ” Meta to πρωτο y μου βγαζει: Το συστημα δεν ειναι σε θέση να εντοπισει την καθορισμένη διαδρομή δίσκου
-
Δεν δουλευει αυτο το προγραμμα σε μενα....Δεν υπαρχουν ξεχωριστοι drivers για τη συσκευη 10τ pro να τους περασω εναν εναν;
-
Παιδια δεν υπαρχει αλλος τροπος να περασω μία rom με αλλο τροπο; Αυτος ο τροπος που μου προτεινατε παραπάνω δε λειτουργει σε μενα....γιατί, δε ξερω τι θελει. Drivers.... τι αλλο να υποθεσω
-
Fastboot σε μαυρη οθονη με πορτοκαλι γραμματα.Μετα απο λιγη ωρα ομως κλεινει η συσκευη τελειως και δειχνει φορτιση.....
-
Eβαλα τη συσκευη σε fastboot πατωντας το κεντρικο κουμπι και την σίγαση του ηχου. Σωστα; Πατησα απο το φακελο που κατεβασα το windows_first_install_with_data_format.bat και μου λεει το cmd: waiting for device....
-
Μεσα στο zip αρχειο δε βλεπω το Fastboot Command Tool, ωστε να τρεξω απο κει την εντολη windows_first_install_with_data_format.bat για να γίνει το Flash.
-
Tωρα μαλιστα... Επειδη εχω χρονια να ασχοληθω που βρισκω το fastboot rom να το κατεβασω; Eυχαριστώ για τη βοηθεια
-
Kαλησπερα σας. Για το Μι 10Τ PRO ποια ακριβως rom ειναι βρε παιδιά; Και μια 2η ερωτηση: ανοιγω τη συσκευη και με βγαζει στο ΤWRP.... Πως θα την περασω απο εκει;
-
HMK30SUltra_MI10T_V13.0.7.0.SJDCNXM (apollo). Ναι εχει ηχογραφηση.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από giorgos|Xiaomi: “Kanonika μπαινω στο pc. Μηπως με τους drivers υπαρχει θέμα. Ποιους να κατεβάσω; ” To Mi Flash tool περιέχει και τους απαραίτητους Drivers εάν το εγκαταστήσεις, και αμέσως μετά κάνεις Reboot στο PC για να ενεργοποιηθούν οι Drivers >> MIUI ROM Flashing Tool ” Tωρα ακουει ολες τις εντολές απο τον οδηγό τον αρχικο και όταν πατάω fastboot reboot μπαινει στο twrp αλλα εκει δεν μενει σταθερο. Αναβοσβήνει συνεχώς η εικόνα του. Κατι εχει γίνει....